Originally Posted by
james9
@PDS Σου αρεσει ή οχι εισαι πειραματοζωο. Ακομη και πρακτικα με το θεμα ναυτιας , "εσυ" θα κανεις εμετο πρωτος ωστε να το βελτιωσουν για να το παρω εγω αργοτερα. Μονος σου το ειπες οτι εχει θεμα και πρεπει να το φτιαξουν .
Τα πρωτα ποστ μου που κουοταρες ειναι απο τοτε που οπως γραφω ημουν 37. Τωρα ειμαι 40 συγνωμη που μπορει καποιες αποψεις να αλλαζουν , εσυ σιγουρα ειχες αποψη εμπεριστατωμενη απο την αρχη, μαλλον εισαι insider. Βεβαια δεν βλεπω τι παραξενο ελεγα οτι πολλοι της γενιας μου δε θα ασχοληθουν (ισχυει).
Συνεχιζεις και συγκρινεις το Ps4 με το Vr , στο λενε και αλλοι οτι δε στεκει . Κονσολα vs περιφερειακο , μηλα vs πορτοκαλια. Μια κονσολα που θες δε θες ειχε 5-10 παιχνιδια και ηξερες οτι θα κανει παπαδες vs ενος περιφερειακου που κανεις δεν ξερει που θα καταληξει και που μπαινει αγγελια στο διμηνο . Οκ συνεχισε να λες ψεματα στον καθρεφτη δικο σου θεμα.
Εγω με τον Val ειμαστε hater επειδη εκφραζουμε καποιες τεκμηριωμενες ενστασεις ενω εσυ εισαι υπερμαχος της προοδου της τεχνολογιας που οποιος πει κακο για το vr γινεται αμεσως Hater.
Επειδη εχω το θαρρος της γνωμης μου επιμενω οτι σε αυτη τη ζωη vr οπως το φανταζονται οι πολλοι δεν θα δουμε. Indies και παιχνιδια με υποστηριξη Vr ισως.
Διαβασε και ποστ κανενος αλλου και ξαναλεω ρωτα και αυτους που το πουλανε γιατι το κανουν ? Εσυ θες να πετυχει και θες να μας πεισεις εγω οπως σου ειπα αδιαφορω. Τα ιδια ελεγα με το Kinect , ουτε κρυο ουτε ζεστη , οποιος το πληρωσε ας προσεχε.
Bookmarks