Page 66 of 114 FirstFirst ... 165662636465666768697076 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Advanced Member Alex's Avatar
    PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Ωραίος Βαγγέλη,thx!!εμένα τη Δευτέρα που πήγα στο πλαίσιο και το δοκιμασα μου είχαν πει ότι Ιανουάριο περιμένουν να το έχουν και αν θα το έπαιρνα και τότε,γιατι θα τηρούσαν σειρά προτεραιότητας.
    Κώστα εύχομαι να είσαι τυχερός στο Public και να στο στείλουν γρήγορα!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Alex For This Useful Post:

gonzalez (09-12-2016),PDS (09-12-2016)

Senior Member myst77's Avatar
    PSN ID
    mystidis

Ρε παιδια
    Το εχουν καπου στη Θεσσαλονικη για να το δοκιμασουμε;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Moderator odytsak's Avatar

Καλυτερα να μην το δοκιμασεις γιατι θα σ' αρεσει και θα το ψαχνεις,
    το θεμα ομως ειναι πως και να το βρεις δεν υπαρχουν παιχνιδια να σε κρατησουν.

Τα δυο τελευταια παιχνιδια που επαιξα το Here they Lie το τερματισα σε κανενα δυωρο
    και το Eagle Flight ειναι τοσο μονοδιαστατο που το βαριεσαι στο μισαωρο.

Εγω σκεφτομαι ηδη να το βαλω αγγελια αφου καθεται μεσα στο συρταρι για πανω απο 10 μερες.

5. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

BillyFlo81 (10-12-2016)

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Να ρωτησω κατι .. Δοκιμασα ωρες σε pc τα O.R. και δεν ειχα καποια ζαλαδα σε asseto corsa , fsx , τραινακια κτλ.
    Σε οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι που απλα περπατουσες, ολα καλα ως την στιγμη που θα επρεπε να στριψεις δεξια η αριστερα με τον μοχλο. ( οχι απλα δλδ να στριψεις το κεφαλι σου) τα ειδα ολα πραγματικα εκει και εβγαλα το headset αφου ενιωσα χαλια.
    Το ιδιο ισχυει και με τα παιχνιδια του VR? Πως παλευεται αυτο το πραγμα?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Nαι το ιδιο ακριβως ισχυει και για τα παιχνιδια του PSVR. Οταν η καμερα ειναι fixed σε ευθεια(πχ τρενακι) ειναι δυσκολοτερο να σε ''ενοχλησει'', οταν ομως κινεισαι σε χωρο εκει υπαρχει θεμα.

Τωρα το πως παλευεται εξαρταται αρχικα απο το ατομο. Αλλοι διαβαζω οτι παιζουν με ελευθερη καμερα και δεν καταλαβαινουν τπτ, αλλοι δεν την αντεχουν και προτιμουν teleporting. Βελτιωνεται καθε φορα λιγο οσο παιζεις. Καθε φορα και απο λιγο. Οποτε θελει αρκετα break στην αρχη μεχρι να μπορεις να παιζεις κανονικα με ελευθερη καμερα(κατι που προς το παρον δεν ειναι απαραιτητο).

Τα περισσοτερα παιχνιδια (αν οχι ολα) εχουν την επιλογη να στριβεις ''σπαστα'' με γωνια 30 μοιρων δεξια-αριστερα. Εκει δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο θεμα, ειδικα στα third person. Οποτε αυτη ειναι η λυση για αυτους που νιωθουν περιεργα στην ελευθερη καμερα.
    .

8. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

teras1 (10-12-2016)

Moderator odytsak's Avatar

Οταν κινειται γρηγορα η καμερα π.χ. στο RE7 αν το βαλεις στο τερμα στο 10 δεν αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα στην ελευθερη κινηση,
    σε αλλα παιχνιδια οπως το Tomb Raider που παει αργα και δεν υπαρχει καμμια ρυθμιση δεν παλευεται,
    αναγκαστικα το βαζεις στο teleporting γιατι θα κανεις εμετο τοσο αργα και βασανιστικα που στριβει.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Οταν κινειται γρηγορα η καμερα π.χ. στο RE7 αν το βαλεις στο τερμα στο 10 δεν αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα στην ελευθερη κινηση,
    σε αλλα παιχνιδια οπως το Tomb Raider που παει αργα και δεν υπαρχει καμμια ρυθμιση δεν παλευεται,
    αναγκαστικα το βαζεις στο teleporting γιατι θα κανεις εμετο τοσο αργα και βασανιστικα που στριβει.
    Πάντως εγώ στην αρχη στο RE είχα ενα θεμα αλλα τελικά όπως ειχανε πει και τα παιδιά το συνηθισα και παει τώρα αέρας. Δεν με ενοχλεί καθόλου και απολαμβάνω την smooth camera που κινείτε οπως ενα fps και δίνει τρομερή εμπειρία.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

11. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

teras1 (10-12-2016)

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Καλυτερα να μην το δοκιμασεις γιατι θα σ' αρεσει και θα το ψαχνεις,
    το θεμα ομως ειναι πως και να το βρεις δεν υπαρχουν παιχνιδια να σε κρατησουν.

Τα δυο τελευταια παιχνιδια που επαιξα το Here they Lie το τερματισα σε κανενα δυωρο
    και το Eagle Flight ειναι τοσο μονοδιαστατο που το βαριεσαι στο μισαωρο.

Εγω σκεφτομαι ηδη να το βαλω αγγελια αφου καθεται μεσα στο συρταρι για πανω απο 10 μερες.
    Οπως ακριβως το λες Οδυσσεα, ειναι δυσκολο να αντισταθει καποιος στον πειρασμο να το αγορασει μονο με οσα διαβαζει, φαντασου ποσο μαλλον οταν το δοκιμασει.

Και το δικο μου καθεται κ οπως δειχνουν τα πραγματα μεχρι στιγμης, θα καθεται ακομα για πολυ καιρο. Τα παιχνιδια που κυκλοφορουν δεν εχουν replayability value καθως εκτος απο την διαρκεια τους, ειναι φτωχα ακομα και στο gameplay τους. Ισως οι μεγαλες κ ακριβες παραγωγες που ονειρευομαστε, να καθυστερησουν πολυ μεχρι να διατεθουν στην αγορα περισσοτερα κομματια ετσι ωστε το psvr να πετυχει τις πωλησεις που θα δελεασουν κ τις υπολοιπες εταιριες. Μεχρι τοτε αυτοι που θα προσπαθουν να επωφεληθουν απο την υπαρχουσα κατασταση, ειναι τα μικροτερα studios. Σιγουρα εχουμε μπροστα μας τα RE 7, GT sport και Farpoint τα οποια μπορουν να γινουν system sellers αλλα δε βλεπω να κυκλοφορει συντομα κατι επισης αξιολογο μετα απο αυτα. Θυμαστε ποσους τιτλους ειδαμε στην περσινη PSX. Φετος ειχαμε μονο τα Ace combat 7 και τα GT sports τα οποια γνωριζαμε εδω κ πολυ καιρο. Ελπιζω ολα να πανε καλα και να δουμε στο αμεσο μελλον ποιοτικοτερα κ με μεγαλυτερη διαρκεια projects γιατι εχουμε μεινει τοσο καιρο με το πιρουνι (για να μη πω με κατι αλλο) στο χερι..

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    Ισως οι μεγαλες κ ακριβες παραγωγες που ονειρευομαστε, να καθυστερησουν πολυ μεχρι να διατεθουν στην αγορα περισσοτερα κομματια ετσι ωστε το psvr να πετυχει τις πωλησεις που θα δελεασουν κ τις υπολοιπες εταιριες.
    Οι μεγαλες παραγωγες βγαινουν περιπου στην μεση της ζωης ενος συστηματος δυστυχως. Δεν τις βγαζουν στην αρχη για να σπρωξουν συστηματα αλλα για να βγαλουν λεφτα οταν υπαρχει ηδη εγκατεστημενη βαση+ το σπρωξιμο που θα παρει η κονσολα/περιφερειακο. Ας ελπισουμε οτι στην Ε3 θα δουμε περισσοτερα πραγματα.

Βγαινουν παιχνιδια, αλλα οπως λες ειναι indie κυριως παραγωγες. Ευτυχως που εχουμε και τις μεταφορες απο τo PC VR.
    Aπο την αλλη ο αριθμος/ποιοτητα που βγαινει δεν μπορει να καλυψει την διψα που εχεις για VR. Πχ στο PS4 δεν με ενοιαζε που δεν εβγαζαν τιποτα αρχικα(ισα ισα εχω αφησει πολλα σημαντικα παιχνιδια στην ακρη και οταν αυτα τελικα κυκλοφορησαν), στο PSVR ομως θελω να δω οσο γινεται περισσοτερα παιχνιδια.

Γενικα οι λιγοι που εχουν προς το παρον PSVR, αγοραζουν πολυ software. Αν συνεχιστει αυτο ισως δουμε συντομοτερα ακριβοτερες παραγωγες.
    .

14. The Following 3 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

BillyFlo81 (10-12-2016),king2009 (13-12-2016),teras1 (10-12-2016)

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Το software οντως πουλαει καλα, ομως ακομα οι εταιρειες δισταζουν οπως για παραδειγμα η 505 games με το Adr1ft το οποιο ζηταει αρκετος κοσμος εδω και καιρο. Επισης, μπορει το immersion να ειναι ικανοποιητικο στα Rush of blood, Batman Arkham, Robinson 's The Journey και στο RE 7 αλλα τι γινεται με το gameplay? Ελπιζω οτι οι πρωτοτυπες ιδεες και πειραματισμοι των indie devs θα δωσουν ωθηση και στις υπολοιπες εταιριες να παρουν πιο ζεστα το θεμα με το vr. Μπορει να ακουστει σε καποιους λιγο τραβηγμενο, αλλα ενδεχεται gamers και devs να βρισκομαστε ακομη σε πειραματικο σταδιο οσον αφορα το virtual reality gaming.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

To adrift δεν ειχαν πει οτι θα υποστηριξει καποια στιγμη psvr?

Σαφως ειναι η αρχη ενος καινουριου τροπου παιχνιδιου. Οπως και με το psone ψαχνονταν μεχρι να δουν τι μπορει να βγαλουν. Πχ στην αρχη επαιζε αρκετα το prerendered περιβαλλον καθως τα 3D παιχνιδια εδειχναν αθλια. Καπου εκει ηρθε το metal gear και τα σαρωσε ολα.
    Eιδικα με την κινηση στον χωρο που δεν υπηρχε οπως την ξερουμε σημερα, υπηρχε σοβαρο θεμα. Η καμερα fixed κτλ, τα θυμασαι και εσυ.

Καπως ετσι πιστευω ειναι και τωρα η κατασταση. Θα δουμε ωραια πραγματα, τα οποια στο μελλον θα μας φαινονται μετρια.
    Ακομα και το Resi7 με γυρναει σε εκεινη την εποχη του Resi1 στο mansion. Γενικοτερα μου θυμιζει εκεινη την εποχη με τα καλα και τα κακα της.

To θεμα ειναι να μπουν περισσοτερα ταλαντουχα στουντιο στο VR και να δουμε καλυτερα πραγματα. Προς το παρον παρατηρουν.
    Το θετικο ειναι οτι Developers σαν τον kojima το βλεπουν θετικα.
    Kojima believes that VR will mean more for videogames than the jump from 2D to 3D.
    https://www.vrfocus.com/2016/07/koji...ole-lifestyle/

Το headmaster το επαιξες? Για μενα ειναι το τοπ VR game απο αποψη gameplay
    .
    .

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Ελπιζω Βαγγελη να δουμε νωρις μεγαλυτερα projects κ με μεγαλυτερη διαρκεια σαν το RE 7 καθως και τιτλους απο περισσοτερα ταλαντουχα studios.

Οσον αφορα το Headmaster, εχω παιξει το demo και εχω διαβασει κ το review, αλλα θα περιμενω ακομη μηπως το πετυχω σε καλυτερη τιμη.

18. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

PDS (11-12-2016)

PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Αύριο παραλαμβάνω και εγώ το PSVR,εχω κατεβάσει όλα τα διαθέσιμα demos και περιμένω!!Έχω μια απορία.Ειδα στο youtube ότι κυκλοφορούν αρκετά vr videos.Ειναι συμβατά με το Psvr?θα μπορούμε τρέχοντας την εφαρμογή του youtube να τα δούμε απευθείας;

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δυστυχως οχι

Περιμενα να ανακοινωσουν στην PSX καποιον τροπο που θα παιζει VR videos αλλα δεν το εχουν κανει ακομα.
    Eχει κατι εφαρμογες αλλα ειναι τραγικη η ποιοτητα.
    .

PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Κρίμα που δεν γίνεται.Διαβασα κάπου ότι με το update που έγινε πρόσφατα στον media player του ps4,μπορεις να κατεβάσεις βίντεο vr από τον υπολογιστή (και 360 videos)να τα μεταφέρεις σε στικακι οπου θα το συνδέσεις με το ps4 και υποστηρίζονται κανονικά.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο, οποτε δεν ξερω αν δουλευει.
    .

Καλησπέρα κ πάλι!
    Μετά από ένα μήνα συγκατοίκησης με το vr κ το ps4 pro...εχοντας παίξει με τις ρυθμίσεις κ σχεδόν όλα τα eye to eye measurement,η θωλουρα στις άκρες της οθόνης παραμένει...έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις θέσεις που μπορεί να μπει το headset στο κεφάλι μου κ πάλι τπτ....
    Επίσης τρομερή ζαλάδα με τα περισσότερα παιχνίδια που πρέπει να κινούμαι με το μοχλό...
    Το kitchen μπορώ να πω ότι δεν με ζαλισε.εβαλα χθες κ σήμερα το καινούριο demo re7 κ στο 1-1,5 λεπτό απλά πήγα να κάνω εμετό.
    Δοκίμασε κ με 30 μοίρες να γυρίζει ή κάμερα κ με smooth...στο smooth νομίζω δεν αντεξα ούτε 5"...
    Κάνω κάτι λάθος ή έχω προβλημα???
    Αν τις επόμενες μέρες δεν βρω λύση δυστυχώς θα πάει για πούλημα το vr μαζί με το pro...τα πήρα γτ είμαι παλιός gamer κ ήθελα απλά να νιώσω την εμπειρία...
    Να πω ότι παίζω world of Warcraft στο PC κ μπορώ να κάτσω 20+ ώρες άνετα χωρίς να κουραστω ή να νιώσω κάτι....

Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Στις 30 μοιρες στο Resi7 ζαλιζοσουν?
    .

Στο 1,5 λεπτό παραλίγο να κάνω εμετό....το ίδιο κ στο here they lie...

Το rush of blood έπαιξαν μία ώρα σχεδόν κ δεν κατάλαβα τπτ..

Bookmarks

Bookmarks