Το war thunder που έλεγαν ότι θα υποστηρίζει vr, ισχύει; το έχει δοκιμάσει κανείς;
Sent from my X9180 using Tapatalk
Το war thunder που έλεγαν ότι θα υποστηρίζει vr, ισχύει; το έχει δοκιμάσει κανείς;
Sent from my X9180 using Tapatalk
@Dinos
το έχει αναφέρει η Sony πολύ συγκεκριμένα, ότι για να αποδωθεί 3D Audio, χρειάζονται τα απλά στερεοφωνικά ακουστικά. Αντιθέτως, ακουστικά με ψευτο-surround (γιατί όλα είναι "ψευτό" από τεχνικής άποψης), δεν παράγεται 3D Audio.
Συνεπώς, με πολύ απλά ακουστικάκια είμαστε μια χαρά!
Στο λέω υπεύθυνα, όχι μπαρουφολογία.
Ok άρα αυτά που έχει η συσκευασία του VR (ψείρες) έχουν ακριβώς ίδια αποδοση με τα Sony gold/pulse
Επαναλαμβάνω: η ίδια η Sony έχει πει ρητά πως 2.1, 5.1 και 7.1 κανάλια δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα παραπάνω στο 3D Audio απ' ότι τα απλά στερεοφωνικά ακουστικά 2 καναλιών.
Τώρα, αν έχει κάποιος ποιοτικά στερεοφωνικά ακουστικά 2 καναλιών, λογικό είναι να ακούει πιο ποιοτικό 3D Audio. Πιο ποιοτικό όμως, όχι πιο "πλούσιο".
Christos33 (19-10-2016)
Σημερα δεν επαιζε το δεξι ακουστικο(απο αυτα που δινει η sony) για καποιο λογο. Αφου τα εβγαλα και τσεκαρα οτι ειναι οκ o ηχος με αλλα ακουστικα, τα ξαναεβαλα αυτα της sony και επαιζαν παλι...
Επισης υπαρχει καμενο πιξελακι. Δεν ειναι και λιγο οταν αυτα(pixels) δεν ειναι και τοσο μικρα λογο μετριας αναλυσης(για VR).
Εχει κανεις εντοπισει τετοιο πιξελ?
.
Christos33 (19-10-2016)
Βαγγέλη, είπες τις λέξεις που, κυριολεκτικά, μου προκαλούν ρίγος!!!! "Καμμένο pixel"!!!! Το είχα ξεχάσει αυτο το φαινόμενο. Εννοείς πως βλέπεις καμμενο pixel στο PSVR;;;;;; Επειδη, όντως, μιλάμε για χαμηλότερη ανάλυση, πως φαίνεται;;; Εννοώ, σε ενοχλεί;;;
Το χειρότερο είναι αυτό. Προσωπικά θα απαιτουσα άλλο αλλά το θέμα είναι καλύπτεται στην εγγύηση της Sony κάτι τέτοιο?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει εντοπίσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο...;;;; Αγχώθηκα τωρα...![]()
Το πρώτο PSP που είχα πάρει, είχε 5-6 μαζεμένα σε ενα σημείο. Δε το κάλυπτε η εγγύηση, αλλα, ευτυχώς, το άλλαξαν απο τον Κωτσόβολο. Βέβαια με είχαν καταταλαιπωρησει απο τη Sony πρώτα, επειδη ήθελαν να μου δώσουν ανακατασκευασμένο. Τραγική εμπειρία... Τι μου έφεραν δε λέγεται... Χτυπημένα PSP, με βρωμιες κάτω απο την οθόνη κλπ. Τελικά κράτησα αυτο που αγόρασα και μου το άλλαξαν στον Κωτσόβολο.
- - - Updated - - -
Ε, τότε εντάξει...
Giorgos78 (20-10-2016)
PDS (21-10-2016)
Bookmarks