DJTaurus (15-10-2016)
Christos33 (15-10-2016)
Σας ευχαριστούμε όλους όσους το έχετε\το δοκιμάσατε, για τις κατατοπιστικότατες εντυπώσεις. Δική μου γενική εντύπωση ως τώρα, και χωρίς να έχω κάποιες ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις ή να έχω δοκιμάσει ποτέ VR, είναι ότι θα έβαζα θετικό πρόσημο, για τον εξής λόγο: το immersion και η διαφορά στον χειρισμό και την συνολική εμπειρία φαίνεται να είναι εκεί. Αυτή είναι και η ουσία του VR. Το δοκιμάζεις, παίζεις και μετά θες την άλλη μέρα να ξαναπαίξεις ή σου φαίνεται αδιάφορο; Αν θες να ξαναπαίξεις ή η επιστροφή στο κλασικό (παιχνίδι στην τηλεόραση) σου μοιάζει πισωγύρισμα, τότε το VR έχει πετύχει. Φυσικά και υπάρχουν προβλήματα, αναμενόμενα μάλλον, πχ αυτό με την χαμηλή ανάλυση και τη θολούρα είναι μεγάλο θέμα και μπορεί να αποτελεί και experience breaker. Όμως είναι κάτι που θα λυθεί στην πορεία, ίσως με το PS4 Pro, όπως λέτε (οκ, είναι και ένας τρόπος να σπρώξουν το Pro στην αγορά).
Πιστεύω ότι θα πουληθούν πολλά πακέτα Ps4 Pro+PSVR στο άμεσο μέλλον, και στην Ελλάδα (τηρουμένων των αναλογιών, με την κρίση) και πολυ περισσότερο στο εξωτερικό.....
Καλα και τι πουλάνε η μαλακες τσάμπα αέρα, ποσο εκανε 20 ευρώ.
Άσχετο τώρα, βλέπω Καρπα που παίζει και καταλαβαίνω πως θα φαινεται και εχω καυ**** θέλω να το πάρω αν και το συγκεκριμένο θα χεζομουν απο το φόβο μου αν το επαιζα.
Edit
Ξέχασα να πω τι παίζει here they lie
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Giorgos78 (15-10-2016)
Το άλλο Σάββατο έχω κλείσει θέση να το δοκιμάσω στο Golden. Εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί.
Από τα γραφόμενα των συνφορουμιτων που το έχουν στην κατοχή τους μέχρι στιγμής παρόλα τα αρνητικά ειμαι θετικά επηρεασμένος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί ανώτερη εμπειρία από αυτό το coin-op που έτυχε να δοκιμάσω χρόνια πριν. (αρχές δεκαετίας 90; δε θυμάμαι ακριβώς).
Και εν τέλει είμαι πολύ ικανοποιημένος - χαρούμενος που κάτι τέτοιο "εισβάλλει" στη ζωή μας και μπορούμε να το ζήσουμε μέσω μιας απλής κονσόλας από το καναπέ του σπιτιού μας, όταν δέκα χρόνια νωρίτερα αποτελούσε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σε αναμονή και για περισσότερες εντυπώσεις. Ody και Sutorcen ευχαριστούμε πολύ.
P.S. Οδυσσέα σορρυ χρωστάω +rep δε με αφήνει.
Last edited by Axilleas_GR; 15-10-2016 at 01:41.
Πάντως πίσω στο 2013 είχα ενθουσιαστεί με το Oculus Rift DK1 που είχε μάλιστα resolution 600x800 per eye, οπότε είμαι προετοιμασμένος και δεν πρόκειται να απογοητευτώ.
Τώρα όσοι περιμένετε γραφικά τύπου Uncharted καλύτερα αφήστε το VR για Gen 2/ Gen 3.
Axilleas_GR (15-10-2016)
DJTaurus (15-10-2016)
Καποιες ερωτησεις για αυτους που το εχουν.
1.Ειχε κανεις προβλημα με το Demo disc? Εμενα δεν το διαβαζε και με πεταγε εξω. Σε καποια φαση επαιξε βεβαια.
2.Το κουμπι στο πισω μερος του headset σε τι ακριβως χρησιμευει? Μπορει να το ''ανοιξω'' κατα μηκος και χωρις να το παταω(αν και οι οδηγιες λενε οτι πρεπει να το πατας)
3.To processor unit μενει ετσι απλα ανοιχτο στο κοκκινο. Δεν κλεινει καπως?
4.Η εικονα του ps4 ειναι η κανονικη με συνδεμενο το psvr οταν παω να παιξω κανονικο 2D παιχνιδι ή πρεπει να τα βγαλω παλι ολα τα καλωδια και να ξανασυνδεσω τα HDMI οπως ηταν? Φανταζομαι ισχυει το πρωτο, αλλα επειδη οταν βγαινεις απο το VR οτιδηποτε και να υπαρχει στην οθονη σου φαινεται οτι εχει καλη αναλυση(lol), αναρωτιεμαι αν ισχυει το δευτερο.
.
2. Κρατάς πατημένο το κουμπί και γυρνώντας το γρανάζι σφίγγει το λάστιχο για καλύτερο κράτημα.
Το γραναζι ναι σφιγγει, αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το κουμπι. Στις οδηγιες διαβασα οτι το πατας για να τραβηξεις το πισω μερος να ανοιξει ωστε να βαλεις το κεφαλι σου. Αλλα αυτο γινεται και χωρις να πατησω το κουμπι.
.
1. Υπάρχει άνθρωπος που δοκίμασε να παίξει το demo από δισκάκι? κι όμως υπάρχει
Εγώ ούτε καν το άνοιξα, σφραγισμένο παρέμεινε και θα παραμείνει.
2. Aν σφίξεις το γρανάζι μέχρι να κάνει το τελευταίο μονό κλικ και κλειδώσει μετά θέλει το κουμπί για να ανοίξει.
3. Όπως όλες οι συσκευές μένει standby, απλά η συγκεκριμένη δεν έχει επιλογή να σβήνει το φωτάκι όπως π.χ. οι τηλεοράσεις.
Στο PS3 υπάρχει κόκκινο φωτάκι στο standby σε αντίθεση με το PS4 που σβήνουν όλα εντελώς.
4. Pass through είναι το HDMI, δεν χάνεις κάτι σε ποιότητα,
***(εκτός κι αν θέλεις να έχεις HDR,
σ'αυτή και μόνο την περίπτωση επειδή δεν το υποστηρίζει θα πρέπει να συνδέσεις απ'ευθείας το HDMI από το PS4 στην TV).
PDS (15-10-2016)
PDS (15-10-2016)
Παιδιά στην 4η περίπτωση του HDR δεν είναι εφικτό με καποιο update να το υποστηρίξει οπως έγινε και με την κονσόλα?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by cocous; 15-10-2016 at 15:29.
Βασικά δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει το VR HDR αλλα να μπορεί μεσω του κουτιου να δεχθεί η τηλεόραση και οχι να συνδεεις και να ξεσυνδεεις καλώδια. Αυτό βασικά ρωτησα και συγνώμη αν δεν το διευκρινησα σωστά.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks