Page 44 of 114 FirstFirst ... 344041424344454647485494 ... LastLast
Results 861 to 880 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουν μόνο με το move ?
    Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο που να είναι move required, απλώς με τα move η εμπειρία είναι σαφώς καλύτερη, πχ στο London Heist.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

2. The Following User Says Thank You to Gazof For This Useful Post:

DJTaurus (15-10-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Οδυσσέα γίνεται όταν αναγκάζεσαι να χαμηλώσεις την ανάλυση στα πάντα για να φτάσεις στο απαιτούμενο frame rate. Κάνε υπομονή και στο PS4 Pro είμαι σίγουρος πως το Driveclub θα πηγαίνει καλύτερα. Αυτό που θα πηγαίνει σίγουρα καλά είναι το GT διότι θα φτιαχτεί από την αρχή για VR.
    Δυστυχως ειπαν και οι ιδιοι οτι δεν θα μαξαρουν το PRO στο driveclub VR.
    .

4. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Christos33 (15-10-2016)

Σας ευχαριστούμε όλους όσους το έχετε\το δοκιμάσατε, για τις κατατοπιστικότατες εντυπώσεις. Δική μου γενική εντύπωση ως τώρα, και χωρίς να έχω κάποιες ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις ή να έχω δοκιμάσει ποτέ VR, είναι ότι θα έβαζα θετικό πρόσημο, για τον εξής λόγο: το immersion και η διαφορά στον χειρισμό και την συνολική εμπειρία φαίνεται να είναι εκεί. Αυτή είναι και η ουσία του VR. Το δοκιμάζεις, παίζεις και μετά θες την άλλη μέρα να ξαναπαίξεις ή σου φαίνεται αδιάφορο; Αν θες να ξαναπαίξεις ή η επιστροφή στο κλασικό (παιχνίδι στην τηλεόραση) σου μοιάζει πισωγύρισμα, τότε το VR έχει πετύχει. Φυσικά και υπάρχουν προβλήματα, αναμενόμενα μάλλον, πχ αυτό με την χαμηλή ανάλυση και τη θολούρα είναι μεγάλο θέμα και μπορεί να αποτελεί και experience breaker. Όμως είναι κάτι που θα λυθεί στην πορεία, ίσως με το PS4 Pro, όπως λέτε (οκ, είναι και ένας τρόπος να σπρώξουν το Pro στην αγορά).
    Πιστεύω ότι θα πουληθούν πολλά πακέτα Ps4 Pro+PSVR στο άμεσο μέλλον, και στην Ελλάδα (τηρουμένων των αναλογιών, με την κρίση) και πολυ περισσότερο στο εξωτερικό.....

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Δυστυχως ειπαν και οι ιδιοι οτι δεν θα μαξαρουν το PRO στο driveclub VR.
    Καλα και τι πουλάνε η μαλακες τσάμπα αέρα, ποσο εκανε 20 ευρώ.

Άσχετο τώρα, βλέπω Καρπα που παίζει και καταλαβαίνω πως θα φαινεται και εχω καυ**** θέλω να το πάρω αν και το συγκεκριμένο θα χεζομουν απο το φόβο μου αν το επαιζα.
    Edit
    Ξέχασα να πω τι παίζει here they lie
    Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 15-10-2016 at 01:00.

xbox:Christoforo7s

Quote Originally Posted by george4791 View Post
    καλησπερα σε ολους,

δεν γραφω συχνα παροτι παρακολουθω το φορουμ σχεδον καθημερινα εδω και πολλα χρονια,

ο λογος που γραφω σημερα ειναι για να μεταφερω την τραγικη εμπειρια μου με το psvr, το αγορασα σημερα και παροτι διαβαζα για κακη αναλυση κτλ οταν το εβαλα πριν καμια ωρα δεν μπορουσα να πιστεψω ποσο ασχημα γραφικα εχει,

το πρωτο παιχνιδι που δοκιμασα ηταν το ocean το οποιο ειχε μια θολουρα αλλα αποδεκτη, μετριο ομως γενικα μιλωντας παντα για την αναλυση,

μετα δοκιμασα το driveclub και εκεινη ηταν που δεν εχω ξανανιωσει πιο ασχημη εμπειρια, ειμαι 42 και ασχολουμαι ακομα ενεργα με τπ gaming οποτε προλαβαινω φυσικα,
    τα γραφικα του ηταν σχεδον με του ps1 και ενω για 1-2 λεπτα επαιζα κανονικα χωρις ναυτιες κτλ χρειστηκε να κανω οποσθεν και εκει πραγματικα παγωσα και ενιωσα τρομερη ναυτια και ταση για εμετο (σημειωση οτι δεν με ενοχλει σχεδον καθολου πχ ο καιρος οταν ειμαι σε πλοιο και γενικα δεν εχω τετοια θεματα),

το εβγαλα και ειπα να δοκιμασα το valkyre το οποιο το αφησα για 1 λεπτο περιπου και μετα απογοητευμενος απο τα κακιστα γραφικα εκλεισα τελειως την συσκευη,

παρεπιπτωντος εχω και το gear vr και για μενα τα γραφικα του ειναι καλυτερα,

πραγματικα δεν ξερω πως να περιγραψω την απογοητευση μου οχι για την αγορα αλλα για τις προσδοκιες μου και για αυτο που ελπιζα να ζησω οι οποιες μετα απο μιση ωρα ενασχολησης εξανεμιστηκαν για τα καλα,

δεν ξερω τι να πω, φανταζομαι δεν φταει το setup μου οποτε το μονο που μπορω να προτεινω σε ολους ειναι να κανουν οπωσδηποτε δοκιμη καπου πριν το αγορασουν.

χμους/γιωργος
    Καλύτερο το Gear VR; Μήπως ξέχασες τα αυτοκόλλητα πάνω στους φακούς γιατί κάτι τέτοιο πολύ απλά δεν παίζει.

8. The Following User Says Thank You to michael92 For This Useful Post:

Giorgos78 (15-10-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Το άλλο Σάββατο έχω κλείσει θέση να το δοκιμάσω στο Golden. Εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί.
    Από τα γραφόμενα των συνφορουμιτων που το έχουν στην κατοχή τους μέχρι στιγμής παρόλα τα αρνητικά ειμαι θετικά επηρεασμένος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί ανώτερη εμπειρία από αυτό το coin-op που έτυχε να δοκιμάσω χρόνια πριν. (αρχές δεκαετίας 90; δε θυμάμαι ακριβώς).
    Και εν τέλει είμαι πολύ ικανοποιημένος - χαρούμενος που κάτι τέτοιο "εισβάλλει" στη ζωή μας και μπορούμε να το ζήσουμε μέσω μιας απλής κονσόλας από το καναπέ του σπιτιού μας, όταν δέκα χρόνια νωρίτερα αποτελούσε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σε αναμονή και για περισσότερες εντυπώσεις. Ody και Sutorcen ευχαριστούμε πολύ.
    P.S. Οδυσσέα σορρυ χρωστάω +rep δε με αφήνει.
    Last edited by Axilleas_GR; 15-10-2016 at 01:41.

Πάντως πίσω στο 2013 είχα ενθουσιαστεί με το Oculus Rift DK1 που είχε μάλιστα resolution 600x800 per eye, οπότε είμαι προετοιμασμένος και δεν πρόκειται να απογοητευτώ.

Τώρα όσοι περιμένετε γραφικά τύπου Uncharted καλύτερα αφήστε το VR για Gen 2/ Gen 3.

11. The Following User Says Thank You to michael92 For This Useful Post:

Axilleas_GR (15-10-2016)

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο που να είναι move required, απλώς με τα move η εμπειρία είναι σαφώς καλύτερη, πχ στο London Heist.
    Να φανταστώ δεν ξέρουμε ακόμα αν θα υπάρξει bundle με move κ κάμερα....;

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Να φανταστώ δεν ξέρουμε ακόμα αν θα υπάρξει bundle με move κ κάμερα....;
    Έχει βγει bundle μόνο με τη κάμερα προς το παρόν.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Έχει βγει bundle μόνο με τη κάμερα προς το παρόν.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Και αυτό απο οτι είδα δεν είναι μέσα στο πακέτο απλά δίνουν και την κάμερα.
    Πακέτο τα δυο move τα καινούργια τα είδα στο seven αλλά ακριβά μου φάνηκαν 80 ευρώ.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Καποιες ερωτησεις για αυτους που το εχουν.

1.Ειχε κανεις προβλημα με το Demo disc? Εμενα δεν το διαβαζε και με πεταγε εξω. Σε καποια φαση επαιξε βεβαια.
    2.Το κουμπι στο πισω μερος του headset σε τι ακριβως χρησιμευει? Μπορει να το ''ανοιξω'' κατα μηκος και χωρις να το παταω(αν και οι οδηγιες λενε οτι πρεπει να το πατας)
    3.To processor unit μενει ετσι απλα ανοιχτο στο κοκκινο. Δεν κλεινει καπως?
    4.Η εικονα του ps4 ειναι η κανονικη με συνδεμενο το psvr οταν παω να παιξω κανονικο 2D παιχνιδι ή πρεπει να τα βγαλω παλι ολα τα καλωδια και να ξανασυνδεσω τα HDMI οπως ηταν? Φανταζομαι ισχυει το πρωτο, αλλα επειδη οταν βγαινεις απο το VR οτιδηποτε και να υπαρχει στην οθονη σου φαινεται οτι εχει καλη αναλυση(lol), αναρωτιεμαι αν ισχυει το δευτερο.
    .

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

2. Κρατάς πατημένο το κουμπί και γυρνώντας το γρανάζι σφίγγει το λάστιχο για καλύτερο κράτημα.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Το γραναζι ναι σφιγγει, αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το κουμπι. Στις οδηγιες διαβασα οτι το πατας για να τραβηξεις το πισω μερος να ανοιξει ωστε να βαλεις το κεφαλι σου. Αλλα αυτο γινεται και χωρις να πατησω το κουμπι.
    .

Moderator odytsak's Avatar

1. Υπάρχει άνθρωπος που δοκίμασε να παίξει το demo από δισκάκι? κι όμως υπάρχει
    Εγώ ούτε καν το άνοιξα, σφραγισμένο παρέμεινε και θα παραμείνει.

2. Aν σφίξεις το γρανάζι μέχρι να κάνει το τελευταίο μονό κλικ και κλειδώσει μετά θέλει το κουμπί για να ανοίξει.

3. Όπως όλες οι συσκευές μένει standby, απλά η συγκεκριμένη δεν έχει επιλογή να σβήνει το φωτάκι όπως π.χ. οι τηλεοράσεις.
    Στο PS3 υπάρχει κόκκινο φωτάκι στο standby σε αντίθεση με το PS4 που σβήνουν όλα εντελώς.

4. Pass through είναι το HDMI, δεν χάνεις κάτι σε ποιότητα,
    ***(εκτός κι αν θέλεις να έχεις HDR,
    σ'αυτή και μόνο την περίπτωση επειδή δεν το υποστηρίζει θα πρέπει να συνδέσεις απ'ευθείας το HDMI από το PS4 στην TV).

19. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

PDS (15-10-2016)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    2. Κρατάς πατημένο το κουμπί και γυρνώντας το γρανάζι σφίγγει το λάστιχο για καλύτερο κράτημα.
    Quote Originally Posted by PDS View Post
    Το γραναζι ναι σφιγγει, αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το κουμπι. Στις οδηγιες διαβασα οτι το πατας για να τραβηξεις το πισω μερος να ανοιξει ωστε να βαλεις το κεφαλι σου. Αλλα αυτο γινεται και χωρις να πατησω το κουμπι.
    Άρα το είχα καταλάβει λάθος...

21. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

PDS (15-10-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    1. Υπάρχει άνθρωπος που δοκίμασε να παίξει το demo από δισκάκι? κι όμως υπάρχει
    Εγώ ούτε καν το άνοιξα, σφραγισμένο παρέμεινε και θα παραμείνει.

2. Aν σφίξεις το γρανάζι μέχρι να κάνει το τελευταίο μονό κλικ και κλειδώσει μετά θέλει το κουμπί για να ανοίξει.

3. Όπως όλες οι συσκευές μένει standby, απλά η συγκεκριμένη δεν έχει επιλογή να σβήνει το φωτάκι όπως π.χ. οι τηλεοράσεις.
    Στο PS3 υπάρχει κόκκινο φωτάκι στο standby σε αντίθεση με το PS4 που σβήνουν όλα εντελώς.

4. Pass through είναι το HDMI, δεν χάνεις κάτι σε ποιότητα,
    ***(εκτός κι αν θέλεις να έχεις HDR,
    σ'αυτή και μόνο την περίπτωση επειδή δεν το υποστηρίζει θα πρέπει να συνδέσεις απ'ευθείας το HDMI από το PS4 στην TV).
    1. Δεν εχω χωρο, οριακα ειμαι. το αλλο του US store θελει 30gb!

2. A ok οποτε για αυτο χρησιμευει το κπυμπι.

thanks για υπολοιπα!
    .

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά στην 4η περίπτωση του HDR δεν είναι εφικτό με καποιο update να το υποστηρίξει οπως έγινε και με την κονσόλα?

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by cocous; 15-10-2016 at 15:29.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Παιδιά στην 4η περίπτωση του HDR δεν είναι εφικτό με καποιο update να υο υποστηρίξει οπως έγινε και με την κονσόλα?

Αν δεν έχει οθόνη που να μπορεί να το υποστηρίξει, όχι.

Επίσης, με αυτά που έχουμε ακούγει για HDR και lag, δεν θα θελες να παίξεις VR σε HDR.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Βασικά δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει το VR HDR αλλα να μπορεί μεσω του κουτιου να δεχθεί η τηλεόραση και οχι να συνδεεις και να ξεσυνδεεις καλώδια. Αυτό βασικά ρωτησα και συγνώμη αν δεν το διευκρινησα σωστά.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Κάποιος στο Gaf ανέφερε ότι μέσα από το HDMI pass through βλέπει banding στην τηλεόραση του.
    Τσεκάρετέ το για σιγουριά.

Bookmarks

Bookmarks