Page 41 of 114 FirstFirst ... 313738394041424344455191 ... LastLast
Results 801 to 820 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Moderator odytsak's Avatar

H επέκταση ευτυχώς είναι αρκετά μεγάλη περίπου 3 μέτρα, αν συνυπολογίσουμε και το καλώδιο του headset που είναι περίπου 1μιση μέτρο φτάνουμε στα 4μιση,
    επίσης το κουτάκι δεν είναι στην ίδια ευθεία με την TV στο τραπεζάκι αλλά το τοποθετείς πιο μπροστά στην ευθεία του PS4 ή και πάνω του,
    θα πρέπει δηλαδή κάποιος να έχει τον καναπέ στα 5 και πλέον μέτρα για να μην του φτάνει.

2. The Following 6 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Axilleas_GR (12-10-2016),Christos33 (12-10-2016),Gazof (12-10-2016),PDS (12-10-2016),Snk (12-10-2016),toninio (13-10-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Καλά πως τη παλεύεις με τόσα καλώδια μου λες; Γενικά για όλο το set up μιλάω, όχι μόνο για το psvr.
    Είμαι λιγάκι άρρωστος με τη τάξη για αυτό και έφερα ηλεκτρολόγο και μου συμμαζεψε τα πάντα.
    Spoiler!

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Hσουν golden?

Στο συγκεκριμενο υπηρχε τρελο immersion λογο αυτων που περιγραφεις.

Ελεγαν οτι εχει ανεβει στο ευρωπαικο store αλλα δεν μου ανοιγε η σελιδα. Εσυ το κατεβασες απο το αμερικανικο?
    Ναι, θα είμαι και για καιρό ακόμα. Αν και το συγκεκριμένο εν διεκδικεί τίποτα δάφνες σεναρίου, ο παίκτης πιστεύω ότι είναι πολύ απορροφημένος.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ξερω οτι ειναι λιγο σπαστικο να ζητανε ολοι και απο κατι, αλλα Βαγγελη και οσα παιδια το πηρατε και σκοπευετε να μας κανετε μια παρουσιαση αν μπορειτε πειτε και 2 λογια για το theatre mode των απλων παιχνιδιων.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

@Gazof
    Τοτε θα σε ειδα σιγουρα
    Αλλα δεν ηξερα ποιος εισαι

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Ξερω οτι ειναι λιγο σπαστικο να ζητανε ολοι και απο κατι, αλλα Βαγγελη και οσα παιδια το πηρατε και σκοπευετε να μας κανετε μια παρουσιαση αν μπορειτε πειτε και 2 λογια για το theatre mode των απλων παιχνιδιων.
    Δεν το εχω παρει. Aπλα το δοκιμασα και δυστυχως η δοκιμη δεν περιελαμβανε theatre mode.

O Οδυσσεας θα μας πει.
    .

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Ναι, θα είμαι και για καιρό ακόμα. Αν και το συγκεκριμένο εν διεκδικεί τίποτα δάφνες σεναρίου, ο παίκτης πιστεύω ότι είναι πολύ απορροφημένος.
    Πως ακριβώς θα είναι η διαδικασία στο Golden Hall;
    Πας στο δεύτερο όροφο και δείχνεις τον κωδικό που σου έχει δωθεί για το ραντεβού και απλά το βάζεις και παίζεις;
    Μπορείς να επιλέξεις παιχνίδια που θέλεις να δείς ή είναι fix αυτά που βάζουν; Ποια είναι αυτά που έχουν;
    Τι προτείνεις να δούμε αν υπάρχει επιλογή;

Έχω ακόμα ενεργή την προπαραγγελία μου και μόλις έβαλα άλλη μια για PS4 camera.
    Αν με ξετρελάνει η εμπειρία πάω και τα παίρνω την ίδια μέρα..

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Ωραία VR κολονοσκοπηση λοιπόν.

Χαχα εγω το κανονισα,την ψηνω, εννοείται οτι δεν λεω τι τιμη εχει

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

@ PDS αν έπαιξες RIGS τότε στο έδειξα εγώ

@teras
    Τη διαδικασία θα στην πουν στην υποδοχή του PlayStation area, απλώς δηλώνεις το όνομά σου και μπαίνεις. Τα παιχνίδια από όσο ξέρω θα είναι τα ίδια με αυτά του press event το οποίο διήρκεσε ως και σήμερα και λεπτομέρειές του μπορείς να δεις εδώ, δυστυχώς δε θα μπορούν να αλλάζουν, αλλά είναι 4 διαφορετικά.
    https://unboxholics.com/stories/1850...to-golden-hall

Προσωπικά θα πρότεινα να δει κάποιος το London Heist, είναι το πιο διασκεδαστικό. Γενικώς τα demo είναι μικρά σε διάρκεια, οπότε αν υπάρχει μετά ελεύθερο slot αλλού εννοείται ότι μπορεί να παίξει.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

10. The Following 3 Users Say Thank You to Gazof For This Useful Post:

Christos33 (13-10-2016),PDS (12-10-2016),teras1 (12-10-2016)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Άντε, ρε Οδυσσέα.... Throw us a bone here!!!!!!!!!

12. The Following 3 Users Say Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Christos33 (13-10-2016),jimspy (12-10-2016),teras1 (12-10-2016)

Παύλο για το software δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα,
    τώρα κατεβάζω κανονικά ολόκληρα παιχνίδια, τα demo είναι πολύ μικρά και δεν προλαβαίνεις να δεις τίποτα.
    Αύριο θα έχω καλύτερη άποψη.

Για το hardware μπορώ να εκφέρω μια ολοκληρωμένη γνώμη,
    είναι άνετο, ξεκούραστο, δεν σε ενοχλεί ούτε στο μέτωπο, ούτε στη μύτη, ούτε πίσω,
    εφαρμόζει στο κεφάλι τόσο τέλεια και είναι τόσο πανάλαφρο που ούτε καταλαβαίνεις ότι φοράς κάτι.

Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο χάνει συνεχώς το κεντράρισμα, διορθώνεται βέβαια εύκολα και άμεσα πατώντας απλά παρατεταμένα το options
    θα έπρεπε όμως να μην το χάνει τόσο εύκολα.

Σε σκοτάδι που έπαιξα μερικές φορές χάνει την κίνηση η κάμερα, με φως παίζει καλύτερα, για την ακρίβεια τέλεια.

14. The Following 7 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Axilleas_GR (15-10-2016),Christos33 (13-10-2016),Dragonpaul (12-10-2016),jimspy (12-10-2016),Kane (13-10-2016),menel34 (12-10-2016),Nek_Food (13-10-2016)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Βάλε την κάμερα στο πάνω σου ράφι μπροστά στην τηλεόραση και ακριβώς στην άκρη του ραφιού.
    Είναι γυάλινο και ίσως γίνεται κάποια στιγμιαία αντανάκλαση φωτός και χάνει το κεντράρισμα.

16. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Giorgos78 (13-10-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Playstation VR, πρώτες εντυπώσεις

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    @ PDS αν έπαιξες RIGS τότε στο έδειξα εγώ
    A χεχε

ναι μιλησαμε λιγο για το φαγητο σε καποια φαση. χαχα
    (αφου ειχα δοκιμασει το Rigs)
    .

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Οδυσσέα όταν μπορέσεις πες μας για το Driveclub VR.
    Εδώ λένε ότι προκαλεί ναυτία..
    http://www.digitalspy.com/gaming/rev...a-vomit-comet/

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Παύλο για το software δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα,
    τώρα κατεβάζω κανονικά ολόκληρα παιχνίδια, τα demo είναι πολύ μικρά και δεν προλαβαίνεις να δεις τίποτα.
    Αύριο θα έχω καλύτερη άποψη.

Για το hardware μπορώ να εκφέρω μια ολοκληρωμένη γνώμη,
    είναι άνετο, ξεκούραστο, δεν σε ενοχλεί ούτε στο μέτωπο, ούτε στη μύτη, ούτε πίσω,
    εφαρμόζει στο κεφάλι τόσο τέλεια και είναι τόσο πανάλαφρο που ούτε καταλαβαίνεις ότι φοράς κάτι.

Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο χάνει συνεχώς το κεντράρισμα, διορθώνεται βέβαια εύκολα και άμεσα πατώντας απλά παρατεταμένα το options
    θα έπρεπε όμως να μην το χάνει τόσο εύκολα.

Σε σκοτάδι που έπαιξα μερικές φορές χάνει την κίνηση η κάμερα, με φως παίζει καλύτερα, για την ακρίβεια τέλεια.
    Περίεργο. Σύμφωνα με το επίσημο βίντεο της Sony σε προτρέπει για σκοτεινό περιβάλλον
    Πάντως το φοβόμουν αυτό. Πχ εμένα που το σπίτι μου δεν είναι αρκετά φωτεινό σε περίπτωση που αγοράσω PSVR θα έχω πρόβλημα. Όπως είχα και με την κάμερα στο ps3..
    Spoiler!

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Οδυσσέα όταν μπορέσεις πες μας για το Driveclub VR.
    Εδώ λένε ότι προκαλεί ναυτία..
    http://www.digitalspy.com/gaming/rev...a-vomit-comet/
    Πολύ πιθανόν αν παίξεις 1-2 ώρες, λιγάκι που έπαιξα το demo είναι τόσο θολό που δεν βλέπεις τίποτα,
    ίσως όσο πιο θολό είναι τόσο πιο πολύ δυσκολεύεται να εστιάσει το μάτι, εξού και η ναυτία.

Κατέβασα το παιχνίδι μόλις τώρα θα το δοκιμάσω για καμμιά ωρίτσα (αν αντέξω από τη θολούρα) και θα επανέλθω.

21. The Following 5 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Axilleas_GR (13-10-2016),Christos33 (13-10-2016),PDS (13-10-2016),teras1 (13-10-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Χαχα εγω το κανονισα,την ψηνω, εννοείται οτι δεν λεω τι τιμη εχει

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Εγώ απλά και μόνο αν το αναφερω θα είμαι από αυτούς που θα φέρουν την επανάσταση στην ιατρική απεικόνιση προσφέροντας πλήρη εξέταση του πεπτικού σωλήνα σε VR περιβάλλον.......

23. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

Christos33 (13-10-2016)

Λοιπόν έπαιξα καμμιά ωρίτσα DriveClub (παρεμπιπτόντως αν κάποιος το πάρει θα με βρείτε στο DisasterClubVR που έφτιαξα)
    δεν ένιωσα καμμιά ναυτία ή αδιαθεσία κλπ, το θέμα όμως είναι ότι δεν παλεύεται, είναι εκνευριστικά θολό το παιχνίδι, σαν να έχεις μυωπία.

Εβαλα μετά το Hustle Kings VR και είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Στο Cinematic mode δοκίμασα να παίξω κανονικά παιχνίδια,
    στο large που αντιστοιχεί σε οθόνη 225 ίντσες υπάρχει έντονο blur,
    στο medium κάπως καλύτερα
    και στο small παίζονται μεν τα παιχνίδια αλλά 1000 φορές καλύτερα να παίξεις απ'ευθείας στην τηλεόραση.

Οσοι ψήνεστε για αγορά καλύτερα είναι να το δοκιμάσετε πρώτα.
    Σε 10-20 χρόνια με δυνατότερη κονσόλα και τουλάχιστον 4Κ ανάλυση κάτι θα γίνεται,
    έτσι όπως είναι τώρα με αυτή την χαμηλή ανάλυση βλέπεις σαν να έχεις μυωπία.

25. The Following 6 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Axilleas_GR (13-10-2016),Christos33 (13-10-2016),djpar (13-10-2016),Nek_Food (13-10-2016),Snk (13-10-2016),teras1 (13-10-2016)

Στα αρνητικά ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το pulse headset,
    είναι σχεδιασμένο για να αγκαλιάζει το κεφάλι και δεν μπορεί να εφαρμόσει εφ'όσον φοράς το VR headset.

Φαντάζομαι ότι ακριβώς το ίδιο θα γίνεται και με το gold headset γιατί δεν είδα σε κανένα βιντεάκι να το χρησιμοποιούν.

27. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Christos33 (13-10-2016),Nek_Food (13-10-2016)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Να σαι καλά φίλε μου για τις πληροφορίες. Με αυτά που βλεπω μέχρι στιγμής δεν με γεμίζει και δυστυχώς το βλέπω δύσκολο εδω στον Βόλο που είμαι να βρω κάποιο κατάστημα να το δοκιμάσω μιας και πάντα τελευταίους μας αφήνουν. Μπορεί και να μην το βαλει κανένας για δοκιμη. Αλλά έτσι όπως τα λες και οτι το cinematic Mode που το σκέφτομουν σοβαρά μάλλον βλέπω να μην το παιρνω προς το παρών.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ενα πολυ σωστο που γραφει το kotaku ειναι οτι μιλαμε για μια τεχνολογια που πρεπει να ταιριαξει τα move του 2010, την καμερα του 2013, με μια μασκα του 2016 και μια κονσολα μετριων δυνατοτητων. Και εκει ειναι ολη η αληθεια πιστευω ασχετα με το ποσοι καβλωμενοι υπαρχουν εκει εξω που νομιζουν οτι το vr ειναι το μελλον σημερα.

Το vr ισως σε 20 χρονια ειναι ασυρματο με 4κ/120 και κοστιζει οσο ενα dualshock. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι ενα πανακριβο gadget μετριων δυνατοτητων και οσοι το παρουν θα ειναι τα πειραματοζωα που πανω τους θα μαθουν και θα εκπαιδευτουν οι εταιριες ωστε σε καποια χρονια να βγει ενα σωστο και προσιτο προιον.

Τα καλωδια πχ που ανεφερε καποιος ειναι ενας αποτρεπτικος παραγοντας για ενα τεραστιο κομματι παικτων. Δεν αναφερω καν οτι τα παιχνιδια ειναι ολα μα ολα tech demo που στη μια ωρα θα τα εχεις βαρεθει.

Ας μιλησει και η νεολαια , ο γεροντας μιλησε...
    @pds Κουοταρω το μολις πριν απο 24 ωρες ποστ μου το στο οποιο απαντησες "θιγμενος" και το λεω χωρις ειρωνεια , απλα χρησιμοποιω τη λεξη για συζητηση. Τελικα δεν ειμαι κατα των αλλαγων , ειμαι κατα του ενθουσιασμου για κατι πριν το δουμε ακομα. Τα bold ειναι απλη λογικη , δεν ειμαι πιο εξυπνος απο αλλους , ουτε εχω πληροφοριες απο μεσα .

Αυτη τη στιγμη λοιπον που μιλαμε , ηδη μια μερα μετα την κυκλοφορια του εχει αποδειχθει οτι το vr δεν ειναι κατι που "πρεπει" να αγορασει ενας gamer. Σε 10-20 χρονια ισως. Και για να προλαβω , οχι δεν χαιρομαι που δεν ειναι τοσο καλο οσο το περιμενατε. Ισα ισα μεσα μου ηθελα να βγει καλο για να ψηθω και εγω. Και μια ελπιδα που ειχα ειναι για να βλεπω ταινιες αλλα ειδα σε review που λενε οτι ειναι σα να βλεπεις dvd οποτε αυτο ειναι deal breaker.

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks