Page 34 of 114 FirstFirst ... 243031323334353637384484 ... LastLast
Results 661 to 680 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ολοι επιφυλακτικοι ειμαστε.

Και εγω μπορει να ειμαι ενθουσιασμενος με την προοπτικη του Virtual Reality σαν εξελιξη, αλλα ειμαι μονο με την...φαντασια μου. Αν δεν το δω στην πραξη ποτε δεν θα μαθω αν μου αρεσει. Σαν ιδεα ακουγεται ωραιο αλλα ως εκει.

Το hype λογο πιθανων θετικων εντυπωσεων του κοσμου θα δωσουν ωθηση στο περιφερειακο. Αλλιως αν περιμενει καποιος απο τα βιντεακια να εντυπωσιαστει, δεν θα το καταφερει. Υπαρχουν πολυ καλυτερα gameplay videos εκει εξω που δεν απαιτουν VR.
    .

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Στέλνει το PUBLIC εκπτωτικό -10% για την επόμενη online αγορά οπότε δεν είπα όχι σε ένα PSVR στα 368 ευρώ.

Βλέποντας τα post δυο σελίδες πίσω το έχουν προπαραγγειλει από public στα 368 ευρώ ο teras1 και ο dlevel
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post610774
    Σίγουρα θα είναι και μερικοί ακόμα.

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Default PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Ωχχχχ εμετοί και στραβομάρα σε όσους πάρουν vr?

http://www.mirror.co.uk/tech/sonys-n...eadset-8940998

Sent from my iPhone using Tapatalk

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Βασικά είναι τραγική η sony που δεν διοργανώνει ένα μικρό psvr experience event με 10 demo stations κάπου στην Αθήνα (γκάζι ας πούμε, εκεί που έχει ξανακάνει event στο παρελθόν).
    Δεν νομίζω να είναι τόσο απαγορευτικό το κόστος και ας είμαστε άνευ σημασίας σαν αγορά videogames σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.

Τώρα υπάρχει ο σοβαρός κίνδυνος να το πάρει κάποιος λόγω hype και να μην μπορεί καν να παίξει λόγω κλειστοφοβίας, ιλίγγων ή διάφορων καταστάσεων.
    Μπορεί στην τελική να το φανταζεται αλλιώς και να μην του αρέσει καν η εμπειρία.

Απαράδεκτη η sony εδώ!

5. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Giorgos78 (03-10-2016)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Οδυσσέα εσυ το παίρνεις με 10% έκπτωση η αλήθεια είναι και εγω αν είχα έκπτωση μπορεί να το αγοραζα τώρα γιατί σιγά μην βρω τέτοια τιμή αλλά να δώσω 409 δεν δινω μπορώ να το πάρω και αργότερα

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Devs think that the PlayStationVR will lead the VR market thanks to its lower costs.
    http://www.playstationlifestyle.net/...ad-devs-claim/
    Developers will aim for PSVR standards, and then adapt games to PC if PSVR is the market leader.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι το PSVR θα είναι ο VR market leader. Απευθύνεται σε μεγαλύτερο κοινό με το χαμηλότερο κόστος.
    Το θέμα είναι αν θα πετύχει σαν πλατφόρμα. Γιατί για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πουλήσει πολύ. Επίσης θα πρέπει αυτοί που θα το πάρουν να αγοράσουν και πολύ software για αυτό, ώστε να έχουν κέρδη οι developers/pubs από την πλατφόρμα και να συνεχίζουν να βγάζουν καλύτερο software.

Είναι ο ίδιος κύκλος όπως και με το PS VITA. Το καλύτερο handheld που έχει βγεί ποτέ από όλες τις απόψεις αλλά με χαμηλές πωλήσεις που οδήγησαν στην εγκατάλειψή του αρχικά από τους τρίτους και στη συνέχεια από την ίδια τη Sony. Αν δεν υπήρχε η άνθηση των indies αυτή τη γενιά το PS VITA δεν θα είχε καν παιχνίδια τα τελευταία χρόνια.

9. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

mihalis13 (01-10-2016)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Το ιδανικότερο για μένα θα ήταν να βγάλει drivers για PC η Sony. Εκεί νομίζω θα τους πάρει και τα σώβρακα από πωλήσεις. Τώρα απευθύνεται μόνο στο κοινό το playstation οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα εξελιχθεί το εγχείρημα. Ελπίζω μόνο να μην έχει την κατάληξη του move.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Καλα σαν το move δεν νομίζω να είναι τουλάχιστον εδώ βγάζει κατι παιχνίδια στο move 4-5 παιχνίδια είχε και τίποτα άλλο.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 01-10-2016 at 12:46.

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Βασικά δράττομαι της ευκαιρίας να σας πρήξω αναλύσω από την δική μου οπτική τα υπέρ και τα κατά του να προβώ στην αγορά του PSVR τώρα. Ίσως κάποιος βρει τα επιχειρήματα χρήσιμα για να πάρει την δική του απόφαση.

Γιατί θέλω το PSVR.

1) Είναι μια τεχνολογία που με εξιτάρει. Ένας καινούργιος τρόπος να βιώσω το gaming. Εκτιμώ ιδιαίτερα τον παράγοντα immersion στα videogames, δηλαδή τη βύθιση στον κόσμο του παιχνιδιού, και το PSVR υπόσχεται ακριβώς αυτό.

2) Μπορώ να το αγοράσω 40€ φθηνότερα χάρη στην έκπτωση που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Γιατί δεν θέλω το PSVR.

1) Ο παράγοντας Χρόνος.
    Αυτή την περίοδο δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ όσο θα ήθελα με το συμβατικό gaming. Τώρα θα πρέπει να σπάω αυτόν το χρόνο ανάμεσα στο VR gaming και το συμβατικό. Μπορεί να φαίνεται λίγο αστείο αλλά πολλές φορές δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι να πρωτο-παίξω όταν έχω δύο παιχνίδια που μου αρέσουν ταυτόχρονα.

2) Ο παράγοντας Χρήμα.
    Το PSVR κοστίζει και άσχετα από την καλή του τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, κοστίζει πολύ. Είναι μια επένδυση και για να δικαιολογηθεί και η αγορά της, θα πρέπει να αγοράσω και VR παιχνίδι μαζί αρχικά, καθώς και την κάμερα που δεν έχω. Οπότε το κόστος ανεβαίνει πάλι.
    Μετά εκτός από τις standard κυκλοφορίες του συμβατικού gaming κάθε μήνα, θα υπάρχουν και κυκλοφορίες VR παιχνιδιών, οπότε εκεί θα πρέπει ή να ξοδεύω περισσότερα χρήματα (που δεν υπάρχουν) ή να παίρνω "δύσκολες" αποφάσεις.

3) Ο παράγοντας SONY.
    Μετά από την κίνηση της εταιρείας με το PS PRO, δεν έχω πλέον καμία "εμπιστοσύνη" σε αυτήν. Φοβάμαι ότι μπορεί σε 1-1,5 χρόνο από τώρα να βγάλουν το PSVR 2.0 (ή ορθοτερα το PSVR PRO) και να αφήσουν στα κρύα του λουτρού πάλι τους early adopters.
    Επίσης με ξενέρωσε απίστευτα η κίνηση της SONY να βγάλει το PSVR σε ελλιπές πακέτο επειδή δεν ήθελε να καλύψει το κόστος της κάμερας και να τη συμπεριλάβει μέσα, μόνο και μόνο για να μπορεί να πεί "only 399".

4) Ο παράγοντας Χ.
    Τι θα γίνει αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μου αρέσει η εμπειρία VR; Απομόνωση από τον έξω κόσμο, ανακατωσούρα από κακό software, χλιαρές εμπειρίες που μετά το wow factor σβήνουν γρήγορα και οτιδήποτε άλλο.
    Αν αποτύχει τελείως το VR;

Όπως και να έχει είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

13. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

king2009 (02-10-2016),Nerven (02-10-2016)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγώ πάντως από αυτά τα pros κ cons, θα έλεγα ότι η σωστή απόφαση είναι να μην το πάρεις.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

15. The Following 3 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Christos33 (01-10-2016),DJTaurus (02-10-2016),teras1 (01-10-2016)

Πάνο αν έχεις αμφιβολίες περίμενε να το φέρουν τα καταστήματα, σίγουρα οι μεγάλες αλυσίδες θα έχουν ένα για επίδειξη, το δοκιμάζεις κι αν σου αρέσει το παίρνεις.

Καλά θα ήταν να υποστήριζε από day 1 τα 3D blu ray.

17. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

teras1 (02-10-2016)

Τι μας περιμένει στις 13 Οκτωβρίου που θα κυκλοφορήσει το PlayStation VR.

Launch VR Titles

100ft Robot Golf
    Ace Banana
    Batman Arkham VR
    Battlezone
    The Brookhaven Experiment
    DRIVECLUB VR
    EVE: Gunjack
    EVE: Valkyrie
    Fated: The Silent Oath
    Harmonix Music VR
    Hatsune Miku VR: Future Live
    Headmaster
    Here They Lie
    Job Simulator
    Keep Talking and Nobody Explodes
    Kismet
    Loading Human: Chapter 1
    Mortal Blitz VR
    Moto Racer 4
    PlayStation VR Worlds
    Psychonauts: In The Rhombus Of Ruin
    Rez Infinite
    RIGS: Mechanized Combat League
    Rise Of The Tomb Raider: VR Mission
    Space Slam
    SportsBar VR
    SUPERHYPERCUBE
    Tethered
    Thumper
    Tumble VR
    Until Dawn: Rush of Blood
    Wayward Sky
    Windlands

Day 1 VR Patch

Attractio [Free]
    Bound [Free]
    Catlateral Damage [Free]
    Futuridium EP Deluxe VR [Free]
    Hatsune Miku: Project DIVA X [Free]
    Hustle Kings VR [Discount]
    Hyper Void [Free]
    Nebulous [Free]
    Super Stardust Ultra VR [Discount]
    VEV: Viva Ex Vivo [Free]
    Volume: Coda [Free]

Day 1 Free-to-Play VR Titles

PlayRoom VR
    War Thunder
    World War Toons

Day 1 Apps

A Haunting: Witching Hour Interactive Movie
    Godzilla Resurgence
    Joysound VR
    Restless Spirit
    Virtual Cinema App

19. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

PDS (03-10-2016)

PlayStation VR: the ultimate FAQ
    Here’s everything you need to know about the revolutionary Virtual Reality system
    https://blog.eu.playstation.com/2016...-ultimate-faq/

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Βασικά είναι τραγική η sony που δεν διοργανώνει ένα μικρό psvr experience event με 10 demo stations κάπου στην Αθήνα (γκάζι ας πούμε, εκεί που έχει ξανακάνει event στο παρελθόν).
    Δεν νομίζω να είναι τόσο απαγορευτικό το κόστος και ας είμαστε άνευ σημασίας σαν αγορά videogames σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.

Τώρα υπάρχει ο σοβαρός κίνδυνος να το πάρει κάποιος λόγω hype και να μην μπορεί καν να παίξει λόγω κλειστοφοβίας, ιλίγγων ή διάφορων καταστάσεων.
    Μπορεί στην τελική να το φανταζεται αλλιώς και να μην του αρέσει καν η εμπειρία.

Απαράδεκτη η sony εδώ!
    Ας μην προτρέχουμε χαρακτηρίζοντας κόσμο που δε ξέρουμε ως τραγικό και ειδικά για μη διοργάνωση event προϊόντος που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Λίγο υπομονή, όλα είναι καθοδόν.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

22. The Following User Says Thank You to Gazof For This Useful Post:

Dragonpaul (03-10-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εντυπωσεις απο PSVR.

-Εχει παιξει Vive που υποτιθεται οτι ειναι το καλυτερο και εμεινε εντυπωσιασμενος απο το PSVR σαν κατασκευη και απο τα γραφικα που βγαζει το PS4 σε VR.
    -Το δοκιμασε μονο στο απλο PS4 οποτε ισχυει αυτο που λεγαμε τοσο καιρο οτι το PS4 Pro δεν βγηκε για το VR.

.

24. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

odytsak (04-10-2016),toninio (04-10-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

PlayStation VR Cinematic Mode Detailed, Supports Nearly All PS4 Games & Apps
    http://www.playstationlifestyle.net/...OsC1ZMym1pb.99

.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εγω παντως καταλαβαινω οτι ειναι ενα προιον που ειναι δυσκολο να το προμοταρεις και θεωρω οτι ειναι ο βασικος λογος που δεν το εχει πουσαρει με τους συμβατικους τροπους η Sony, μιλαμε για μια τεχνολογια που ειναι ο ορισμος του hands on experience για να καταλαβεις περι τινος προκειται. Αν αξιζει θα προμοταριστει απο τους ιδιους του χρηστες που θα μοιραζονται την εμπειρια τους. Και το Wii ας πουμε δεν μπορουσε να προμοταριστει συμβατικα και ειδαμε ολοι τι εγινε μετα την κυκλοφορια του.
    Προς το παρον δεν με ενδιαφερει καθολου (το μοναδικο feature που μου αρεσει ειναι το theatre mode lol) αλλα θα περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον την εμπειρια οσων παιδιων το παρουν απο εδω.

Πιστεύω ότι εάν είναι ξεκούραστο, δηλαδή παλεύεται για παίζει\βλέπει κανείς για μία-δύο ώρες, θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Το θεωρώ ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι του όλου project. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα των developers, να κάνουν τον χειρισμό των παιχνιδιών εύχρηστο κι ευχάριστο (σημαντικός τομέας, η κίνηση στο χώρο και η αίσθηση που θα αφήνει), ώστε το immersion να είναι πραγματικό και ωραίο και όχι κάτι κουραστικό. Να θες δηλαδή να βρίσκεσαι εκεί κι όχι να ανυπομονείς να το βγάλεις. Ενδιαφέρον έχει και το cinematic mode. Είναι σαν να αντικαθιστάς την τηλεόραση με έναν virtual projector, αν το κατάλαβα καλά.
    Στα υπόψιν για εμένα, αν και αυτήν την εποχή η τσέπη είναι εντελώς στεγνή. Μελλοντικά, και εάν αποδειχθεί καλό, δεν απολείω αγορά του, μιας και μου αρέσουν κάτι τέτοια. Δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το "παραδοσιακό" gaming πιστεύω, απλά είναι άλλη μία πρόταση ή ένα next gen βήμα στον χώρο της οικιακής διασκέδασης......

28. The Following User Says Thank You to toninio For This Useful Post:

PDS (05-10-2016)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Ας μην προτρέχουμε χαρακτηρίζοντας κόσμο που δε ξέρουμε ως τραγικό και ειδικά για μη διοργάνωση event προϊόντος που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Λίγο υπομονή, όλα είναι καθοδόν.
    Το προϊόν κυκλοφορεί σε λιγότερες από 10 μέρες.
    Αν υπάρχει κάτι που είναι καθ'οδόν θα έπρεπε να έχει ήδη ανακοινωθεί έστω και χωρίς ακριβείς λεπτομέρειες.
    Εκτός αν έτσι από το πουθενά παίρνονται αποφάσεις και στήνονται σοβαρά events μέσα σε 10 μέρες.

Και όχι, το να φέρουν μια συσκευή στο Public του Mall ένα Σαββατοκύριακο πριν την κυκλοφορία δεν μετράει ως σοβαρό event.

30. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

christos-sonyboy (05-10-2016)

Bookmarks

Bookmarks