Error Flynn (03-12-2016)
^^
Θα ειναι free για οσους εχουν το Battlefront και επι πληρωμη για τους υπολοιπους.
cocous (03-12-2016)
Περασα απο πλαισιο σημερα καια το δοκιμασα σε racing game.
Σιγουρα κατι νεο και περιεργο αρχικα. Μου αρεσε αρκετα η αισθηση στο gameplay αλλα απο γραφικα τεραστιο θεμα με aliasing.
μαλλον ναι γιατι δε το ηξερα καν... μου το εδωσε εκεο ο γνωστος μου κ μου λεει δες πλακα.
πιο πολυ στα περιβαλλοντα ειχε θεμα.
teras1 (03-12-2016)
Οπως και να εχει εντυπωσιακο ειναι σαν πρωτη επαφη. Αν παιξουν τιτλοι οπως το RE7 με σωστα γραφικα θα το τιμησω!
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι πριν 2 μέρες έκανα προπαραγγελία το PSVR από τη σελίδα του Public,με το σκεπτικό ότι στην καλλίτερη περίπτωση θα ερχόταν τον Ιανουάριο και πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα ότι μου το έχουν στείλει!!Μα καλά υπήρχαν διαθέσιμα κομμάτια;πολύ περίεργο μου φαίνεται!!
Καλοπαιχνιδο Αλεξη!
Ειχαν και moves?
.
Ευχαριστώ Βαγγελη!!Το δοκιμασα πριν λίγες μέρες για πρώτη φορά στο plaisio και εντυπωσιάστηκα!!Για τα move δεν κοίταξα γιατί τα έχω και τα 2 και έχω και την κάμερα!
A τελεια τοτε, εισαι ετοιμος! Περιμενουμε εντυπωσεις και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε για προτασεις κτλ.
Το demo μπορεις να εχεις κατεβασει απο το store(εχει περισσοτερα παιχνιδια μεσα απο αυτο που δινουν σε δισκακι), επισης τα demo των kitchen-RE7, το Playroom VR(ειναι free παιχνιδι, παιξε το platformer που εχει) οπως και το Hyper Void ειναι free στο plus. Call of duty Jachal assault(free αλλα μικρο). Αυτα θα σε κρατησουν αρκετα για αρχη αν δεν εχεις παιχνιδι.
.
Ευχαριστώ!!Θα κατεβασω για αρχή τα demo που είναι διαθεσιμα στο store και μετά όλο και κάτι θα αγοράσω!Απορω πάντως πως και υπήρχε διαθέσιμο...!!
Ναι εκανα ενα edit στο προηγουμενο ποστ μου για το free υλικο. Ελπιζω να μην ξεχναω κατι.
Θα προτεινα να αγορασεις το batman οταν μπορεσεις επισης.
.
Bookmarks