Ένα ενδιαφέρον άρθρο - preview για το VR. Σχολιάζει και την άνεση του headset συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.
http://www.push-start.co.uk/all/plat...laystation-vr/
Ένα ενδιαφέρον άρθρο - preview για το VR. Σχολιάζει και την άνεση του headset συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.
http://www.push-start.co.uk/all/plat...laystation-vr/
chronohill (14-05-2016),Snk (14-05-2016)
Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα την ίδια μέρα όπως σε Ευρώπη κτλ τον Οκτώβριο
Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι ειναι, οριστε και το επισημο δελτιο τυπου http://www.ps4forums.gr/vb/content.p...%BF%CF%85-2016
Axilleas_GR (20-05-2016),Dragonpaul (20-05-2016),litanies (20-05-2016),odytsak (20-05-2016),teras1 (20-05-2016)
παιδιά το εκπτωτικό απο το public για το psvr μπορώ με κάποιο τρόπο να το έχω και εγώ?
Edit: nevermind, μου έβαλε αυτόματα την έκπτωση. καλορίζικο και σε εμένα![]()
Last edited by dlevel; 20-05-2016 at 12:08.
Christos33 (20-05-2016)
Πρέπει να σου έχει έρθει κάποιο mail δηλαδή;;; Διότι κάνω δοκιμαστικά την κράτηση και δεν εμφανίζεται κάποια έκπτωση.
εγώ δεν είχα δει κάποιο mail, αλλά έχω χρόνια account και έχω κάνει αρκετές αγορές, ίσως να το έχω βάλει και στα spam το newsletter τους, και την πήρε αυτόματα την έκπτωση.
edit: μόλις είδα τα spam μου, και είχα mail που έλεγε 10% στην επόμενη αγορά σου άνω των 39ευρώ.
Dragonpaul (20-05-2016)
Dragonpaul (20-05-2016)
Ναι, ακριβώς αυτή την εικόνα μου βγάζει κι εμένα.
PS4 Neo exists because PlayStation VR 'was going to be truly awful' on launch consoles says developer
The comments were made by a chief technical officer (CTO) working in the industry, talking to Edge Magazine in their latest issue. In issue 294, the source states: "PSVR was going to be terrible on a [launch] PS4. It was going to be truly awful. Something a bit more powerful starts to bring VR into range. If you want to deal with crazy requirements for performance in VR, you absolutely have to do this."It's not clear whether the source's use of "was" is referring to the older console now that PlayStation Neo is a reality, or refers to problems Sony has had getting PSVR to work on the consoles they first launched in 2013.
The source may also be referring to the state of PSVR on consoles before the introduction of the external processing unit that will come packaged with the headset when it launches in October.
To date, those that have used a PSVR headset have reported good performance on what appeared to be launch PS4s.
Sorry αλλά σαχλαμαρας ο CTO...... Δηλαδή δε παίζει καλά σε σχεδόν 40 μύρια υπάρχουσες πουλημενες κονσόλες και χρειάζεται να αναβαθμισει κάποιος σε ps4 Neo. Αυτό μας λέει εν ολίγοις. Ποια σοβαρή εταιρεία θα έκανε κάτι τέτοιο? Εντάξει δεν είναι η sony και ms πρωταθλητριες στη στρατηγική αλλά ακόμη και εγώ που δε το κατέχω το marketing μου φαίνεται μεγάλη πατάτα. Δε σκοπεύω να αγοράσω PSVR σύντομα (ίσως και ποτέ ) αλλά το να εγκαταλείπεις και την ήδη εγκατεστημενη βάση είναι φάουλ.
Στο κάτω κάτω πιο πολύ εμπιστευομαι τις επισημες ανακοινωσεις (και αυτές με πάσα επιφύλαξη ) παρά το τι λέει ο καθένας γύρω γύρω.
semi-bad news... μέχρι να δούμε τι ακριβώς εννοούν. έχω κάνει pre-order αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να σκάσω και άλλα 400 για νέο ps4...
Εννοείται οτι εκεί πήγαινε το καινούργιο ps4 το είχα πει οτι ο λόγος να βγάλουν καινούργια κονσόλα ήταν το vr απλά το λένε απο πλάγια και σιγά σιγά το αναφέρουν οπότε μιλαμε για 400 + 400 ευρώ καθόλου φτηνά οσο το αφήνουν να φαίνεται.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks