Page 99 of 114 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Τα παιχνιδια που εισαι ορθιος θελουν νομιζω λιγο πανω απο 1.5 μετρο αποσταση.
    Αν μπορεις να την βαλεις με καποιον τροπο σε μεγαλυτερη αποσταση(ας μην ειναι κοντα στην tv, πχ την βαζεις δεξια αριστερα αν φτανει το καλωδιο).
    Φανταζομαι οτι με την κλήση ''παίζεις'' γενικα ετσι?.

Το χω ξαναγραψει. Για μενα το χειροτερο κομματι του VR πακετου ειναι η κάμερα.
    Βαγγέλη, ίσως δε το θυμάμαι οτι το έγραψες. Πάντως, ετσι όπως ειναι η διαρρύθμιση, ειναι δύσκολο να παίξω πάνω απο 1.5 μέτρο, εκτός εαν παίξω καθιστός που τότε "κερδίζω" κάποια εκατοστά ακόμα. Εδώ που τα λέμε δε καιγομαι να παίζω και όρθιος, απλα για τη φάση του όλου θέματος. Στο Αριζονα, για παράδειγμα, όταν προσπαθούσα να χτυπήσω τα ζόμπι στοχεύοντας απο το σκόπευτρο, εμφανιζόταν το grid και αναγκαστικά χαμήλωνα λίγο όλο μου το κορμί για να είμαι παλι στα όρια.
    Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσω να τοποθετήσω την κάμερα επάνω σε κάτι που θα της δώσει ύψος και μετα βλέπουμε...

Και μια που λέω για το συγκεκριμένο παιχνιδι, δε γινεται να αντιστρέψω τους μοχλούς και να κινούμαι με τον πίσω και όχι με τον μπροστά που έχει ενεργό by default το παιχνιδι; Μιλάμε πάντα για το aim controller.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Oχι βρε, εννοω οτι εχω ξαναγραψει πως η καμερα ειναι τραγικη.

Γενικα θέλει πειραματισμό δυστυχώς οταν εισαι ορθιος.
    .

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μπραβο βρε Sony, με το τελευταιο firmware update το PU δεν ανοιγει πλεον ποτε οταν μπαινει η κονσολα σε rest mode.

4. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

obione (21-01-2018)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Ναι θελει να εισαι λιγο μακριά Δυστυχώς..και παλι θα εχεις θεμα. Εγω εβαλα καρέκλα και επαιξα ετσι απροβλημάτιστα .Ειναι οπως ειπαν κ τα παιδια εδω , του "καναπέ" το psvr it's ok.
    Για το Αριζονα δυο λογια, παίζοντας με aim controller τα headshots πανε βροχή. Πολυ καλη εμπειρία και επισης τα οπλα που εχω μεχρι στιγμής ειναι καραμπινες ,τουφέκια και αυτοματα οπλα.Δεν μου εχει δωσει δηλαδη 2 πιστόλια κτλ Μηπως το εχουν προσαρμοσμένο σε τέτοιο στιλ?

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by obione View Post
    Ναι θελει να εισαι λιγο μακριά Δυστυχώς..και παλι θα εχεις θεμα. Εγω εβαλα καρέκλα και επαιξα ετσι απροβλημάτιστα .Ειναι οπως ειπαν κ τα παιδια εδω , του "καναπέ" το psvr it's ok.
    Για το Αριζονα δυο λογια, παίζοντας με aim controller τα headshots πανε βροχή. Πολυ καλη εμπειρία και επισης τα οπλα που εχω μεχρι στιγμής ειναι καραμπινες ,τουφέκια και αυτοματα οπλα.Δεν μου εχει δωσει δηλαδη 2 πιστόλια κτλ Μηπως το εχουν προσαρμοσμένο σε τέτοιο στιλ?
    Nai αποτι εχω καταλαβει με το aim σου βγαζει τετοια οπλα...Εγω με τα Moves ειχα διαφορα μικρα ,uzi καραμπινα με το ενα χερι κτλ..
    Spoiler!

7. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

obione (21-01-2018)

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Καλή η πρώτη εμπειρία με το ARIZONA.
    Χωρίς teleport δεν μπορώ να παίξω, ζαλίζομαι αρκέτα.
    Με teleport παλεύεται αν και οι στροφές πάλι ζαλίζουν παρόλο που έχω βάλει ρύθμιση για smooth.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Μετά από αγορά τηλεόρασης, προτίμησα τελικά να επιστρέψω στο PSVR εφόσον πλέον υπάρχει αρκετο ενδιαφέρον υλικό σε προσιτές τιμές. Μαζί με τα moves κ την κάμερα, γέμισα ξανά καλώδια κ απέκτησα μαζί κ ένα καινούργιο προβληματισμό καθώς θα πρέπει να εναλλάσσονται συνεχως τα καλώδια κάθε φορά που θα θελω να παίξω ένα παιχνίδι στο PS4 που υποστηρίζει HDR. Η μοναδική λύση φαίνεται να είναι ενα hdmi extension, μήπως ομως υπάρχει καμία αλλη επιλογή προτού καταλήξω σε αυτή την λύση?

11. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

DJTaurus (27-01-2018)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Α ρε συ γιατι δεν περιμενες το V2??
    Εχει και ενα καλωδιο λιγοτερο(η λεπτοτερο). Ακουστικα μαζεμενα κτλ.

Αυτο εχω κανει bookmark γιατι καπου ειχα διαβασει οτι δουλευε καλα.
    https://www.amazon.co.uk/gp/product/...?ie=UTF8&psc=1

Δες το λιγο, μη σε παρω στο λαιμο μου ομως.
    .

13. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

BillyFlo81 (27-01-2018),DJTaurus (27-01-2018)

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Κάτι τέτοιο είχα κ γω στο μυαλό μου. Λογικα κ πάλι όμως θα χρειαστεί ένα επιπλέον hdmi καλωδιο. Θα το τσεκαρω για να σιγουρευτώ πρώτα.

Τώρα για το v2... Ας αποφασίσει πρώτα η Sony ποτε θα το φέρει στα μέρη μας κ έπειτα έχει ο Θεός..

15. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

PDS (27-01-2018)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά καμία λύση δε δουλεύει σωστά με το VR... ούτε τα extension ούτε και άλλα που έχω διαβάσει... είχα δοκιμάσει διάφορα (με couplers κλπ) για να αποφύγω τα βάλε βγάλε αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει βέβαιαη λύση. Τουλάχιστον μέχρι τότε που είχα δοκιμάσει διάφορες προτάσεις.

Cool Member Stergios's Avatar
    PSN ID
    Samaras-Greece

Το πιο σωστό για εμενα θα ηταν να βγάλουν αυτόνομη την καινούργια μονάδα του VR που δέχεται σήμα HDR σε μια τιμή σωστή (οχι πανω απο 69,99 ευρω) να το αγοράσουμε εμεις που εχουμε είδη την έκδοση V1 και να τελιωνουμε απο αυτο το πρόβλημα μια και καλη...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ναι, αλλα ετσι σου παει ο κούκος αηδόνι... Σκέψου και αυτούς που έδωσαν 400 για τη μονάδα ξεχωριστά, συν 60 την κάμερα, συν 80 τα moves και, ασφαλώς, χρήματα για ενα παιχνιδι. Ε, βάλε και τα 70 που λες εσυ τωρα και κανε την πράξη.
    Το εχω πει παλι... Ειναι μανίκι να αλλάζεις συνέχεια καλωδιο -που να δεις το δικο μου ετσι οπως ειναι τοποθετημένο το PS4- αλλα δεν ειναι και τραγικό. Τουλάχιστον οχι τόσο για να πει κανεις οτι θα δώσει το παλιό PSVR να πάρει το καινούργιο. Ασε που δε ξερεις ποσο σύντομα θα ανακοινωθεί και το πιο καινούργιο... Ίσως μαζι με το PS5 που δε νομίζω οτι θα αργήσει και πολυ.

Cool Member Stergios's Avatar
    PSN ID
    Samaras-Greece

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Ναι, αλλα ετσι σου παει ο κούκος αηδόνι... Σκέψου και αυτούς που έδωσαν 400 για τη μονάδα ξεχωριστά, συν 60 την κάμερα, συν 80 τα moves και, ασφαλώς, χρήματα για ενα παιχνιδι. Ε, βάλε και τα 70 που λες εσυ τωρα και κανε την πράξη.
    Το εχω πει παλι... Ειναι μανίκι να αλλάζεις συνέχεια καλωδιο -που να δεις το δικο μου ετσι οπως ειναι τοποθετημένο το PS4- αλλα δεν ειναι και τραγικό. Τουλάχιστον οχι τόσο για να πει κανεις οτι θα δώσει το παλιό PSVR να πάρει το καινούργιο. Ασε που δε ξερεις ποσο σύντομα θα ανακοινωθεί και το πιο καινούργιο... Ίσως μαζι με το PS5 που δε νομίζω οτι θα αργήσει και πολυ.
    Ναι μας παει κούκος αηδόνι αλλα Αφου το αγοράσαμε τωρα τι να το κάνουμε;;; να το πουλήσουμε κοψοχρονιά η να πάψουμε να να βλέπουμε HDR; η θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε καλώδια σαν τους χαζούς...
    Γιαυτο λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ η Sony να το βγάλει αυτόνομη την μονάδα σε μια προσιτή τιμή για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και μην μας γράψει στα τετοια της εμάς που πήραμε την V1

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Απλα συνεχίζεις να αλλάζεις καλώδια... Τι αλλο να κανεις;;; Εαν μπεις στη διαδικασία να το πουλήσεις, όπως σωστά ειπες, θα πρέπει να το δώσεις σε εξευτελιστική τιμη που δεν αξίζει.
    Προσωπικα το είχα κουτατο πριν λίγο καιρό και τα έβαλα κάτω εαν αξίζει να το πουλήσω για να δώσω και χρήματα να πάρω το V2 ΟΤΑΝ βγει. Ε, δεν αξίζει... Συνέχισε, λοιπόν, να απολαμβάνεις το PSVR ως έχει. Άλλωστε, όπως ειπα και πριν, δε ξέρεις ποτε θα ανακοινωθεί και νέο PSVR.

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Stergios View Post
    Γιαυτο λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ η Sony να το βγάλει αυτόνομη την μονάδα σε μια προσιτή τιμή για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και μην μας γράψει στα τετοια της εμάς που πήραμε την V1

Δεν νομίζω να αναγνωρίσει ένα τόσο μεγάλο κατασκευαστικό λαθος η sony κ να το διορθώσει με την κυκλοφορία ενός ξεχωριστού processor unit. Μιλάμε για μια εταιρεία που κατασκευάζει και τηλεοράσεις, που γνώριζε εξ αρχής την ύπαρξη του HDR κ το θέμα που θα προέκυπτε με όλους εμάς στην συνέχεια, αλλά για να προλάβει τον ανταγωνισμό κ να ναι συνεπής στην ημερομηνία που θα κυκλοφορούσε την συσκευή της, μας πέταξε στην αγορά τα κομμάτια που δήθεν συναρμολογήθηκαν πριν την έλευση των HDR τηλεοράσεων κ τώρα με το V2 το προϊόν κυκλοφόρησε όπως θα πρεπε όμως τώρα είναι πια αργά. Ναι ξέρω, πολύ καχυποψία πηγάζει από τα λεγόμενα μου, όμως τουλάχιστον το processor unit θα έπρεπε να κυκλοφορήσει έστω με την αιτιολογια/δικαιολογία ενός ξεχωριστου ανταλλακτικό (γιατί κ με το βάλε βγάλε καλώδια, σιγουρα κάποιος θα χρειαστεί μια μονάδα στο μέλλον)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Μην αποκλείετε και το ενδεχόμενο να γινεται στο άμεσο μέλλον και μια άτυπη αντικατάσταση. Πχ, εαν προκύπτει κάποιο πρόβλημα με τις υπάρχουσες μονάδες, η αντικατάστασή τους να ειναι με νέες. Δε ξέρω, βέβαια, εαν έχει να κανει και με την κάσκα όλο αυτο, δε το εχω ψάξει...

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Λίγο δύσκολο το κόβω αυτό που λες Παύλο, αλλά μακάρι νά γινόταν. Πιθανολογω ότι η επισκευή ακομα κ των processor units για τα PSVR (κ ας μην έχει να κάνει με την κάσκα) τα οποία θα ναι εκτός εγγύησης, θα γίνεται με αντίστοιχα ανακατασκευασμένα σετ ολόκληρης της μονάδας στην τιμή των 100-120 ευρώ όπως συνηθίζει να κάνει με τις κονσόλες της. Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι υποθέσεις, μένει να δούμε στην πράξη πως θα την χειριστεί αυτή την κατάσταση η Sony.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πάντως, δε ξέρω αν θυμάσαι και ενα ποστ που είχα κανει κάτι σελίδες πιο πίσω, για την ωρα δεν υπάρχουν ανακατασκευασμένα PSVR. Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, σημαίνει αντικατάσταση με ολοκαίνουργια μονάδα. Τωρα εαν θα προκύψουν κάποια επιμέρους ανταλλακτικά στη συνέχεια, δε το ξέρω.
    Ωστοσο δε χάνουμε και τίποτα να κάνουμε μια "κρούση" στη Sony αργότερα. Ποιος ξέρει...

25. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

BillyFlo81 (28-01-2018)

Σε σχόλια στο amazon διάβασα ότι το zvr2 προς Μάρτιο/Απρίλη θα διατεθεί μαζικά στην Ευρώπη. Τόσο αργά ρε γαμωτο....

Bookmarks

Bookmarks