Συγγνώμη, αυτο το ξέρατε ή να νιώσω ηλίθιος που το ανακάλυψα μολις τωρα τυχαία;;;;;
Συγγνώμη, αυτο το ξέρατε ή να νιώσω ηλίθιος που το ανακάλυψα μολις τωρα τυχαία;;;;;
Ηλίθιος να μη νοιώσεις αλλά το γνωρίζουμε πολύ καιρό...
Εχει αναφερθεί σίγουρα σε προηγούμενα πόστ.![]()
Σε ευχαριστω, Βασίλη!
Ωστόσο, θα έπρεπε να το αναφέρει κάπου στο πρώτο σεταρισμα του VR.
Απορω πως δε το είδα, εφόσον έχει αναφερθεί...
Τελοσπαντων, θα το δοκιμάσω αυριο.
Νομιζω οτι εχει να κανει με το 3D περισσοτερο και οχι με την θολουρα. Δινει πιο σωστα για σενα το βαθος του χωρου. Το κακο ειναι οτι το κανει μονο για σενα![]()
.
Έστω κι αυτο, Βαγγέλη, ειναι μια βελτίωση. Πάντως αναφέρει το βιντεο οτι κανει πιο sharpen την εικόνα.
Καλα, θα το δοκιμάσω και βλέπουμε... Να υποθέσω οτι εσείς το έχετε κανει;
Nαι το ειχα κανει στην αρχη. Δεν ειχα βεβαια τοτε το εμπειρο ματι να διακρινω την διαφορα. Σημερα θα την καταλαβαινα πιο ευκολα λογικα.
.
Ναι, όπως ειπα, δεν αμφέβαλλα οτι κάποιος το είχε αναφέρει, απλα εγώ δε το είχα δει. Ίσως επειδη τότε δεν είχα το VR, δεν έδωσα και σημασία. Για την ακρίβεια θυμάμαι τις παραμέτρους που έδωσες, αλλα δεν ασχολήθηκα καν.
Και κάτι αλλο...
Έχει παρατηρήσει κανεις στο PSVR κάποια "τινάγματα"/hiccups ενώ κανει scrolling; Δε ξέρω πως να το εξηγήσω αλλιώς, απλα μερικές φορές ειναι λίγο ασταθές στο scrolling του, κυρίως όταν είμαι στο interface του PlayStation ή όταν βλέπω 360 video στο YouTube. Στα παιχνίδια δε το παρατηρώ -ή, αν ναι, ελάχιστα- αλλα άλλου ναι. Όπως ειπα, ειναι σα "τινάγματα", δε μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Το παρατήρησα πολύ σήμερα που ήταν και η πρώτη φορα που έπαιζα σχεδόν χωρίς καθόλου φωτισμό στο χώρο. Μήπως η κάμερα δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τα tracking lights σε πολύ σκοτάδι;;;; Αν και αυτο δεν ειναι λογικό, καθώς τότε θα έπρεπε να ειναι πιο εύκολο για την κάμερα να παρακολουθήσει τη συσκευή...
Last edited by Dragonpaul; 28-07-2017 at 03:46.
Dragonpaul (28-07-2017),PDS (28-07-2017)
Kαι εγω εχω καταλαβει οτι θελει λιγο φως.
Και η καμερα οντως ειναι ΓΤΠ!
Ριχνει συνολικα την ποιοτητα του ''πακετου'' PSVR, ενω το headset κατ'εμε απο μονο του ειναι εξαιρετικο.
You Asked For It: ChromaGun is Coming to PSVR* Any Advice?
-------------------------------
Και το ARK PARK το οποιο ειναι απο αλλους developers(oχι αυτους του ARK: Survival Evolved)
.
Μάλλον όπως το λέει ο Λ ειναι...
@PDS
Βαγγέλη, έχεις κι εσυ δει ή αντιληφθεί αυτο που προσπαθώ να εξηγήσω;
Ναι σαν να τρεμει η εικονα(στην αρχικη οθονη του PS4 οταν βγαινω απο το παιχνιδι και οχι μεσα στο παιχνιδι)
Και οταν το εγραψες συνειδητοποιησα οτι γινεται οταν παιζω βραδυ(που εχω και τα φωτα κλειστα).
.
Μπράβο, ακριβώς αυτο εννοώ!!!! Κάπως σα να τρέμει/τινάζεται... Συνεπώς, θέλει κάποιο φως για να ειναι όπως πρέπει.
PDS (28-07-2017)
Και εγώ είχα το ίδιο θέμα. Και έχω μερικές φορές. Λύνεται όταν κάθομαι πιο κοντά, υπάρχει φωτισμός, όχι τίποτα τρελό και επίσης να μην υπάρχει τίποτα από πίσω που να αντανακλά (καθρέπτης, κορνίζες κτλ). Έχω κάτι κορνίζες από πίσω και μπορεί να ενοχλούν καμιά φορά από αντανάκλαση.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ναι, σιγουρα κάτι τέτοιο προκαλεί το θέμα.
Έγινε (επιτέλους) διαθέσιμο το VR Mode της ασιατικής/αγγλικής έκδοσης του Dead or Alive Xtreme 3.
Είναι δωρεάν μέχρι 31 Αυγούστου για όσους έχουν το πλήρες παιχνίδι και χρειάζεται Hong Kong account για το κατέβασμα. Μετά την ημερομηνία αυτή θα το χρεώνουν.
Αν έχει πάρει κανείς άλλος το παιχνίδι εκτός από μένα (χλωμό) ας προλάβει..για την επιστήμη![]()
BillyFlo81 (08-08-2017),DJTaurus (09-08-2017),Error Flynn (09-08-2017),teras1 (08-08-2017)
more info: PS Blog US
teras1 (09-08-2017)
Job Simulator Meets The Shooting Range In The Frantic Shooty Fruity
----------------------------------------------------------------------------------------------
EVE: Valkyrie - Warzone
----------------------------------------------------------------------------------------------EVE: Valkyrie - Warzone introduces next-gen ships for a new generation of pilots. All players will now be able to fly, fight and die together cross-platform on PC and PS4 - with or without a VR headset!
New weapons, Ultra abilities and a modular progression system give you more control over how you evolve your fleet. New maps and a new game mode - Extraction - give you exciting new ways to play.
Welcome to the Warzone. Coming 26 September 2017.
League of War: VR Arena Explodes onto PS VR This Fall
--------------------------------------------------------------------------------------------------
The Solus Project Releasing on PS4 and PlayStation VR this September
---------------------------------------------------------------------------------------------------
GT Sport VR Trailer
Bookmarks