Σε σας πιάνουν καλά; Εμένα στα 2 μέτρα όλο διακοπές κάνει και αναγκάστηκα να βάλω 2 μέτρα προέκταση και τώρα είναι ένα καλώδιο μες στη μέση του σαλονιού κ σε κάποια δεν αρέσει ιδιαίτερα αυτό. Τι σκατα ασύρματα είναι;
Σε σας πιάνουν καλά; Εμένα στα 2 μέτρα όλο διακοπές κάνει και αναγκάστηκα να βάλω 2 μέτρα προέκταση και τώρα είναι ένα καλώδιο μες στη μέση του σαλονιού κ σε κάποια δεν αρέσει ιδιαίτερα αυτό. Τι σκατα ασύρματα είναι;
Υπαρχουν αλλες ασυρματες συσκευες που παιζουν στο ιδιο καναλι?
Στο κανάλι 6 παίζουν.
Σκατα, εγώ τα έχω σε άλλα κανάλια τα δικά μου, αλλά γυρω γύρω παίζουν 6-7 ρουτερ σε 6αρι κανάλι.
Σκατα, εγώ τα έχω σε άλλα κανάλια τα δικά μου, αλλά γυρω γύρω παίζουν 6-7 ρουτερ σε 6αρι κανάλι.
Παλικάρια με τα gold πρέπει να κάνω κάτι για να ακούω τον άλλον γιατί χθες ούτε στο party ούτε στο παιχνίδι τον άκουγα αλλά εκείνος με άκουγε.
nikon (27-11-2015)
Όχι από την αρχή δεν τον άκουγα δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα μετά πάτησα ότι κουμπί υπάρχει πάνω στα ακουστικά αλλά όχι mute δεν τον έκανα.
Q: What does the Sound/Chat button do?
A: The Sound/Chat button adjusts the volume of voice chat in relation to the game sound. If you want chat volume to be louder, press on the “Chat” side of the button. If you prefer louder game sound and a decrease in voice chat volume, press the “Sound” side of the button. To reset to the default setting, hold both the Sound and Chat buttons down simultaneously until you hear one long beep.Note: If you maximize the game sound, you will not hear any voice chat, and vice versa if you maximize voice chat, you will not hear any game sound.
Ίσως έχω κάνει αυτό οπότε ελπίζω με ένα reset να φτιάξει.
επειδή είμαι στο τσακ ( http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...less-2.0-white ) αλλά έχω ένα πολύ καλό headset για pc με 2 jack ( mic/out ) και διαβάζω σε ξένα forum οτι ένας adapter τύπου: http://www.cosmodata.gr/product/75950/ κάνε δουλειά και δουλεύει και το mic και τα ακουστικά απο το jack του DS4, το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν δουλεύει καλά? ( κυρίως το mic για τα ακουστικά δε θα έχω θέμα σίγουρα )
Gold ειναι για Αμερικη. Για ευρωπη ειναι Wireless Headset 2.0. Τα ιδια ειναι.
http://www.sony.co.uk/electronics/pl...es/ps4-headset
teras1 (23-12-2015)
Λένε οτι σπάνε εύκολα οι ενώσεις του πλαστικού. Βέβαια έχει να κάνει και με τη χρήση. Για τα DS4 λένε ότι φθείρονται πολύ εύκολα τα sticks και τα δικά μου είναι μια χαρά από day one.
Το ψευδό 7.1 σε συνδιασμό με τα προφίλ που έχει το app λέει; Θα καταλάβω διαφορά σε σχέση με τα απλά ηχεία TV (με δικό τους ψευδό-surround όμως);
Σε συγκριση με ηχεια τηλεορασης δεν ξερω γιατι πριν επαιζα με home cinema.
Εγω παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ειδικα σε παιχνιδια οπως Outlast και Alien Isolation που εχουν σιγανους/μικρους ηχους στο background, εδωσε ρεστα. Με το HC ειχα μεγαλο θεμα γιατι επρεπε να δυναμωσω κατα πολυ την ενταση για να ακουσω καλα τους σιγανους ηχους, κατι που δεν γινοταν στις 11 και 12 το βραδυ που συνηθως ειναι οι gaming ωρες μου.
Παιδιά αγόρασα σημερα τα Sony gold headsets . Το θεμα ειναι οτι όταν τα εχω ασύρματα δν ακούγεται πολυ καλα ο ήχος σε Τσατ που εχω με αλλα παιδιά. Όταν το εχω ενσύρματα ακούγεται πολυ καλα. Μήπως έχετε ιδέα τι μπορει να φταίει?
Bookmarks