Δημήτρη δύσκολα θα λάβεις απάντηση αφού αποκλείεται να τα έχει κάποιος και τα δύο ταυτοχρόνως,
στη θέση θα έκανα μια αναζήτηση στο google για Review, συγκριτικά κλπ.
Μιχάλη στα Seven λέει άμεσα διαθέσιμο σε 24 ώρες.
http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInn...522-38619.html
Εχω παραγγείλει πολλές φορές από κατάστημα Seven,
τους λες τι θέλεις, το πληκτρολογεί, το βρίσκει, βλέπει τον κωδικό και στο παραγγέλνει δίνοντας ένα μικρό ποσό για προκαταβολή.
Εννοείται πως δεν χρεώνεσαι έξοδα αποστολής αφού θα σε πάρουν τηλέφωνο όταν έρθει να πας να το παραλάβεις από το συγκεκριμένο κατάστημα Seven.
mihalis13 (02-05-2014)
Φιλε εμενα σημερα μου ηρθαν απο το πλαισιο...παρε κανενα τηλ.και εκει...
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
mihalis13 (02-05-2014)
Καλοριζικα, Μιχ!
mihalis13 (02-05-2014)
Καλορίζικα, γράψε και εντυπώσεις αν θέλεις.
Οδυσσέα σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Πάντως είμαι ένα κλικ πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας των gold.Πείτε κάνα καλό λόγο να το πατήσω αν είναιμε κρατάει πίσω λίγο το είχα διαβάσει ότι δεν έχουν μπάσα σχεδόν καθόλου; Μεγάλο συν πάντως η ασύρματη σύνδεση.
Στάλθηκε από το LG G2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mihalis13 (02-05-2014)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Δεν τα έχω τεστάρει ακόμα.Μεσα στο ΣΚ λογικά θα τα τσεκαρω και στο ps4 και στο Ps3 που έχω πιο πολλά παιχνίδια ώστε να καταλάβω πως δουλευει το Virtual Surround.
Να ρωτήσω, χρειάζεται να πειράξω κάποια ρύθμιση μέσα απο τα PS3/PS4 ώστε να δουλευει το virual surround;;;
3,5 ωρες πρεπει να φορτισουν δλδ τωρα αυτα;
Αυριο θα σας πω και εγω εντυπωσεις...παντως ειναι πολυ ομορφα!!!
Μου εχει κανει εντυπωση που στο Amazon εχουν 100λιρες και στην Ελλαδα τα βρισκεις με 87euro.Πρεπει να εχουν πολυ μεγαλη ζητηση
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Last edited by easybizi; 02-05-2014 at 22:11.
By default δουλεύουν σε VSS, έχει πλήκτρο που γυρίζουν σε stereo και ξαναπατώντας γυρίζουν πάλι σε VSS, βγάζει και στην οθόνη την σχετική ένδειξη.
Ότι απορίες έχεις, εδώ είναι το manual.
mihalis13 (03-05-2014)
Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις απο τα ακουστικα.
Ο ήχος ειναι κρύσταλλο σε σημειο που με χαλάει να τον ακούω απο την τηλεόραση.
Ξεκίνησα σημερα το beyond και πραγματικά ήταν απόλαυση ο ήχος.
Τα ακουστικα δεν με κουρασανε καθολου όση ώρα τα φόραγα.
Ενα μείον βέβαια ειναι οτι στο ps3 δεν εχει έτοιμα προφίλ για παιχνίδια.
Ειναι μόνο για τα pulse τα προφίλ.
Γενικα τα λεφτα του πιστεύω τα αξιζουνε και ειδικα για κάποιον σε και εμενα που ουτε τα χώρο εχει ουτε την οικονομική δυνατότητα να βάλει ενα home cinema στο σπίτι.
Dikakom (04-05-2014),Dragonpaul (03-05-2014),FotisGRC (03-05-2014)
Μπα το Home cinema αν εχεις κοσμο στο σπιτι ειναι αρχηστο ολο και καποιος θα ενοχλείτε ,εδω η γυναικα το ακουει (BF4) απο TV και κοντευει να το σπασει.....Τα ακουστικα ειναι καλυτερα απο πολλες αποψεις βεβαια υπαρχουν και αρνητικα οτι ο υπερβολικος ηχος μεσα στα αυτια δημιουργει προβληματα.
Εγω παντος το μονο προβλημα που ειχα ηταν στο chat δεν ξερω γιατι δεν ακουγομαι τι βλακεια κανω (βεβαια δεν το εχω ψαξει και πολλυ απλα μου ετυχε να μπω και δεν μπορουσα να μιλησω).
Εχει on/off αν σου πω οτι δεν το εχω προσεξει (θα το δω μετα).....η οδηγιες που ειχες ποιο πανω στα ελληνικα
lol Οντως αν και δεν διαφερουν πολλυ δλδ για καποιον που δεν ξερει αγγλικα μπορει να δει και αυτο ειναι σχεδον το ιδιο.......εσυ λες για το mute εεε αν και δεν το εχω βαλει τωρα να το δοκιμασω,ειμαι σιγουρος οτι δεν ειχε το εικονιδιο με χ στο μικροφωνο οποτε το ειχα on ......κατι αλλο κανω λαθος.
Ημουν βόλτα και μπαίνω για πλάκα Public να ρωτήσω για τα Gold.
Απαντηση : Φίλε είσαι ο 6ος που τα ζητάει απο χθες και δεν μας έχουν έρθει καν..
Μου φάνηκε παράξενο που δεν τα έχουν φέρει καθόλου..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Bookmarks