-
Cool Member
Κάνω post πάλι εδώ σε συνέχεια των προηγούμενων μηνυμάτων μου που αφορούν την αποστολή των pulse... Ενώ λοιπόν με το tracking number που μου έδωσαν και τον έλεγχο που έκανα στην DHL GLOBAL MAIL μου έδειξε ότι το πακέτο είναι handed over to Partner Carrier HellenicPost νόμιζα ότι έφτασε Ελλάδα αμ έλα που δεν... τι έγινε αυτοί το έστειλαν λοιπόν με DHL GLOBAL MAIL το πακέτο έφτασε Φρανκφούρτη και εκεί άλλαξε tracking number όπου και έχω στο deutsche post λοιπόν που έκανα track με το καινούριο tracking number γράφει ότι: The item was scanned in the country of destination Greece at Mar 15, 2014. Unfortunately the country of destination Greece offers tracking and tracing up to the recipient not yet. Τι έχει γίνει τώρα έφτασε Ελλάδα η όχι ακόμα? Από αυτό που διάβασα κατάλαβα ότι έχει φτάσει έκανα track στα ΕΛΤΑ αλλά δεν βγάζει τπτ τους πήρα τηλ και μου λένε ότι έρχεται οδικός και θα κάνει ακόμα μέρες να έρθει.... :confused: έχω χάσει την μπάλα....
UPDATE:Επιτέλους έβγαλα άκρη ήταν Ελλάδα από 15 του μήνα και αφού πήρα τηλ σήμερα στο τμήμα συστημένων ξαφνικά μου λέει ο υπάλληλος ''α ναι κάτι έχουμε'' και στα καπάκια ενώ τόσες μέρες όταν έκανα track στο site των ΕΛΤΑ και δεν έβγαζε τπτ μετά το τηλ που τους πήρα έβγαλε status ότι είναι Ελλάδα.... Αυτά!
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by donkixoths; 20-03-2014 at 13:47.
Tags for this Thread