Αστα να πανε....
Ετσι ακριβως,ειναι εκπληκτικο το αποτελεσμα στο outlast,χθες το βραδυ κ εγω επαιζα και πραγματικα ακους τα παντα!Δεν ειχα ποτε ακουστικα και ομολογο οτι ειναι παρα πολυ καλα.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Μια χαρά θα υποφέρονται με το AC στους 16°!!!!!![]()
εγώ δοκίμασα τα gold σε έναν φίλο αλλά δεν παρατήρησα τρελές διαφορές με το sony stereo headset (7.1 ds) που είχα από το ps3!οπότε και κράτησα τα παλιά και δεν προχώρησα στην αγορά τους..... πάντως με τα beats studio έχω καλύτερο ήχο.....άμα ήταν και surround θα ήταν τέλεια αλλά δεν πειράζει ;Ρ
PSN iD: MaRkUs_gr4
games:Cod GhoSts, NbA 2k14, FIFA 14 , ThIeF
Ρε παιδιά τα έχετε δοκιμάσει με κάποια άλλη κονσόλα εκτός Sony?.... θα είναι καλύτερος ο ήχος από tv σε μια άλλη κονσόλα που δεν υποστηρίζει τα profile?
DJTaurus (24-05-2014)
Πιο συγκεκριμένα; Τι πρόβλημα εχεις;
Μηπως ανάβει και απλα ειναι σβηστό το λαμπάκι; Αλλα όπως και να 'χει, αυτο μοιάζει με πρόβλημα. Να το πας να στο αλλάξουν.
Για όσους το πήραμε απο Καναδά, τι παίζει με την εγγύηση; Ξέρει κανεις;
Eχει update η εφαρμογή για τα wireless headsets της Sony, περισσότερα εδώ
Δε το συνδέεις με το καλωδιο;;; Αμέσως γινεται...
Δεν υπάρχουν πουθενά... μόνο ο γερμανός έχει γύρω στα 5 κομμάτια σε συγκεκριμένα καταστήματα αλλά δεν στέλνει με αντικαταβολή. Στην Πάτρα είναι τα 2 κομμάτια (Κορίνθου) αν κάποιος ενδιαφέρεται... και πλέον 1
edit: δυστυχώς wireless μέσω usb δεν συνδέεται με την tv η οποία είναι και sony.... δεν το αναγνωρίζει.
Last edited by DJTaurus; 29-05-2014 at 21:46.
DJTaurus (29-05-2014)
Δηλώνω τόσο ενθουσιασμένος που αν βγουν Pulse 2 θα τα αγοράσω day 0. Προφανώς και δεν συγκρίνονται με ένα καλό ηχοσύστημα αλλά την ψευδαίσθηση μια χαρά στην δίνουν.... σε σχέση με την tv η μέρα με τη νύχτα... είναι λες και ανακαλύπτω νέους ήχους. Σκέτη απόλαυση στο Wolfestein. Τόσα χρόνια μόνο με τον ήχο της tv έχανα πολύ από την εμπειρία... anyway ποτέ δεν είναι αργά.
- Για τα δικά μου γούστα είναι υπερβολικά δυνατά. Τα χρησιμοποιώ με δύο κλικ κάτω από την μέγιστη βαθμίδα. Θα ήθελα διαφορετική γραφική αναπαράσταση ήχου... δεν σου δίνει να καταλάβεις ακριβώς σε τι "ποσοστό" τα έχεις ρυθμίσει.
- Γιατί υπάρχει το VSS button όταν bydefault είναι μονίμως ενεργοποιημένο?
- Games φαντάζομαι παίζουμε στο set 2?
- Πριν από κάθε παιχνίδι θα πρέπει να ανοίγω την εφαρμογή και να επιλέγω profile?
Last edited by DJTaurus; 31-05-2014 at 12:04.
Bookmarks