Η μπαταρία καμμιά 6-7 ώρες κρατάει στο Pulse, μην περιμένετε τρελή αυτονομία, αν κλείσετε την δόνηση κρατάει λιγάκι παραπάνω.
Αυτό με το σπάσιμο και μένα για λάθος χρήση μου κάνει, το έχω 1μιση χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα.
Από εχθές είναι σύμφωνα με το tracking number που μου έδωσαν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία τα pulse, έχω μια ερώτηση Οδυσσέα εγγύηση αναγνωρίζει η SONY Ελλάδας?
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμερικάνικο προϊόν; Όχι φυσικά! Περίεργο πάντως που έχεις tracking number, γιατί συνήθως τα στέλνουν μη-συστημένα.
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα δηλαδή η SONY αλλάζει από από Αμερική σε Ευρώπη Ασία κτλ? Ίδιο προϊόν δεν είναι? Τες πα τώρα όσο για το tracking number και εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί είχα ακούσει από τον Οδυσσέα ότι έρχονται απλά.... με Dhl global mail μου τα έστειλαν μήπως αλλάξαν σύστημα?
Τεχνολογικά το ίδιο προϊόν είναι. Το ίδιο και οι κονσόλες. Έχουν όμως διαφορετικό serial number. Μην σε ανησυχεί όμως, γιατί δεν χαλάνε εύκολα αν τα προσέχεις.
Στο DHL δέμα τι αξία είχαν δηλώσει;
donkixoths (16-03-2014)
Από ότι μου είπαν 18 Ευρώ και ένδειξη λέει από ιδιώτη.... και να ξέρω τι σκέφτεσαι το ίδιο σκέφτηκα και εγώ στην αρχή αλλά ναι μεν DHL GLOBAL MAIL αλλά με τη διαφορά ότι όταν μπει στη χώρα προορισμού το δέμα το αναλαμβάνει το τοπικό ταχυδρομείο όπως εδώ τα ΕΛΤΑ.
Με την αναζήτηση μέσω tracking αυτό μου βγάζει:
Handed Over to Partner Carrier
HellenicPost, GR.
Last edited by donkixoths; 16-03-2014 at 22:10.
psx3 (16-03-2014)
Μήπως κάποια μηνύματα που αφορούν τα PULSE να μεταφερθούν στο ανάλογο θέμα? :confused:
Κάνω post πάλι εδώ σε συνέχεια των προηγούμενων μηνυμάτων μου που αφορούν την αποστολή των pulse... Ενώ λοιπόν με το tracking number που μου έδωσαν και τον έλεγχο που έκανα στην DHL GLOBAL MAIL μου έδειξε ότι το πακέτο είναι handed over to Partner Carrier HellenicPost νόμιζα ότι έφτασε Ελλάδα αμ έλα που δεν... τι έγινε αυτοί το έστειλαν λοιπόν με DHL GLOBAL MAIL το πακέτο έφτασε Φρανκφούρτη και εκεί άλλαξε tracking number όπου και έχω στο deutsche post λοιπόν που έκανα track με το καινούριο tracking number γράφει ότι: The item was scanned in the country of destination Greece at Mar 15, 2014. Unfortunately the country of destination Greece offers tracking and tracing up to the recipient not yet. Τι έχει γίνει τώρα έφτασε Ελλάδα η όχι ακόμα? Από αυτό που διάβασα κατάλαβα ότι έχει φτάσει έκανα track στα ΕΛΤΑ αλλά δεν βγάζει τπτ τους πήρα τηλ και μου λένε ότι έρχεται οδικός και θα κάνει ακόμα μέρες να έρθει.... :confused: έχω χάσει την μπάλα....
UPDATE:Επιτέλους έβγαλα άκρη ήταν Ελλάδα από 15 του μήνα και αφού πήρα τηλ σήμερα στο τμήμα συστημένων ξαφνικά μου λέει ο υπάλληλος ''α ναι κάτι έχουμε'' και στα καπάκια ενώ τόσες μέρες όταν έκανα track στο site των ΕΛΤΑ και δεν έβγαζε τπτ μετά το τηλ που τους πήρα έβγαλε status ότι είναι Ελλάδα.... Αυτά!
Last edited by donkixoths; 20-03-2014 at 13:47.
Καλημέρα παιδιά τελικά χτες έλαβα μαιλ απο vgp.ca πως τα gold μου φύγανε για Ελλάδα μαζί με το tracking number dhl.Απ ότι είδα έχουν απόθεμα οπότε οποίος ενδιαφέρεται ας τρέξει.... Ευτυχώς έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου πως θα το έχουνε διαθέσιμο νωρίτερα απο Ελλάδα.....
donkixoths (22-03-2014),Viper (22-03-2014)
donkixoths (22-03-2014)
Με το καλό να τα δεχτείτε και σύντομα....μην σας τα κάνουν από τα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο όπως εμένα που τα κράτησαν 5 μέρες.... (και όχι θέμα τελωνειακό θέμα ξυσίματος) περιμένουμε εντυπώσεις
Last edited by donkixoths; 22-03-2014 at 14:28.
Απόδειξη μέσα στο κουτί τελικά δεν είχαν καθόλου να αναφέρεται ποσό.... Στην ετικέτα του δέματος στον αποστολέα δεν είχαν ένδειξη της εταιρείας VGP αλλά το όνομα ενός από την εταιρία και έτσι φαινόταν ότι το στέλνει ιδιώτης!
Παιδια σήμερα πέρασα τυχαία απο Πλαίσιο στο The Mall και είχε 2 Gold στο ραφι ...στα 89,90
FotisGRC (24-03-2014),Pavlos Laganas (24-03-2014),tlg (27-03-2014)
Διαθέσιμο απο σήμερα το Gold σε 2 Ελληνικά καταστήματα στο Skroutz.. Το ένα στα 90 ευρώ και το άλλο στην προνομιακή τιμή των 130!!
https://www.skroutz.gr/s/4422721/Son..._notifications
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Pavlos Laganas (27-03-2014)
τα έχουν και στο Sony Center Πάτρας, οπότε λογικά και σε όλα τα Sony Center
FotisGRC (27-03-2014)
odytsak (27-03-2014)
Bookmarks