Πωλείται iPhone 4s 64GB Μαύρο 2 ετών.
Tο κινητό είναι σε πολύ καλή κατάσταση και λειτουργεί άψογα και δεν έχει παρουσιάσει λειτουργικά κανένα απολύτως πρόβλημα αυτά τα 2 χρόνια. Δεν έχει ανοιχθεί ποτέ. Η μπαταρία είναι ακόμη κομπλέ αν και αυτό εξαρτάται προφανώς από την χρήση. Εγώ έχω ακολουθήσει οδηγούς από ίντερνετ για να έχω τις πιο optimal ρυθμίσεις για να κρατά πολύ.
Ομολογώ ότι το κινητό για ένα διάστημα 6 μηνών δεν φοράει ζελατίνα και θήκη καθώς τα είχα βαρεθεί (ειδικά την θήκη) και την ζελατίνα την είχα βγάλει με σκοπό να βάλω καινούρια αλλά δεν το έκανα. Έχει μικρογρατζουνιές στην οθόνη που αν το κρατήσετε πλαγίως στην αντανάκλαση του φωτός θα παρατηρήσετε και όπως φαίνεται σε 2 απ τις φωτογραφίες έχει 2 μικρά χτυπήματα στις γωνίες από πεσίματα. Ωστόσο, πραγματικά λειτουργεί άψογα! Μπορείτε να το τσεκάρετε!
Δίνεται κανονικά με το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα εκτός ακουστικών που είχα χάσει προ πολλού. Το καλώδιο φόρτισης είναι φαγωμένο στην άκρη. Εγώ κανονικότατα το έχω καλύψει με μονωτική ταινία και το χρησιμοποιώ αλλά αν κάποιος έχει πρόβλημα απλά το λέω.
Μόνο συναλλαγή χέρι με χέρι εντός Αθηνών.
Τίμή: 300 ευρώ.
Στην τιμή έχουν ήδη ληφθεί υπόψην τα προαναφερθέντα μειονεκτήματα και δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε και για το 64GB! Μόνο για τη διαφορά στην μνήμη απ' το 16GB είχα δώσει 200 ευρώ!
![]()

Bookmarks