Quote Originally Posted by Narayan View Post
Δεν προσπαθώ να σπινάρω τίποτα.
sure.... και μετα γραφεις αυτο...

Τώρα το σχόλιο "στις γιορτες υπηρχαν απο ενα αποκλειστικο racing για καθε κονσολα, και απλα το DC πηγε καλυτερα" δεν ξέρω πως να το εκλάβω, wishful thinking ίσως; Είμαι περίεργος να δω τι πωλήσεις είχε σε σχέση με το Horizon 2, ειδικά σε μία αγορά που η εγκατεστημένη βάση PS4 είναι σχεδόν διπλάσια από την αντίστοιχη του One. Από την άλλη βέβαια από το να περιμένουμε το 2017 για να συγκρίνουμε πωλήσεις Gran Turismo 7 με Forza 7, καλύτερα να λέμε πως το DC είναι ισάξιο του FH2, μιας και τουλάχιστον υπάρχει κάτι βρε παιδί μου για τους racing fans στο PS4 μέχρι τότε
σου δινω σειρα καταταξης, και εσυ μιλας για wishfull thinking???? WTF δηλαδη, επισης εδωσα και νουμερα για το horizon στην Αμερικη, που ειναι πολυ μεγαλυτερη αγορα, FH2 > 325k. Τωρα να θεωρεις εσυ επιτυχια σε 2 μηνες , στην μεγαλυτερη αγορα , να εχει πουλησει μονο 325Κ , τοτε μαλλον ζεις σε καποιο παραλληλο συμπαν.

Edit: κατα προσεγγιση νουμερα που γραφτηκαν στον neogaf με βαση συμφραζομενα και σκορπιες πληροφοριες, δεν ειναι ακριβως αυτα αλλα ειναι πολυ κοντα στα πραγματικα.

XB1: 1,26m
PS4: 1,07m
WiiU: 585k
3DS: 810k
PSV: 165k