Results 1 to 20 of 166

Thread: Don't Starve

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Ώπα πήρε φωτιά το thread. Λοιπόν.

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Εγώ με το που ακούω hounds κόβω 5-6 δέντρα συνεχόμενα, γίνομαι hulk και τα παίρνω στο κυνήγι.

Xθες βράδυ προχώρησα πάρα πολύ, μέχρι και Gears βρήκα όπου έφτιαξα το Accomploshrine και πήρα τα χρυσά trophies.
    http://psnprofiles.com/trophies/2363...dition/odytsak
    Μπράβοoooo Αλλά για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσε να έχει και πιο πολλά και πιο καλά χρυσά, μην σου πω και platinum διότι είναι όντως achievement ότι κάνεις σε αυτό το παιχνίδι.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Χθες με έβγαλε σε τρομερο σημειο.Βρήκα μέρος για βάση με γύρω γύρω τοιχάκια δίπλα σε πολλές πέτρες με χρυσό,λαγους,βατόμουρα,βουβάλια για να φτιάξω φάρμα και δεν είχα και ενοχλητικες αράχνες και βατράχια κοντά μου.Ε, εκεί που είμαι στην 7η μέρα και λέω θα σπάσω το ρεκορ των 13 άνετα στα καλα καθούμενα ένα δέντρο αρχίζει και περπατάει και με κυνηγάει.Ε με σκότωσε 2 φορές μιας και είχα βρεί και δίπλα μου το ναο που ανασταινεσαι..
    Έπαιξα και λίγο το απόγευμα αλλά με έβγαλε σε σκατά σημείο..3η μέρα που πεθανα και δεν μπορούσα να φτιάξω καν αξίνα για να σπάω βράχους και να βρίσκω χρυσό...
    Για τα Treants που σε κυνηγάνε. Αν δεν μπορείς να τα κάνεις καλά, αν και είναι πολύ εύκολα, μπορείς να φυτέψεις δέντρα μπροστά τους (σε απόσταση βολής) και θα σταματήσουν να σε κυνηγάνε και θα γίνουν πάλι δέντρα. Αν κόψεις όμως δέντρο κοντά τους θα ξανασηκωθούν. Αν τα βάλεις φωτιά τα σκοτώνεις αλλά γίνονται στάχτη ΚΑΙ τα Living Logs που είναι υπέρ πολύτιμα. Τον χειμώνα είναι τα μόνα δέντρα χωρίς χιόνι πάνω τους, έτσι τα ξεχωρίζεις από μακριά πριν ξυπνήσουν, οπότε δεν κόβεις δέντρα εκεί γύρω. Άλλος τρόπος να τα ξεχωρίσεις είναι όταν πας πάνω τους αντί για Chop έχουν Attack. Αν και πάλι δεν μπορείς να τα κάνεις καλά, διάβασε πιο κάτω όπου εξηγώ τακτικές άμυνας.

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    - Υπάρχει τρόπος να έχω παραγωγή από λουλούδια;
    Όχι, από όσο γνωρίζω. Υπάρχουν γλάστρες αλλά είναι καθαρά διακοσμητικές.

- Υπάρχει κάτι άλλο πιο εύκολο για αναπλήρωση του sanity;
    Ναι, οτιδήποτε έχει να κάνει με ύπνο. Sleeping bag (δίνει +30 mind), Tent (Full Restore). Απλά να ξέρεις ότι με το που ξυπνήσεις το πρωί η πείνα θα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Spoiler!

- υπάρχει κάτι για γρήγορη αναπλήρωση της υγείας;
    Ναι, τα healing salve που δίνουν +30 health. Ίσως και κάτι άλλο παρακάτω αλλά δεν το έχω βρει που θα κάνει full restore.

Spoiler!

- Κάπου έσκαψα μία περίεργη πέτρα και άνοιξε μία τρύπα με ένα σχοινί που τα βράδια βγαίνουν νυχτερίδες, τι είναι αυτό;
    Είσοδος για σπηλιά. Καλώ είναι να έχεις πλήρες mind και αρκετά torches γιατί είναι πάντα σκοτάδι εκεί κάτω.

- Επίσης, αυτές οι τρύπες με τα δόντια έχουν κάποια χρησιμότητα; Θυμάμαι στα πρώτα παιχνίδια είχα μπει μέσα αλλά με πετούσαν επξω πάλι; Εχω κάνα δύο τριγύρω.
    Είναι σκουλικότροηοπες. Σε τηλεμεταφέρουν σε άλλο σημείο του ίδιου χάρτη αλλά σου στοιχίζουν σε mind κάθε φορά που τις χρησιμοποιείς.

- Με τα μελίσια τι κάνω; Μπορώ να έχω κανένα κοντά μου για παραγωγή αλλά και "άμυνα"; Την προηγούμενη φορά που με κυνηγούσε μία βλακεία ήμουν κοντά τους, τους επιτέθηκε κατά κάποιο τρόπο και οι μέλισσες το σκότωσαν (δεν θυμαμαι τι ήταν, δεν το είχα ξαναδεί.)
    Τα μελίσσια τα βάζεις σε κουτιά για να σου παρέχουν μέλι και κερήθρα που είναι πολύ θρεπτικά και χρήσιμα. Δεν κάνουν για άμυνα.

Για άμυνα μπορείς να κάνεις τα παρακάτω...

Spoiler!

Τώρα μετά από αυτά τί κάνω;
    έχω τα δύο εργαστήρια έτοιμα αλλά από εδώ και πέρα;
    Μετά τα εργαστήρια φτιάχνεις Spear και Log Suit και ετοιμάζεσαι για τον χειμώνα. Δες παλαιότερα posts για να δείς τι κάνεις.

Σημείωση. Mind χάνεις όταν είσαι σε μάχη, σε σκοτάδι, δίπλα ή κουβαλάς Evil Flowers, αν είσαι δίπλα σε Shadows ή Μαύρα τέρατα ή όταν σκάβεις τους τάφους. Οπότε προσοχή.

Έχω πάρα πολλές δoυλειές αυτή τη περίοδο. Την Τετάρτη ελπίζω να έχω stream.
    Last edited by Sutorcen; 21-01-2014 at 10:42.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Bookmarks

Bookmarks