Ώπα πήρε φωτιά το thread. Λοιπόν.
ΜπράβοooooΑλλά για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσε να έχει και πιο πολλά και πιο καλά χρυσά, μην σου πω και platinum διότι είναι όντως achievement ότι κάνεις σε αυτό το παιχνίδι.
Για τα Treants που σε κυνηγάνε. Αν δεν μπορείς να τα κάνεις καλά, αν και είναι πολύ εύκολα, μπορείς να φυτέψεις δέντρα μπροστά τους (σε απόσταση βολής) και θα σταματήσουν να σε κυνηγάνε και θα γίνουν πάλι δέντρα. Αν κόψεις όμως δέντρο κοντά τους θα ξανασηκωθούν. Αν τα βάλεις φωτιά τα σκοτώνεις αλλά γίνονται στάχτη ΚΑΙ τα Living Logs που είναι υπέρ πολύτιμα. Τον χειμώνα είναι τα μόνα δέντρα χωρίς χιόνι πάνω τους, έτσι τα ξεχωρίζεις από μακριά πριν ξυπνήσουν, οπότε δεν κόβεις δέντρα εκεί γύρω. Άλλος τρόπος να τα ξεχωρίσεις είναι όταν πας πάνω τους αντί για Chop έχουν Attack. Αν και πάλι δεν μπορείς να τα κάνεις καλά, διάβασε πιο κάτω όπου εξηγώ τακτικές άμυνας.
Όχι, από όσο γνωρίζω. Υπάρχουν γλάστρες αλλά είναι καθαρά διακοσμητικές.
Ναι, οτιδήποτε έχει να κάνει με ύπνο. Sleeping bag (δίνει +30 mind), Tent (Full Restore). Απλά να ξέρεις ότι με το που ξυπνήσεις το πρωί η πείνα θα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Spoiler!
Ναι, τα healing salve που δίνουν +30 health. Ίσως και κάτι άλλο παρακάτω αλλά δεν το έχω βρει που θα κάνει full restore.
Spoiler!
Είσοδος για σπηλιά. Καλώ είναι να έχεις πλήρες mind και αρκετά torches γιατί είναι πάντα σκοτάδι εκεί κάτω.
Είναι σκουλικότροηοπες. Σε τηλεμεταφέρουν σε άλλο σημείο του ίδιου χάρτη αλλά σου στοιχίζουν σε mind κάθε φορά που τις χρησιμοποιείς.
Τα μελίσσια τα βάζεις σε κουτιά για να σου παρέχουν μέλι και κερήθρα που είναι πολύ θρεπτικά και χρήσιμα. Δεν κάνουν για άμυνα.
Για άμυνα μπορείς να κάνεις τα παρακάτω...
Spoiler!
Μετά τα εργαστήρια φτιάχνεις Spear και Log Suit και ετοιμάζεσαι για τον χειμώνα. Δες παλαιότερα posts για να δείς τι κάνεις.
Σημείωση. Mind χάνεις όταν είσαι σε μάχη, σε σκοτάδι, δίπλα ή κουβαλάς Evil Flowers, αν είσαι δίπλα σε Shadows ή Μαύρα τέρατα ή όταν σκάβεις τους τάφους. Οπότε προσοχή.
Έχω πάρα πολλές δoυλειές αυτή τη περίοδο. Την Τετάρτη ελπίζω να έχω stream.

Αλλά για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσε να έχει και πιο πολλά και πιο καλά χρυσά, μην σου πω και platinum διότι είναι όντως achievement ότι κάνεις σε αυτό το παιχνίδι.
Reply With Quote
Bookmarks