Results 1 to 20 of 166

Thread: Don't Starve

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Είμαι στην 24η μέρα ή μάλλον καλύτερα στην 24η νύχτα.

Έχει πέσει εδώ και μέρες βαρύς χειμώνας, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Το μόνο που με ανησυχεί κάπως είναι μην πέσει το sanity χαμηλά, αλλά έχω το λουλουδοστέφανο τις μέρες στο κεφάλι και τις νύχτες το αλλάζω με κάτι κουνελοσκουφο για τα αυτιά, νιώθω ότι έτσι κρυώνω λιγότερο. Έχω καβάντζα και μία ντουζίνα λουλούδια να φτιάξω κι άλλο όταν χαλάσει και τότε αγχώνομαι και ψάχνω για λουλούδια. Έχω χτίσει μισή βάση, γύρω από κάποιες φωλιές κουνελιών και έχω μόνιμη παραγωγή κρέατος. Επίσης, έχω μερικά μπαούλα τίγκα στα ζωντανά κουνέλια (9Χ3) για ώρα ανάγκης και άλλα τρία με διάφορα υλικά που είχα μαζέψει από πέτρες, ξύλα κλπ.

Είναι λίγο ρουτίνα οι μέρες μου, τριγυρνάω για υλικά, κυρίως ξύλα, κουκουνάρια που φυτεύω κοντά μου για ξυλεία και τα άχυρα και κλαδιά για εργαλεία, κυρίως τσεκούρι αυτή την περίοδο. Όταν αρχίζει να νυχτώνει μαζεύω την τροφή από τις παγίδες και αντικαθιστώ αυτές που σπάνε. Κυρίως αυτά, περιμένω να έρθει ξανά η καλοκαιρία που θα είναι μεγαλύτερες οι μέρες για περαιτέρω εξερεύνηση.

Είχα και κάνα δύο απρόοπτα, πρώτον δέχτηκα επίθεση ξανά από τα hounds αλλά τα καθάρισα (2) αλλά έπαθα ζημιά στην υγεία μου γιατί είχα μία μικρή αντιπαραθεση με ένα κοπαδι πιγκουίνων. Ξεμονάχιασα δύο από αυτούς όμως και τους καθάρισα, αλλά μάλλον δεν άξιζε τον κόπο και την φθορά τελικά. Κοντά μου σχετικά έχει και ένα μέρος με πέτρες αλλά τίγκα στις φωλιές των tall birds και μπόλικα από αυτά οπότε δεν με παίρνει να αρχίσω επαφές μαζί τους. Γενικά ό,τι υπήρχε κοντά από πέτρα και νταμάρι το μάζεψα, οπότε πρέπει να ψάξω πιο μακριά. Ενώ δεν έχω βρει ακόμη και το save altar οπότε σε μία ατυχία θα λάβω ολοκληρωτικό τέλος.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    - Υπάρχει τρόπος να έχω παραγωγή από λουλούδια;
    - Υπάρχει κάτι άλλο πιο εύκολο για αναπλήρωση του sanity;
    - υπάρχει κάτι για γρήγορη αναπλήρωση της υγείας;
    - Κάπου έσκαψα μία περίεργη πέτρα και άνοιξε μία τρύπα με ένα σχοινί που τα βράδια βγαίνουν νυχτερίδες, τι είναι αυτό;
    - Επίσης, αυτές οι τρύπες με τα δόντια έχουν κάποια χρησιμότητα; Θυμάμαι στα πρώτα παιχνίδια είχα μπει μέσα αλλά με πετούσαν επξω πάλι; Εχω κάνα δύο τριγύρω.
    - Με τα μελίσια τι κάνω; Μπορώ να έχω κανένα κοντά μου για παραγωγή αλλά και "άμυνα"; Την προηγούμενη φορά που με κυνηγούσε μία βλακεία ήμουν κοντά τους, τους επιτέθηκε κατά κάποιο τρόπο και οι μέλισσες το σκότωσαν (δεν θυμαμαι τι ήταν, δεν το είχα ξαναδεί).

Τώρα μετά από αυτά τί κάνω;
    έχω τα δύο εργαστήρια έτοιμα αλλά από εδώ και πέρα;
    Last edited by Nek_Food; 20-01-2014 at 22:32.

Bookmarks

Bookmarks