-
Δεν μου λες και που είναι καλύτερα να φτιάξω το σπιτικό μου; Περίγραψε μου το είδος του εδάφους και τί να έχει γύρω. Εγώ βρήκα κάτι που είχε διάφορα είδη εδαφών τριγύρω, κοντά κάποιες φωλιές κουνελιών που έστηνα παγίδες, πολύ λατομείο, και είχα αρχίσει να φυτεύω παντού γύρω μου δέντρα, αλλά με πρόλαβε η φύση. Πουθενά στον χάρτη δεν βρήκα όμως ζωντανά για να μαζέψω να κάνω φάρμα που είχα σκοπό. Επίσης, έχασα ακριβώς στο σημείο που ήμουν έτοιμος να φτιάξω τις δεύτερες μηχανές κλπ αφού για κάνα τριήμερο χάζευα παίζοντας τον εξερευνητή. Για τον ήχο που λες, έχεις απόλυτο δίκιο. Έπαιζα κανονικά με ήχο κλπ (αν και είναι λίγο σπαστικοί κάποιοι επαναλαμβανόμενοι ήχοι) αλλά μετά τις δέκα το βράδυ έπεσε φωνή από την σύζυγο και χαμήλωσα τον ήχο γιατί πήγε η μικρή για ύπνο. Βλακεία μου που δεν έβαλα τα ακουστικά που έχω για να ακούω τα πάντα... δεν ήξερα αυτό ότι βγαίνουν τα hounds τόσο νωρίς και ότι σε προειδοποιεί ηχητικά να πάρεις τυχόν μέτρα (αν και νομίζω μάλλον στην εξερεύνηση μου, πρέπει να πείραξα κάτι που αν είδα καλά πρέπει να βγήκαν από εκεί). Βρήκα χθες ένα μέρος που είχε τείχη μισοφτιαγμένα και ένα σωρό από devils flowers (νομίζω), θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ για την πάρτη μου σαν βάση; Δεν θυμάμαι στο μέσο νομίζω είχε μία γουρουνοκεφαλή καρφωμένη επάνω σε ένα παλούκι, αλλά δεν υπήρχε τίποτε άλλο τριγύρω.