Έπαιξα χθες μετά από πολλές μέρες και όλα πήγαιναν καλά μέχρι την 12η μέρα που ξαφνικά από το πουθενά μου την έπεσαν κάτι πλάσματα που από ότι είδα τα λένε Hounds. Έχασα δυο φορές (είχα ενεργοποιήσει το altar) και μετά πήγα για ύπνο. Στο ενδιάμεσο είχα εξερευνήσει ένα τεράστιο μέρος του χάρτη αλλά δεν βρήκα πουθενά βουβάλια κλπ πως τα λένε να μαζέψω τα σκατά τους για να φτιάξω δικές μου καλλιέργειες για να έχω αυτονομία φαγητού και νομίζω ότι σύντομα θα είχα αρχίσει να έχω ένα μικρό θέμα με το αν θα είχα επάρκεια φαγητού ή όχι. Αλλά όπως είπα με πρόλαβαν τα Hounds πιο πριν μου την είχαν πέσει διάφορα άλλα όπως tentacles, tallbirds, ghosts, κλπ αλλά το φύγει φύγει έπιανε τόπο, εδώ δεν... και είχα μία πολύ καλή καβάντζα από πράγματα, υλικά (χρυσό, θειάφι, κοσμήματα και διάφορα εργαλεία και κουτιά που κάποια τα είχα βρει κάτω, σκηνή για ύπνο κλπ όμορφα). Πάντως, νιώθω ότι έχασα από το πουθενά, χωρίς καν να προλάβω να κάνω κιχ. Τέλος πάντων, χθες δεν με ήθελε, αφού έπαιζα και στο resogun στο δύσκολο, έφτασα στον τελευταίο αρχηγό και τελικά έχασα μία στάλα πριν πεθάνει αυτός, από υπερβολική σιγουριά ο ηλίθιος (το λέω γιατί συνέβη δις αυτό).

Reply With Quote

Bookmarks