Results 1 to 20 of 166

Thread: Don't Starve

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Έπαιξα χθες μετά από πολλές μέρες και όλα πήγαιναν καλά μέχρι την 12η μέρα που ξαφνικά από το πουθενά μου την έπεσαν κάτι πλάσματα που από ότι είδα τα λένε Hounds. Έχασα δυο φορές (είχα ενεργοποιήσει το altar) και μετά πήγα για ύπνο. Στο ενδιάμεσο είχα εξερευνήσει ένα τεράστιο μέρος του χάρτη αλλά δεν βρήκα πουθενά βουβάλια κλπ πως τα λένε να μαζέψω τα σκατά τους για να φτιάξω δικές μου καλλιέργειες για να έχω αυτονομία φαγητού και νομίζω ότι σύντομα θα είχα αρχίσει να έχω ένα μικρό θέμα με το αν θα είχα επάρκεια φαγητού ή όχι. Αλλά όπως είπα με πρόλαβαν τα Hounds πιο πριν μου την είχαν πέσει διάφορα άλλα όπως tentacles, tallbirds, ghosts, κλπ αλλά το φύγει φύγει έπιανε τόπο, εδώ δεν... και είχα μία πολύ καλή καβάντζα από πράγματα, υλικά (χρυσό, θειάφι, κοσμήματα και διάφορα εργαλεία και κουτιά που κάποια τα είχα βρει κάτω, σκηνή για ύπνο κλπ όμορφα). Πάντως, νιώθω ότι έχασα από το πουθενά, χωρίς καν να προλάβω να κάνω κιχ. Τέλος πάντων, χθες δεν με ήθελε, αφού έπαιζα και στο resogun στο δύσκολο, έφτασα στον τελευταίο αρχηγό και τελικά έχασα μία στάλα πριν πεθάνει αυτός, από υπερβολική σιγουριά ο ηλίθιος (το λέω γιατί συνέβη δις αυτό).

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Έπαιξα χθες μετά από πολλές μέρες και όλα πήγαιναν καλά μέχρι την 12η μέρα που ξαφνικά από το πουθενά μου την έπεσαν κάτι πλάσματα που από ότι είδα τα λένε Hounds. Έχασα δυο φορές (είχα ενεργοποιήσει το altar) και μετά πήγα για ύπνο. Στο ενδιάμεσο είχα εξερευνήσει ένα τεράστιο μέρος του χάρτη αλλά δεν βρήκα πουθενά βουβάλια κλπ πως τα λένε να μαζέψω τα σκατά τους για να φτιάξω δικές μου καλλιέργειες για να έχω αυτονομία φαγητού και νομίζω ότι σύντομα θα είχα αρχίσει να έχω ένα μικρό θέμα με το αν θα είχα επάρκεια φαγητού ή όχι. Αλλά όπως είπα με πρόλαβαν τα Hounds πιο πριν μου την είχαν πέσει διάφορα άλλα όπως tentacles, tallbirds, ghosts, κλπ αλλά το φύγει φύγει έπιανε τόπο, εδώ δεν... και είχα μία πολύ καλή καβάντζα από πράγματα, υλικά (χρυσό, θειάφι, κοσμήματα και διάφορα εργαλεία και κουτιά που κάποια τα είχα βρει κάτω, σκηνή για ύπνο κλπ όμορφα). Πάντως, νιώθω ότι έχασα από το πουθενά, χωρίς καν να προλάβω να κάνω κιχ. Τέλος πάντων, χθες δεν με ήθελε, αφού έπαιζα και στο resogun στο δύσκολο, έφτασα στον τελευταίο αρχηγό και τελικά έχασα μία στάλα πριν πεθάνει αυτός, από υπερβολική σιγουριά ο ηλίθιος (το λέω γιατί συνέβη δις αυτό).
    Επειδή και εγώ χάνω από Hounds έχω να πω το εξής. Δεν χάνεις από το πουθενά. Σε προειδοποιεί το παιχνίδι πολύ ώρα πριν κάνουν την εμφάνιση τους με τα γρυλίσματα τους (παίζουμε πάντα με δυνατά τον ήχο). Πάντα κάτι θα φταίει. Είτε δεν θα έχεις φουλ ζωή. Δεν θα έχεις χτίσει τείχη και θα σε περικυκλώσουν. Είτε η πανοπλία σου (που πρέπει να είναι Log Suit) και το όπλο σου (που πρέπει να είναι Spear και πάνω) δεν θα είναι 100% ή έστω 80%+. Από το πουθενά πάντως δεν χάνεις.

Σημείωση για μελλοντική χρήση. Όσο περνάνε οι μέρες τα Hounds γίνονται και πιο πολλά και πιο άγρια (άσε που σκάνε μύτη και άλλα διάφορα mobs). Πράγμα που σημαίνει από ότι κατάλαβα πως πρέπει το παίξιμο σου από ένα σημείο και πέρα να είναι αρκετά αποτελεσματικό. Αν μέχρι την 20 μέρα δεν έχεις φροντίσει να έχεις... τα δύο engines (Science και Alchemy), 4-5 chests (τα 3 με κουνέλια ζωντανά), το Pot για να μαγειρεύεις meatballs, ear muffins και heatstone και τέλος να έχεις χτίσει τείχη... αν δεν τα έχεις αυτά δεν τον βγάζεις τον χειμώνα.

Από εκεί και πέρα τα πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις μέχρι την μέρα 9-10, που την πέφτουν τα πρώτα Hounds είναι Spear και Log Suit... οπωσδήποτε.

Επίσης καλό είναι να μην κόβεται βόλτες αν δεν είστε φουλ σε ζωή και mind.

Μπράβο πάντως που έφτασες μέχρι την 12η μέρα δύο φορές.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

3. The Following User Says Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

Nek_Food (20-01-2014)

Bookmarks

Bookmarks