Εμείς καλά είμαστε. Η Sony δεν είναι καλά που το PS4 κοντεύει να κλείσει δύο μήνες και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ... αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο thread... πίσω στην επιβίωση.
Στις 18:00 θα ξεκινήσω live stream του Don't Starve με σχολιασμό (αν μπει κανείς) αλλιώς θα είμαι στο μουγκό. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το PS4 είτε από το What's New όπου θα υπάρχει notification ότι ξεκίνησε το stream, είτε από το Live from Playstation. Εναλλακτικά μπορείτε να το δείτε απ PC μέσα από το twitch.tv http://www.twitch.tv/sutorcen/profile. Γράψτε κάτι όταν μπείτε για να σας δω και κάντε τις ερωτήσεις σας στο chat και θα προσπαθήσω να τις απαντήσω. Θεωρητικά θα έχει αξιοπρεπή εικόνα. Πάω να κάνω καφέ και τα λέμε online σε λίγο.
Last edited by Sutorcen; 10-01-2014 at 18:12.
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe
chronohill (10-01-2014),FotisGRC (10-01-2014)
Διάλειμμα και συνεχίζω στις 20:00. Τα λέμε.
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe
Δεν ξέρω ποιος από εσάς ήταν παρέα σήμερα (πέρα από τον Λευτέρη, ευχαριστούμε για το γέλιο) αλλά σας ευχαριστώ. Πείτε από κάτω ποίοι το είδατε, πείτε εντυπώσεις για το strem (σαν εμπειρία από το PS4), για το παιχνίδι και γενικά ιδέες για να γίνει καλύτερο το stream. Όποιος δεν ήταν στην παρέα μας έχασε απίστευτα πράγματα που συνέβησαν στο παιχνίδι... πραγματικά συνέβησαν όλα τα κουλά.
Last edited by Sutorcen; 11-01-2014 at 00:01.
δεν μπορεσα να μπω γμτ! επιφυλασομαι για την επομενη φορα!
Sent from my Galaxy S4
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Ήθελα αλλά δεν τα κατάφερα. Next time.
Εγώ δε το πήρα καθόλου χαμπάρι. Κρίμα, επειδη θα μπορούσα να δω λιγο.
Μόλις τελειώσω τις δουλειές και δω τι πρόγραμμα έχω θα σας ενημερώσω για το πότε θα κάνω stream σήμερα.
Επαιξα και εγώ λίγο σήμερα έφτασα μέχρι 3 μέρα αν δεν κάνω λάθος.Το παιχνίδι για strategy(strategy μου φάνηκε εμένα στην ουσία) είναι αρκετά καλό.Βέβαια δεν είμαι fan του είδους και δεν βλέπω να το τιμώ αρκετά.θα χαζοπαίξω λίγο ακόμα βέβαια να δω τι γίνεται αν καταφέρω και προχωρήσω παραπάνω
Παιδιά, λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να κάνω stream σήμερα. Επιφυλάσσομαι για αύριο. Sorry.
Επαιξα και εγω λιγακι... εφτασα στη 4η μερα και παιθανα μετα απο ενα ζωο. Δε ξερω τι ακριβως ηταν, σαν βουβαλι μου φανηκε. Ηθελα να παω να το σκοτωσω και με εφαγε
Δε μπορω να καταλαβω, για πιο λογο ενα τετοιο παιχνιδι δεν εχει TUTORIAL οπως ειπανε και μερικα παιδια πιο πισω. Δηλαδη πραγματικα ΕΛΕΟΣ! Δε ξερω τι κανει το καθε τι...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Καλημέρα. Στις 16:00 ξεκινάει stream Don't Starve. Όποιος δεν θυμάται είμαστε στην ημέρα 19, έχουμε φτιάξει τις δύο επιστημονικές μηχανές, έχουμε βρει το portal και έχουμε πολλά και διάφορα γύρω από τη βάση μας να εξερευνήσουμε. Σήμερα θα χτίσω τα τείχη και θα προετοιμαστώ για τον χειμώνα... αν δεν πεθάνω.
Μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το PS4 είτε από το What's New όπου θα υπάρχει notification ότι ξεκίνησε το stream, είτε από το Live from Playstation. Εναλλακτικά μπορείτε να το δείτε απo PC μέσα από το twitch.tv http://www.twitch.tv/sutorcen/profile. Σας συστήνω να το δείτε μέσα από το Twitch και όχι από το PS4. Είναι καλύτερη η ποιότητα του stream.
Η πίστα που ξεκίνησα όταν έκανα το προηγούμενο stream είχα τα πιο κουλά... οπότε σήμερα έχει την συνέχεια.
Εχω παρει doritos,cola και περιμενω να ξεκινησει....
Η πίστα που ξεκίνησα όταν έκανα το προηγούμενο stream είχα τα πιο κουλά... οπότε σήμερα έχει την συνέχεια.
Bookmarks