-
Εγώ έπαιξα λιγάκι και έβγαλα μερικές βραδιές πριν πεθάνω από τα πολλά μανιτάρια που έτρωγα για να μείνω ζωντανός. Βέβαια επειδή είχα ενεργοποιήσει έναν βωμό κάτι, με επανέφερε εκεί χωρίς όλα μου τα πράγματα τα οποία ήταν άλλα δίπλα στον βωμό άλλα παραπάνω πεταμένα σε στοίβες. Έτσι έσπευσα να τα μαζέψω, βλέπω μπροστά μου ένα ζουζούνι, του την πέφτω και μου την πέφτει ένα ολόκληρο μελίσσι και πέθανα οριστικά. Έχει τον χαβαλέ του, πρέπει να ψάξω να δω τί θέλει πριν παραδώσω αμαχητί, άλλωστε δεν είναι ότι έχω και τα περίσσια παιχνίδια να παίξω στο PS4 (θα μου πεις θα μπορούσα να τελειώσω το BF4 και να μπω online, αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη για πολλές ώρες παιχνίδι αυτή την περίοδο). Πάντως χάλι μαύρο δεν ξέρω, μήπως είναι νωρίς; Βλέπω ότι και καλές βαθμολογίες έχει μαζέψει και καλά σχόλια από τους χρήστες. ΟΚ, από επεξήγηση του τί πρεπει να κάνεις δεν είδα να βοηθάει πολύ αλλά ίσως να είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Θα ήταν υπέροχο νομίζω αν ήταν cross platform - cross play με το vita. Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω σκοπό να το σβήσω ακόμη. Τον επόμενο μήνα λογικά στο plus θα μας σερβίρουν ζόμπι με το Outlast (εκτός και αν βάλουν το Secret Ponchos), οπότε επειδή δεν είμαι φαν θα συνεχίσω με το don't starve.