Δεν μο πηραχτηκε παντως το save......με λιγα λογια εχω προβληματικη κονσολα μαλλον
Δεν μο πηραχτηκε παντως το save......με λιγα λογια εχω προβληματικη κονσολα μαλλον
Πιθανόν Μάνο.
Στάλθηκε από το S8Q μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μορε να το στηλω αλα ειχε κανα δυμηνο να εμφανιστει και τωρα εμφανιστηκε και οταν ανοιγοκλησω φην κονσολα ολα καλα....μπορει να ξαναεμφανιστει σε κανα συμηνο παλυ.....αν την στηλω θα μου πουν τιποτα δεν εχει ολα καλα
Παντως αν μου ξαναπαρουσιαστει θα στηλω βιντεο γιατι αυτο που παθενει σε μενα δεν το χω δει σε κανενα βιντεακι...κανενας αλος εδωμεσα δεν εχει κανενα προβλημα;
Και εμένα μου βγάζει το ίδιο σφάλμα... το αστείο είναι ότι μου το έκανε από τις πρώτες μέρες στο blacklight...όπου δεν υπάρχει cloud storing ώστε να φταίει το save... έκανα initialize που προτείνει η sony αλλ μου το ξανακάνει... το είδα μια φορά και στο rivals... ξέρουμε τι παίζει;;;
Εμενα μου το εβγαλε χτες στο tomp raider πρωτη φορα αλα δεν εχασα το save....γενικα χτες μπυ εκανε κατι παραξενα....σημερα ολη μερα ολα καλα και killzone επαιξα και tomp raider τιποτα....
Επειδή το χω ψάξει όσο δεν πάει το θέμα με το συγκεκριμενο error, έχω καταλάβει τα εξής: Η σονυ δεν έχει πει η δεν ξέρει απο που προέρχεται το σφάλμα. Τα βήματα που προτείνει για λύση διορθωσαν το προβλημα σε ελάχιστους χρηστες. Κανείς δεν έχει καταλάβει αν το πρόβλημα ειναι software η hardware. Στο UK κάποιοι πήγαν πίσω την κονσόλα και τούς την άλλαξαν.... Πραγματικά πίστευα οτι με το 1.60 το πρόβλημα θα λυνότανε , αλλά απο οτι βλέπω τίποτα δεν έγινε. Στο αγγλοφωνο playstaion forum γίνεται χαμός απο πόστ για το συγκεκριμενο ερρορ.
Στάλθηκε από το S8Q μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι αυτο που λενε....μην πενετε κονσολες day one...εμενα δεν με απασχολει αυτο το προβλημα γιατι πιστευω θα διορθωθει με update οσο τα αλα μικροπροβληματα που εχω....να σημερα επαιζα ποση ωρα tomp raider και kilzone kai ολα καλα....αντε και τη στελνω θα μου πουνε τιποτα δεν εχει μια χαρα δουλευει...
Τι ακριβως ειναι το "Initialize" και ποτε πρεπει να το κανουμε?
Να κανω και μια προταση αν καποιος εχει το χρονο και θελει να μεταφραση τη λιστα των προβληματων και τις πιθανες τους λυσεις στα ελληνικα για να μπορουν να το διαβασουν ακομα και τα ατομα που δεν ξερουν καλα αγγλικα.
Last edited by fits79; 11-03-2014 at 08:17.
Ειναι η λειτουργια που σου επιτρεπει να ''στησεις'' το ps4 απο την αρχη. Δλδ γλωσσα, ωρα, ημερομηνια κλπ λειτουργιες του os.
Και τι διαφορα εχει απο το επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?
Οτι δεν χανεις τα saves σου κ.τ.λ.
Kαμια σχεση οι εργοστασιακες ρυθμισεις με αυτες που θελεις εσυ να βαλεις... η γλωσσα σε factory default μπορει να ειναι Αγγλικα και εσυ να θελεις να διαβασεις Γαλλικα!
Ναι αλλα αν πριν κανεις initialize αν εχεις κανει backup τα saves/profile κ.τ.λ. και μετα το initialize τα επαναφερεις θα εχεις θεμα παλι?
Ειδου η ροδος......
ιδού και το πήδημα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ( = πάρε ένα PS4 και ανακάλυψε - ή/και αποκάλυψε σε εσένα - τις απαντήσεις για όλο το FAQ που έχεις στο μυαλό σου)!
φιλικά και όχι ειρωνικά.
Δηλαδή έλεος έχω κάνει ignore κ βλέπω αυτά που απαντάτε εσείς κ μου φαίνεται λες κ spamαρετε.
Τι πιστευουν οτι προκαλει τα corrupted saves το αυτοματο ανεβασμα στο cloud ή κατι αλλο?
μου θυμιζει εναν τυπο στο adslgr τον gkamared που εγινε ban για τους ιδιους λογους μιας και σπαμαρε ακομα και το support της forthnet
psx3 (11-03-2014)
1ον postfire Δεν μου εχουν απαντησει ποιο πανω
2ον Χωρις να εχω βρισει ή ειρωνευτει καποιον δεν προλαβαινω να κανω ποστ και αμεσως πεφτουν πανω μου καποια ατομα απο το προηγουμενο φορουμ επειδη εχουν προηγουμενα μαζι μου για να πουνε την κουλαμαρα τους για να μην το πω διαφορετικα και βρισω.
3ονΑν δεν σας αρεσουν τα ποστ μου πολυ απλα με κανετε ignore δεν ειναι τοσο δυσκολο ξερετε.
Bookmarks