Originally Posted by
Nek_Food
Βρε Λουκά, ολίγον άσχετο αλλά ξέρω ότι μας διαβάζεις και νοιάζεσαι και ασχολείσαι. Σου το έχω πει και από το τηλέφωνο νομίζω και απο pm στο official forum, άμα είχε η Sony σουλουπώσει λίγο αυτό το χάλι που λέγεται λειτουργικότητα φόρουμ, θα μπορούσα προσωπικά να συμμετέχω περισσότερο. Τώρα με αυτά που έχω συνηθίσει από τα όσα φόρουμ έχω ασχοληθεί, σε όποια γλώσσα/υπηρεσία/κλππωςταλένε κι αν είχαν (εδώ π.χ. VBulletin, αλλού invision κλπ) όλα έχουν μία Χ λειτουργικότητα και δομή. Και καλά η δομή δεν είναι άσχημη αλλά η λειτουργικότητα νομίζω πάσχει πολύ σε διάφορα επίπεδα. Το πιο βασικό για μένα: Βάλτε ένα mod κάτι, να έχουμε new posts ή έστω today's posts με ένα κλικ, πρέπει να στριφογυρίζω από την ταμπλέτα (κατάργησα το PC) και δεν την παλεύω. Εδώ στο παρόν φόρουμ πατάω ένα κλικ πάνω αριστερα New Posts και βουαλά ξέρω τι έχει αλλάξει και τί θέλω να διαβάσω με μία ματιά. Θα μου ξαναπεις δεν περνάει από το χέρι σου και όλοι οι άλλοι πως βολεύτηκαν, έτσι βολέψου και εσύ και κάνε υπομονή. Απλά θέλω να συμμετάσχω κάποιες φορές παραπάνω και δεν μπορώ.
Bookmarks