-
Τραγουδακι:
Η Σονιυ η κουφαλα
μας εριξε ροχαλα
και ον-λαϊν δεν μπορω να συνδεθω
Το Μπατλφϊελντ κολλαει
τ' @ρχιδια μου τα σπαει
και ο αμοιρος τραβαω να λωλαθω...
(θα βγαλω και συνεχεια)
Χουμορ κανω... 
-
UPDATE**********
Λοιπόν, παρόλο που πέρασαν μόλις 40-50 λεπτά της ώρας από την στιγμή που ξεκίνησε το download του update για το DC Universe Online (6.5GB)........είδα ότι έχει τελειώσει. Με την μια πήγε το μυαλό μου ότι κάτι στραβό έχει γίνει πάλι - αποκλείεται η γραμμή μου, που μετά βίας φτάνει τα 10 ΜΒιτ να κατέβασε 6.5GB σε 45-50 mins. Τεσπα, πατάω να φορτώσει το DC uni και με το που φτάνει στην γνωστή οθόνη.......τσάάάάάάάάκ "Network features..." και Np-34924-2 error. "Αυτά είναι", είπα. "Ντερ σπίτεν, γαμείτεν", ξεστόμισα. Quit και λέω ας δοκιμάσω την φουτάνα την τύχη μου με το Resogun, αν και ξέρω ότι άκυρο θα φάω.........όπου και τελικά το έφαγα. Αυτά, με τους νέους OTE DNS πλέον. Άρα @@ παίζουν ρόλο παλιοί και νέοι DNS.
Οπότε.....εκεί που κάθομαι και κοιτάζω την TV, λέω......για κάτσε να φορτώσω άλλη μια φορά το DC Uni...πατάω.....και όσο δείχνει την αρχική εικόνα και γράφει loading, τραβάω ένα "φλας" και βγάζω το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής από το μόντεμ, έτσι ώστε χωρίς να το κάνω ρεσέτ, να αποσυνδεθεί/επανασυνδεθεί με το DSLAM και να δω τι θα γίνει...........και τελικά..............έκανε κανονικά login το DC Uni, μπήκα μέσα, επέλεξα τον χαρακτήρα που έχω εδώ και κάτι χρόνια από το PS3, έπαιξα για 20-30 secs και το έκανα quit. Άρα; Δεν παίζουν ρόλο οι DNS. Κάτι άλλο γίνεται, στάνταρντ. Στο νετ, έχω δει κόσμο (ομολογουμένως όχι πολύ) να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα (άσχετα το παιχνίδι), από διάφορες χώρες, όπως Γερμανία, Ολλανδία, ΗΠΑ.....ε, τι στο καλό; ΟΤΕ έχουν κι εκεί;
Και μάλιστα, ταυτόχρονα οι ISP από τις άλλες χώρες, προκάλεσαν το ίδιο-κοινό πρόβλημα με εμάς στην Ελλάδα, συγκεκριμένα από την Παρασκευή 23/01/2014 (άλλοι λένε και από Πέμπτη);;;;;;; Περίεργα πράματα...
-