Results 1 to 20 of 2860

Thread: PS4

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Default Απορίες σχετικά με το PS4

Quote Originally Posted by ThanosZ View Post
    1 άλλη απορία τώρα απο μένα. Είμαι μεσοτοιχία με τον αδελφό μου και θέλουμε να παίζουμε διπλό με το 1 μηχάνημά μας κλπ. Μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα εικόνα σε 2 τηλεοράσεις; Αυτός στην δική του και εγώ στην δική μου; Με ενα playstation4 εννοώ. μπαίνει σπλιτεράκι hdmi για να βγάλει εικόνα στις 2 οθόνες; Το έχουμε κάνει και με τον ΟΤΕTV και η εικόνα ούτε καν αλλοιώθηκε ως προς την ανάλυσή της. Κάναμε επίσης ενα πειραματάκι με το PS3 που έχω ακόμη (διότι θα αντικατασταθεί απο ps4 όπως έχω αναφέρει) Πήρε λοιπόν 1 κοντρόλ ο αδελφός μου και πήγε στο δωμάτιό του και εκτέλεσε εντολές προς το ps3 και ο τοίχος δεν εμπόδισε το σήμα. Ούτε καθυστερήσεις. Τίποτα! Ευχαριστώ.
    Μπορεις να βαλεις spliter και να εχεις εικόνα σε 2 οθόνες ταυτοχρονα αλλα και οι 2 οθόνες θα δείχνουν ακριβως το ιδιο πραγμα δεν γινεται να βλέπεις εσυ το χαρακτηρα σου στη δική σου κ ο αλλος το δικο του στη δική του.

Αν παίζετε coop η vs παιχνιδια θα βλέπετε μια εικόνα split screen κ στις 2 οθόνες.

Για να κανεις αυτο που θες θελετε αλλο ενα ps4 και τα συνδέετε μέσω lan.

Μονο ετσι.

Τωρα αν δεν σας ενοχλεί που θα φαινεται split screen παίζεται και ετσι.

Κ fighting games η ποδοσφαιρακια που δεν απαιτούν split screen θα ειναι πολυ καλα.

Αν το κανεις παντως πρόσεξε τι splitter θα παρεις γιατι ειναι αλλα που δίνουν ταυτοχρονα σε 2 οθόνες και αλλα που εχουν switch και διαλέγεις σε ποια απ τις 2 θες να δώσεις.

Επισης αν παρεις φτηνιάρικο πιθανόν να χασεις ανάλυση.

Επειδή ειναι ακριβά τα καλα ειχα πάρει φτηνό που έδινε ταυτοχρονα σε 2 οθόνες αλλα στα 1080ρ έβλεπες κόκκινα -πράσινα κ πορτοκαλί pixel στην οθόνη.

Το έριχνες 720p κ έπαιζε μια χαρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 04-01-2016 at 23:17.

Bookmarks

Bookmarks