Quote Originally Posted by nikosgnr View Post
Συμφωνώ.. Έτσι ακριβώς είναι.

Έχει αρκετή δουλειά να κάνει ο Murray με Patch κτλ, όμως εξισορροπείται κάπως όλο αυτό απο το κάθε πλανήτη ξεχωριστά και το ψάξιμο που θα αρχίσεις να κάνεις.
δεν ξερω και εγω ποσες φορες εχω πει, fuck it παω τερμα γκαζι για το κεντρο, και παντα κατι θα δω και θα πω, αααα μωρε ας παω σε εκεινο το φεγγαρι ή σε εκεινον τον πλανητη, δειχνει ενδιαφερον, και καπως ετσι περνανε οι ωρες.

Για το atlas pass V1 θα σου εμφανισει καποια στιγμη anomaly και θα το παρεις, μην ανυσηχεις.

Εντωμεταξυ χθες εκανα αποπειρα για να παρω το glitch-αρισμενο extreme survival milestone/trophy , που ειναι το μονο που μου μενει για την πλατινα, και......

πηρα τον πουλο.

Ειχα διαβασει οτι ακομα και μεσα σε κτιριο να εισαι μετραει, και λεω ωραια θα μπω στο κτιριο, θα απενεργοποιησω το power off του ps4 μετα απο μια ωρα, και θα το παρω. Ολα ωραια και καλα, αλλα ειχα ξεχασει εντελως οτι εκτος απο ασπιδα και skins , εχω και ενα life support που και αυτο το κανω recharge, αν και πολυ αραια. Ετσι μου τελειωσε, και πεθανα δεν ξερω και εγω ποσες φορες, γιατι μετα με εβγαζε εκτος κτιριου στο save point. Το αποτελεσμα ειναι οτι περα απο καποια σχετικα κοινα/λιγο σπανια recources, εχασα απο ενα stack απο Calium, και Μurrine, περιπου 50 Omegon, και ενα σχεδον γεματο stack απο radnox.

Ξερω βεβαια που θα το βρω εαν τα χρειαστω, σε extreme planets, αλλα δεν προκειται να μεινω και να τα ψαξω οσο υπαρχει αυτο το glitch, καθως τωρα θα πρεπει να περιμενω (με επιτηρηση) για να περασουν 9 sols, και μετα να αρχισει να μετραει παλι, και θα θελω μετα 8 ωρες για να παρω το τροπαιο.