Page 20 of 38 FirstFirst ... 1016171819202122232430 ... LastLast
Results 381 to 400 of 754

Thread: No Man's Sky [+VR]

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Προσωπικά μια χαρά έχω αντιληφθεί το scale. Μιλάμε για hyper-super-ultra τεράστιο μέγεθος. Έχοντας την εμπειρία, από τις "λίθινες" εποχές, των Elite και Frontier (σε Amstrad 6128 και Amiga αντίστοιχα) ως σημεία αναφοράς, έχω καταλάβει 100% το scale του No Man's Sky.

Ακριβώς λοιπόν επειδή έχω καταλάβει το scale, θεωρώ εξαιρετικό το στοιχείο να είστε δύο φίλοι μαζί στο ατελείωτο exploration (κλπκλπ που μπορείς να κάνεις + όποιο "path" θα επιλέξεις δια των πράξεών σου). Ειδάλλως, το πολύ μοναχιλίκι......τι να πω; Προσωπικά θα μιλήσω και μόνο: βαριέμαι απίστευτα το αυστηρό μοναχιλίκι, πλην παιχνιδιών στυλ Uncharted ή αθλητικά (που η ΑΙ είναι εξαιρετική).

Γουστάρω NMSky με χίλια, αλλά........ρε γμτ............και το πολύ μόνος για ώρες/μέρες/εβδομάδες/για πάντα.........χωρίς να έχεις ένα φιλαράκι ρε παιδί μου μαζί - να μοιράζεστε την έκπληξη και την χαρά με τις ανακαλύψεις κλπκλπ.......καταντάει....βαρετό......μέσα στο αχανές, μουντό, σύμπαν.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by georgios View Post
    akoma ke sintetagmenes na min exi, den tha xorizi to siban kapos se galaksies ke sections? apo ki den tha boris kapos dosis stigma?
    ειναι σαν να ψαχνω τον γιωργο, και το στιγμα που μπορεις να μου δωσεις , ειναι οτι εισαι καπου στην Ευρωπη. Εχει ερωτηθει παμπολες φορες η συγκεκριμενη ερωτηση, και εαν ειχες ασχοληθει περισσοτερο με το παιχνιδι θα το γνωριζες. Παντα απαντουν με τον ιδιο τροπο, ναι μεν το παιχνιδι δεν το απαγορευει απο το να συμβει, αλλα ειναι εξαιρετικα απιθανο να συμβει.

θεωρώ εξαιρετικό το στοιχείο να είστε δύο φίλοι μαζί στο ατελείωτο exploration
    και εγω θα θεωρουσα πολυ εξαιρετικο το να υπαρχουν πολεις, και υποδομες στους πλανητες, ιστορια με ατελειωτες διακλαδωσεις (witcher^2) Μεγαλυτερη ποικοιλια αστρικων σωματων και φαινομενων. Αλλα ευτυχως ή δυστηχως (θα το ξερουμε σε ενα μηνα απο τωρα) με ομαδα 10 ατομων ολα τα παραπανω δεν ειναι εφικτα.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Slay View Post
    ειναι σαν να ψαχνω τον γιωργο, και το στιγμα που μπορεις να μου δωσεις , ειναι οτι εισαι καπου στην Ευρωπη. Εχει ερωτηθει παμπολες φορες η συγκεκριμενη ερωτηση, και εαν ειχες ασχοληθει περισσοτερο με το παιχνιδι θα το γνωριζες. Παντα απαντουν με τον ιδιο τροπο, ναι μεν το παιχνιδι δεν το απαγορευει απο το να συμβει, αλλα ειναι εξαιρετικα απιθανο να συμβει.
    miso lepto. auto pu exo akusi ke ego apo tus developers ine i pithanotita na sinantisis kapion. alo auto ke alo na dosis stigma. diladi otan arxisi na xartografite apo pextes o kosmos, tha parameni toso aoristo to siban? otan oi astronomoi onomatizun to siban kserun akrivos pu ine ti
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PSN ID
    Slay2012

miso lepto. auto pu exo akusi ke ego apo tus developers ine i pithanotita na sinantisis kapion. alo auto ke alo na dosis stigma. diladi otan arxisi na xartografite apo pextes o kosmos, tha parameni toso aoristo to siban? otan oi astronomoi onomatizun to siban kserun akrivos pu ine ti
    Οπως ηδη ειπα δεν εχουν πει για κανενα συστημα συντεταγμενων, επισης απο το galaxy view που εχουν δειξει μερικες φορες, επισης δεν προκυπτει κατι τετοιο. Και στην τελικη ακομα πιστευω οτι δεν εχεις καταλαβει ποσο ανουσιο ειναι αυτο. Πες οτι εισαι εσυ Αθηνα, και εγω ειμαι καπου στο Denver, και σου εδινα οπως λες στιγμα, θα ξεκιναγες να ερθεις να με βρεις με τα ΠΟΔΙΑ??? Και εχε υποψιν σου οτι το παραπανω παραδειγμα ειναι κακο, γιατι αν και πολυ δυσκολο ειναι εφικτο, στο NMS ειμαι βεβαιος οτι μπορει να συνταντησεις συνθηκες που το ταξιδι αυτο απλα δεν θα ειναι εφικτο.

PSN ID
    Slay2012

και μια τεχνικη ομιλια απο την Hazel, warning geek stuff inside.

PSN ID
    georgios78

Οπως ηδη ειπα δεν εχουν πει για κανενα συστημα συντεταγμενων, επισης απο το galaxy view που εχουν δειξει μερικες φορες, επισης δεν προκυπτει κατι τετοιο. Και στην τελικη ακομα πιστευω οτι δεν εχεις καταλαβει ποσο ανουσιο ειναι αυτο. Πες οτι εισαι εσυ Αθηνα, και εγω ειμαι καπου στο Denver, και σου εδινα οπως λες στιγμα, θα ξεκιναγες να ερθεις να με βρεις με τα ΠΟΔΙΑ??? Και εχε υποψιν σου οτι το παραπανω παραδειγμα ειναι κακο, γιατι αν και πολυ δυσκολο ειναι εφικτο, στο NMS ειμαι βεβαιος οτι μπορει να συνταντησεις συνθηκες που το ταξιδι αυτο απλα δεν θα ειναι εφικτο.
    pantos o skopos tu pexnidiu ine na ftasis sto kentro tu sibantos, an thimame kala. fantazome oti meta apo kabosese ores ta taksidia tha ine pio eukola ke tha se pio konta me ton alon. ektos an epitides to siban den xorizete se parts me kanena tropo. ke ego den exo di kati sto map view. an ke den exo di pola.

pantos axartografito siban mu fenete ligo axaro. ine san na pezis endless random dungeons
    Last edited by georgios; 13-07-2016 at 10:46.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Προσωπκα χαιρομαι που το παιχνιδι δεν θελει να εστιασει σε multiplayer και co-op στοιχεια. Και ετσι οπως το βλεπω εγω δεν ταιριαζει με την φιλοσοφια και την επιθυμια των δημιουργων. Θελουν να περασουν ενα Star Trek συναισθημα εξερευνησης αχαρτογραφητου γαλαξια. Καταλαβαινω γιατι καποιους τους ξενερωνει το μοναχιλικι, αλλα εμενα θα με ξενερωνε να παιξω ενα τετοιο παιχνιδι με ενα ακουστικο στο αυτι και να μιλαω καθε λιγο και λιγακι για ενα καρο ασχετα πραγματα με το παιχνιδι με ενα φιλο μου. Γιατι μετα απο καποιο σημειο, στο co-op αρχιζεις και συζητας μαλακιες κυριολεκτικα:

-"Ρε συ θα βγουμε αυριο το βραδυ?"
    -"Δεν ξερω ρε φιλε, μαλωσα με την Τουλα εχθες και εχω ξενερωσει - Καλυψε με λιγο να περασω στην απεναντι πλευρα-"
    -" Οκ εγινε, προχωρα τωρα - Οχι ρε φιλε, γιατι πλακωθηκατε παλι?"
    - " Ε τι να σου λεω τωρα, ειχαμε παει στου Μακη και με κοιτ - μλκ πισω πισω, ερχεται wave εχθρων!"
    - " Οκ παω στο δωματιο που ημασταν πισω θα τους φαμε εναν εναν"
    -"οκ"
    - "και για πες τι εγινε στου Μακη?"
    - " Α ναι, ε εκει που καθομασταν και βλεπαμε την ολυμπιακαρα..."
    -" Μαλακα τι βρωμιαρης ο διαιτητης ετσι?"
    -" Ναι ρε μλκ γαμησετα... δηλαδη αισχος"

Ε ... δεν ειναι gaming αυτο (για εμενα)

8. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (13-07-2016),trabakoulas (13-07-2016)

PSN ID
    georgios78

pantos milame gia sanbox game. i megali epitixia tu minecraft ine pu mirazese tin ebiria me filus

ke mena den me endiaferi, pantos. ala ego den exo kan plus. den ime digma

parola auta an ontos den boris me tipota na prosegisis filo eskemena malon ine texniko limitation

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Προσωπκα χαιρομαι που το παιχνιδι δεν θελει να εστιασει σε multiplayer και co-op στοιχεια. Και ετσι οπως το βλεπω εγω δεν ταιριαζει με την φιλοσοφια και την επιθυμια των δημιουργων. Θελουν να περασουν ενα Star Trek συναισθημα εξερευνησης αχαρτογραφητου γαλαξια. Καταλαβαινω γιατι καποιους τους ξενερωνει το μοναχιλικι, αλλα εμενα θα με ξενερωνε να παιξω ενα τετοιο παιχνιδι με ενα ακουστικο στο αυτι και να μιλαω καθε λιγο και λιγακι για ενα καρο ασχετα πραγματα με το παιχνιδι με ενα φιλο μου. Γιατι μετα απο καποιο σημειο, στο co-op αρχιζεις και συζητας μαλακιες κυριολεκτικα:

-"Ρε συ θα βγουμε αυριο το βραδυ?"
    -"Δεν ξερω ρε φιλε, μαλωσα με την Τουλα εχθες και εχω ξενερωσει - Καλυψε με λιγο να περασω στην απεναντι πλευρα-"
    -" Οκ εγινε, προχωρα τωρα - Οχι ρε φιλε, γιατι πλακωθηκατε παλι?"
    - " Ε τι να σου λεω τωρα, ειχαμε παει στου Μακη και με κοιτ - μλκ πισω πισω, ερχεται wave εχθρων!"
    - " Οκ παω στο δωματιο που ημασταν πισω θα τους φαμε εναν εναν"
    -"οκ"
    - "και για πες τι εγινε στου Μακη?"
    - " Α ναι, ε εκει που καθομασταν και βλεπαμε την ολυμπιακαρα..."
    -" Μαλακα τι βρωμιαρης ο διαιτητης ετσι?"
    -" Ναι ρε μλκ γαμησετα... δηλαδη αισχος"

Ε ... δεν ειναι gaming αυτο (για εμενα)
    χαχαχα

Θα μπορουσαν παντως να το κανουν journey φαση το co-op.
    .

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    χαχαχα

Θα μπορουσαν παντως να το κανουν journey φαση το co-op.
    To Journey δουλευε γιατι ηταν Linear game. Οποτε αναγκαστικα οι παιχτες ειχαν 1 δρομο κοινο, καθως και εναν κοινο σκοπο, που επρεπε να τον ακολουθησουν. Το No Man's Sky ειναι χαος. Ο καθενας εχει αλλο τροπο παιχνιδιου, αλλα objectives (εγω ειμαι trader, εσυ εισαι pirate, ο αλλος ειναι fighter) με λιγα λογια, αδυνατον να συννενοηθεις.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ναι μωρε εννοω να μπορεις να συναντηθεις στο ασχετο χωρις να αλλαζεις κουβεντες. Ισως ο καθενας να μπορουσε να ειχε και τον δικο του μοναδικο τροπο επικοινωνιας.

Οτιδηποτε περισσοτερο απο αυτο και μενα θα με χαλαγε.
    .

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill
    Spoiler!

14. The Following 9 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

AgentPrinny007 (13-07-2016),nikosgnr (13-07-2016),PDS (13-07-2016),Slay (14-07-2016),teras1 (13-07-2016),the master (13-07-2016),Valkyre (13-07-2016),Viper (13-07-2016)

πολυ καλο. Μου θυμιζει αυτο

16. The Following 4 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

chronohill (13-07-2016),Slay (14-07-2016),spartan (14-07-2016),teras1 (13-07-2016)

PSN ID
    Slay2012

και μερικα screenshots απο το τραιλερ

Spoiler!

PSN ID
    georgios78

poli kalo videaki. tha pulisi poli...

btw, tora ekana to sinirmo ke epanerxome stin erotis gia offline

afu exi mono 6GB to simeni itu i kosmos tha ine stus server? thes internet ala pezi ke xoris plus?

PSN ID
    Slay2012

poli kalo videaki. tha pulisi poli...

btw, tora ekana to sinirmo ke epanerxome stin erotis gia offline

afu exi mono 6GB to simeni itu i kosmos tha ine stus server? thes internet ala pezi ke xoris plus?
    Πες μου τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει απο το "παιζει OFFLINE"?

Επισης δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει procedural generated, take a hint

Spoiler!

PSN ID
    georgios78

paso

profanos ara to offline den bori na gini online. den tha sigxronizi

tha boris omos na ise sigxronismenos me to server an ise online ke den exi plus?

pantos ixe kero na mu kinisi etsi to endiaferon ena pexnidi

PSN ID
    Slay2012

paso

profanos ara to offline den bori na gini online. den tha sigxronizi

tha boris omos na ise sigxronismenos me to server an ise online ke den exi plus?

pantos ixe kero na mu kinisi etsi to endiaferon ena pexnidi
    Εγω δεν βλεπω κανενα προβλημα συγχρονισμου, παιζεις offline? βλεπεις οτι εχεις ανακαλυψει εσυ στον χαρτη, παιζεις με internet? θα βλεπεις και τι εχουν ανακαλυψει οι αλλοι παικτες. Προφανως εσενα σου μοιαζει προβληματικο γιατι δεν εχεις κατανοησει το μεγεθος του παιχνιδιου. Εαν μπορουσες να επισκεπτεσαι εναν πλανητη ανα δευτερολεπτο, θα χρειαστεις 585 δις χρονια για να τους δει ολους. Αυτο ειναι 42 φορες η ηλικια του πραγματικου συμπαντος (δεν κανω πλακα τοσο βγαινει). Ακομα και εαν ολος ο πλυθησμος του πλανητη επαιζε NMS και εβλεπε ενα πλανητη ανα δευτερολεπτο, θα ηθελε 83 δις χρονια για να τους ανακαλυψουμε ολους.

Κατσε τωρα εαν εχεις ορεξη, να υπολογισεις ποιες ειναι οι πιθανοτητες να επισκευτεις πλανητη που εχει παει αλλος, και που του εχει δωσει και αλλο ονομα, ετσι ωστε να προκυψει προβλημα συγχρονισμου. Αλλα ακομα και αυτο να συμβει, πιστευω οτι οι devs πολυ ευκολα μπορουν να ξεπερασουν το προβλημα.

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Πολύ μεγάλος κόσμος. Αλήθεια πως σχεδιάζεται ένας τόσο μεγάλος κόσμος μέσα σε ένα παιχνίδι; Έχουν πει τίποτα; Έχω την εντύπωση πως μάλλον δεν κάθισαν να σχεδιάσουν κάθε πλανήτη έναν έναν ξεχωριστά επάνω στο χαρτί έτσι; Κάποιο πρόγραμμα ίσως που φτιάχνει τυχαίες σχεδιάσεις πλανητών, φυτών, ζώων ίσως στην συγκεκριμένη περίπτωση...;
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Πολύ μεγάλος κόσμος. Αλήθεια πως σχεδιάζεται ένας τόσο μεγάλος κόσμος μέσα σε ένα παιχνίδι; Έχουν πει τίποτα; Έχω την εντύπωση πως μάλλον δεν κάθισαν να σχεδιάσουν κάθε πλανήτη έναν έναν ξεχωριστά επάνω στο χαρτί έτσι; Κάποιο πρόγραμμα ίσως που φτιάχνει τυχαίες σχεδιάσεις πλανητών, φυτών, ζώων ίσως στην συγκεκριμένη περίπτωση...;

τι σημαινει procedural generated, take a hint

Spoiler!
    In computing, procedural generation is a method of creating data algorithmically as opposed to manually. In computer graphics it is commonly used to create textures and 3D models. In video games it is used to create large amounts of content in a game. Advantages of procedural generation include smaller file sizes, larger amounts of content, and randomness for less predictable gameplay.

24. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

AlexandrosQV (16-07-2016)

Bookmarks

Bookmarks