Last edited by WolfRathmA; 28-10-2014 at 21:14.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Το ίδιο έκανε και σε εμένα, μπήκε μόνο του σε stand by και όταν γύρισα το βρήκα να αναβοσβήνει πορτοκαλί η μπάρα, ακουγότανε το fan και ο δίσκος και το DS4 που πάτησα το βρήκε κανονικά αλλά δεν έδειχνε τίποτα στην tv, για να το κλείσω πάτησα πάνω από 20" το power, μετά το άνοιξα και έκανε έλεγχο τον δίσκο για error και μου έβγαλε μήνυμα να μην το βγάζω από την πρίζα αν δεν έχω κάνει turn off PS4.
Πάντως αυτό με την αλλαγή του status online/offline φρόντισε να το κάνει η Sony από μόνη της, είναι τώρα κανένα 30-45' που δεν με βάζει στο psn.
teras1 (28-10-2014)
Για δειτε αυτο.
PS4 Rest Mode Appears To Be Bugged, "PS4 Unable To Wake" Issue Reported, Official Fix From Sony Out
Sony has acknowledged the issue via Twitter and advise players to "Boot PS4 in Safe Mode and Restore Default Setting and Rebuild Database".
nickolas82 (29-10-2014)
απλώς άλλαξαν το όνομα (από Standby σε Rest mode) + πρόσθεσαν bug ώστε να κολλάει το PS4.
δεν μας βλέπω να μας Sony/σώνει τίποτα με τις προγραμματιστάρες / υποδομάρες που έχει το PS4 - PSN τμήμα.
Φοβερή η sony ένα βήμα μπροστά και αλλα δυο πίσω να δω ποτε θα στρώσει το psn που δεν μπορείς ούτε online να παίξεις.
Εγώ την μονη διαφορα που είδα είναι η λίστα από τους φίλους τα αλλα όλα δεν λειτουργούν καθόλου.......... πιστεύω να είναι για λίγο γιατί το τελευταίο διάστημα αρχίζει να μας σπάνε συνεχώς τα νεύρα αφού δεν μπορούμε ούτε online games να παίξουμε (που δεν είναι τσάμπα το έχουμε πλήρωση και αυτό).
Σήμερα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό χρησιμοποίησα ξανά το "rest mode" γιατί κατέβαζε τα κέρατα του σε demos και updates. Και τις δυο φορές κατέβασε όσα του είχα επιλεγμένα (την πρώτη είχα pause σε fifa & pes demos) και τις δυο φορές όταν το εκκίνησα ξανά έκανε κανονικό full boot. Υποθέτω λόγω ολοκλήρωσης των εργασιών και επειδή δεν έχω επιλεγμένη την remote access κάπου στα settings για αγορές ή εφαρμογές. Στο τελευταίο κλείσιμο παρότι είχε πλέον την νέα εικόνα προειδοποίησης έκανε το τριπλό μπιπ πριν κλείσει, αλλά μετά από το πόσες φορές το έχω ακούσει δεν ίδρωσε το αυτάκι μου, αύριο θα δούμε αν θα έπρεπε ή όχι. Το update τελικά αδιάφορο, άντε το κόκκινο υπόβαθρο για αλλαγή και χμ... να δω αυτό το suspend πως θα δουλεύει σε όλα τα παιχνίδια (δεν θα έχει νόημα αν τα φορτώνει εξολοκλήρου από την αρχή). Περιμένουμε πολλά για το μηχάνημα ακόμη αλλά το κυριότερο να λειτουργεί απροβλημάτιστα όχι τόσο η κονσόλα που μέχρι σήμερα πάει σχετικά normal αλλά οι διαδικτυακές υπηρεσίες που πλέον είναι και υποχρεωτικές στο PS4 οι οπόιες πάσχουν ποικιλοτρόπως και συνεχώς. Είναι μάλλον απαράδεκτο θα έλεγα, ειδικά μετά από ένα χρόνο ουσιαστικά να υπάρχει αυτή η εικόνα για κονσόλα και υπηρεσίες.
Μην ενεργπποιητε το safe mode
http://www.twinfinite.net/2014/10/28...nsole-bricked/
ωραιο update!! δεν επαθε τπτ η κονσολα με τα 6ωρα gameplay κ θα παθει με τη μ@λ@κια το rest mode!!!
υπαρχει οντως θεμα ή ειναι μεμονωμενα περιστατικα? ξερουμε? οπως κ να 'χει εγω δεν ακουμπαω rest mode.
Ελπίζω να μην υπάρχει γενικό πρόβλημα στην λειτουργία του rest mode.Μέχρι το update δούλευε άψογα και ήταν μια επιλογή πολύ χρήσιμη στο κατέβασμα.
Call of Duty: Advanced Warfare PS4 Theme
Destiny PS4 Theme
Προς το παρον μονο για US store.
Και απο εκει, παλι τα ιδια. Ενταξει, χεστηκα κιολας. Καποια στιγμη θα στρωση.
Το προβλημε με το Rest Mode αν μπορω να καταλαβω σωστα, ειναι επειδη ειχε πεσει το PSN (?). Αν παει καποιος μεσα στις ρυθμισεις στο "saving mode" η οπως αλλιως το λεει, και βαλετε να ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ (εμενα για καποιο λογο ειχαν αλλαξει οι ρυθμισεις και ηταν ολα off) τοτε δεν αναβει... και τουμπαλιν.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
List of Hidden Features And Changes Discovered So Far
Καποια ειναι γνωστα. Σε bold εχω βαλει αυτα που δεν ηξερα προσωπικα (sorry αν τα εχει ηδη ποσταρει καποιος φιλος)
- When you get a trophy there's a PS button notification, and if you press it, it takes you to the trophy you just earned.
- You can set how long to charge your controller or devices when the console is in standby so it won't be always on or always off.
- Massive Audio Improvement To Party Chat
- In Game Sessions section in the Friend List
- If you watch a Twitch stream on the PS4 you can use emotes such as Kappa.
- Now you can "force" to look for update on games. If you click "Options"-button their now is a choice that says "Look for updates"
- When watching Live Streams, now you can browse through the list without stopping the broadcast you were currently watching. It will minimize it to a thumbnail while you are on the list.
- You can use chroma key for camera when streaming, stream party chat, move the camera on the overlay, and sub from live from playstation
- If you hover over the party icon (on the home screen), existing parties will cycle through the members so you can see who is in it without having to even click the icon.
- When downloading an application/game, if you press on the app tile, instead of showing a progress bar with the percentage completed, it now shows the amount downloaded/total amount to load game with an estimated time for completion.
- The PS4 camera can now do chroma key(green screen) in streams. This way you can cut out the background of the video.
- Mouse can be used now
- Twitch Icons are now compatible with Live From Playstation
- You can edit your overlay and move the face cam position during streaming
teras1 (29-10-2014)
Με όλα αυτά που διαβάζω αρχίζω να νιώθω τυχερός που λόγω υποχρεώσεων ούτε καν να ανάψω το ps4 αυτές τις μέρες.
Bookmarks