To ποιος μιλάει αν δεν κάνω λάθος φαίνεται στο μεγαφωνάκι στο chat που αναβοσβήνει ανάλογα, αλλά δεν είναι κάτι που με συγκινεί να βρίσκομαι στην συγκεκριμένη εφαρμογή για να βλέπω ποιος μιλάει. Συνήθως τα άτομα με τα οποία βρίσκομαι σε ένα chat είμαστε καλοί φίλοι, παίζουμε καιρό και γνωρίζω την φωνή τους, κλπ αλλά κι αν είναι κάποιος νέος στην παρέα, φροντίζω να τον ακούσω, να ρωτήσω, να μάθω, να συστηθώ και εγώ, να τον καλωσορίσω στην παρέα. Δεν ξέρω πως λειτουργεί αντίστοιχα στο XB1 αλλά προφανώς εμένα δεν με ενδιαφέρει την ώρα που παίζω να βλέπω να αναβοσβήνουν άσχετα (με το παιχνίδι) πράγματα στην οθόνη μου.

Επίσης, στο θέμα που αναφέρεις για το family management σε δεύτερο μήνυμα σου, για να έχεις οικογένεια/family δεν πρέπει να είσαι μόνος αλλά να έχεις και άλλους γύρω σου, τα ίδια υποθέτω και στο playstation 4, για να έχεις family members και διαχείριση αυτών πρέπει να είναι παραπάνω λογαριασμοί πέραν του πρώτου/κύριου λογαριασμού αυτού που έσκασε τα λεφτά να το αγοράσει (συνήθως ο πάτερ φαμίλιας).

Για το θέμα των events, έχεις κάποιο δίκιο μεν από την άλλη λειτουργεί σαν ημερολόγιο οπότε δεν έχει ίσως λόγο να τα σβήσεις. Τα λαμβάνει υπόψη για μελλοντικές προτάσεις και αν απορρίψεις κάποιες από αυτές παύει να σε ενοχλεί ξανά. Τώρα αν θα φαίνονται κάποια ή όχι μετά από 5 χρόνια προσωπικά μου είναι αδιάφορο, δεν το χρησιμοποιώ συχνά και δεν με πολυενδιαφέρει τι δείχνει στο παρελθόν, όσο τι θα έρθει στο μέλλον. ΟΚ ίσως να σου έδιναν την επιλογή να διαγράψεις ό,τι δεν σε ενδιαφέρει από παιχνίδια που δεν ασχολείσαι πια, δεν είναι κακή ιδέα θα το εφάρμοζα άνετα και εγώ διαγράφοντας αρκετά παρελθοντικά events από παιχνίδια που έχω σβήσει από την κονσόλα μου, αλλά δεν είναι και κάτι κρίσιμο για την κονσόλα αυτή καθ' αυτή. Μπορείς όμως να κάνεις πρόταση στο αντίστοιχο site και να είσαι σίγουρος ότι αν βάλεις το link εδώ, θα έχεις μία ψήφο από μένα σε αυτό το θεμα.

https://share.blog.us.playstation.com/