Αναφέρω ρε συ ότι έχω 1080p TV!

Επίσης όταν είπα ότι μερικά frames πήγαιναν περίπατο (όχι ότι τάνκαρε δηλαδή), επίσης κυριολεκτούσα: αντί 60 fps κατέβαινε στα 55 fps.

Τα ξαναλέω:

α) το Super Sampling (αλλιώς SS), τουλάχιστον κατά τη Sony είναι η δειγματοληψία (Sampling) από ανώτερη ανάλυση από αυτή που έχει η TV/monitor μας. Αυτά τα δείγματα μετά, χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ανάλυσης 1080p με ανώτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με μια "απλή εικόνα 1080p χωρίς SS" (το λέω με απλά λόγια για να συνεννοούμαστε όλοι).

β) Το GT Sport έχει ΜΟΝΟ 2 διαφορετικά modes λειτουργίας για το PS4 Pro: 1) Quality Mode 4K@60fps gameplay/30fps replay (1800p checkerboard σε 4KTV ή σε HDTV 1080p γίνεται Super Sampling από το 1800p ---> 1080SS@60fps gameplay/30fps replay).......... και 2) Performance Mode (1080p@60 fps gameplay+replay).

3) Έχω μόνιμα το Performance Mode. Δηλαδή εικόνα "απλή 1080p" χωρίς SS.

4) Αυτό που έπρεπε να κάνει το PS4 OS, είναι να μην ασχοληθεί καθόλου το System SS με το GT Sport αφής στιγμής έχω ενεργοποιημένο το Performance Mode του παιχνιδιού.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι το Super Sampling απευθύνεται μόνο σε χρήστες με PS4 Pro και 1080p τηλεόραση - όχι 4K TV.