-
Είχα σετάρει όμορφα και ωραία το ρούτερ με όλες τις πόρτες κλπ και φυσούσε κυριολεκτικά ώσπου έσκασαν μύτη οι lizard. Έκτοτε ούτε πόρτες καταλαβαίνει ούτε τίποτα, εντελώς διχασμένη προσωπικότητα. Το πρωί που είναι άδειο το PSN πριν φορτώσει το PS4 μενού έχει ήδη συνδεθεί και κατεβάσει όλα τα feeds κλπ. Το απόγευμα/βραδάκι που πήζουν οι servers από τους $#@^$&# που παίζουν destiny (
) παλεύω να μπω με test connection κλπ (το οποίο είναι πιο πολύ ψυχολογικό μου φαίνεται παρά ουσιαστικό ίσως). Δηλαδή δεν παίζει να έχω σετάρει τέλεια όλα τα ports και να είμαι με καλώδιο επάνω και να μου βγάζει fail στην σύνδεση (ενώ στο υπόβαθρο κατεβάζει ήδη updates ή ακούω ήχους από μηνύματα που έρχονται στην κονσόλα) και με το που αλλάζω σε ασύρματη όλα αυτόματα να μπαίνει στα καπάκια. Δεν παίζει θέμα ports να μπαίνω σε πάρτυ και να μην ακούω τον Πέτρο (συνήθως) και με το που βγω εγώ μία (ή αυτός ανάλογα) και ξαναμπώ στο πάρτυ τσουπ να σου η γλυκιά φωνούλα του. Να χέσω και τις πόρτες και όλα τους. Δηλαδή στο test connection κάνει fail και ένα δεύτερο μετά σε νέo test μπαίνει στα καπάκια; Απλά τον παίρνουν οι σέρβερς. Πάντως γενικά δεν έχω πρόβλημα άλλο, ούτε να με πετάει εντελώς έξω, όπως έκανε σε πολλούς προχθές πότε εμένα με πέταξε και καλά από το PSN αλλά όλα συνέχισαν να δουλεύουν κανονικότατα και το πάρτυ και το παιχνίδι που έπαιζα Online και μηνύματα κλπ. Απλά είναι αυτή η καθυστέρηση που παρατηρείται στο log in που άλλες φορές δεν είναι ούτε ms και άλλες θέλει και 5λεπτο με τρία test connections. Καλώδιο (κόκκινο), πόρτες (ασφαλείας), παράθυρα (όχι τέτοια δεν έχω κακιά MS) είτε έτσι είτε αλλιώς τον παίρνει και γέρνει και μου την σπάει ώρες - ώρες, μόνο αυτό το log-in βασικά. Άντε και που αργεί πολύ να κατεβάσει τις επισυναπτόμενες εικόνες στα μηνύματα κάτι που ισχύει από ότι είδα κάποιες φορές και στο PS Vita.