μα δεν ξεκιναω κατι ουτε μιλαω σε καποιον συγκεκριμενα, πλακιτσα κανω με τον οδυσσεα, αν επιτρεπεται και αυτο
μα δεν ξεκιναω κατι ουτε μιλαω σε καποιον συγκεκριμενα, πλακιτσα κανω με τον οδυσσεα, αν επιτρεπεται και αυτο
οι τηλεορασεις παιζουν mkv γιατι αν δεν επαιζαν θα επαιρνες samsung, lg,panasonic μεχρι και F&U. Στο ps4 δεν θα παιξει εκτος αν η M$ βγει και πει εχω θα βαλω mkv
Απλα το "soon" αλλαξε σε "next week".
Coming next week: PS4 system software update 1.75 adds 3D Blu-ray film support. Woo-hoo!
https://mobile.twitter.com/PlayStati...28525764546560
XA!!! ίσα να προλάβει την MS που διαφήμισε ότι θα βάλει το feature αυτό στο επερχόμενο update του Αυγούστου. Λοιπόν, όντως όπως λέει ο Οδυσσέας, θα πρέπει να ζητάμε αυτά που θέλουμε στην κονσόλα μας από την Microsoft να τα βάζει στην δικιά της (ή έστω να τα ανακοινώνει πρώτα) και τσουπ, νά τα και στο PS4. Εκκρεμεί η υποστήριξη εξωτερικών δίσκων για πολλά και διάφορα και gaming. Το έχει εφαρμόσει η MS ή απλά το έχει ανακοινώσει για επερχόμενο update της;
Θέλω:
α) Φακέλους οργάνωσης
β) Δυνατότητα μορφοποίησης μέρους του περιβάλλοντος στα γούστα μου (χρώματα, backgrounds, φακέλλους που είπα κλπ)
γ) Standby υποστήριξη στα παιχνίδια
δ) Οργάνωση και στην library
ε) ...ξέχασα
και
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!
Axilleas_GR (25-07-2014),Melnibonian (24-07-2014)
Tidux @Tidux 1 ώρα # 3Dsupport was supposed to be in 1.8 #PS4
αλλα την προλαβε η MS , και ειπε να μην γινει εντελως ρεζιλι, και το βγαζει την αλλη εβδομαδα στο 1.75
παντος εμενα αυτο το παλικαρι μου την σπαει.
Nαι οντως. Εγω πλεον πιστευω οτι επιτηδες τα δινουν ολα ενα - ενα σιγα σιγα, για να εχουμε μονιμως να περιμενουμε κατι και μονιμως να λεμε συχνα "μπραβο Σονυ που μας ακους". Ειναι τοσο απλο και ευκολο καποια απο τα στοιχειωδη να τα προσφερουν γρηγορα, αλλα απλα θελουν να περασουν το μηνυμα οτι η Σονυ ακουει τους πελατες της και delivers...
Axilleas_GR (25-07-2014),FotisGRC (24-07-2014)
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Αν η Sony εδινε το PS4 στο Launch με τα feature που εχει σημερα και με οσα του λειπουν ακομα και ελεγε οτι το επομενο update θα γινει σε 2 χρονια, τοτε ολοι θα ξενερωναν λεγωντας οτι δεν υποστηριζει η Sony το μηχανημα.
Κερδιζουν χρονο με το να δινουν ελαχιστα πραγματα σε ενα update, ετσι ωστε να αναπτυξουν νεα feature και να κρατανε ταυτοχρονα το ενδιαφερον για κατι καινουργιο.
PS4 DLNA support coming early 2015, PS Mobile App Redesign in works and moreNot bad! Για να δούμε...MP3 and Video Players by the Holiday season (MP3 maybe sooner)
dlevel (28-07-2014),odytsak (28-07-2014),Viper (28-07-2014),WolfRathmA (29-07-2014)
Έχω παρατηρήσει ότι από προηγούμενο update 1.7x όταν βγαίνει update σε κάποιο game το κάνει κρυφά χωρίς μήνυμα (όχι πάντα) και κάνει add στο είδει υπάρχων αρχείο ένα μικρό κομμάτι με τα νέα στοιχεία που προστίθενται, για παράδειγμα στο war thunder που έκανε τώρα update έβγαλε τον μήνυμα ,
χωρίς να κατεβάζει τίποτα παρακολουθούσα το led του router, μόλις τελείωσε το Preparing μου έβγαλε αυτό
και ξεκίνησε να κατεβάζει περίπου 80-90mb μόνο.
Μετά το update 2 φάκελοι παιχνιδιών μου στο Capture Gallery έχουν μετονομαστεί σε Deleted Applications και μερικοί φάκελοι με Save παιχνιδιών σε Unknown.....?
Sony Prioritizing PS4 Features That Make Them Money, No Windows Phone App Planned & More
“Huge backlog of features; priority goes to features that make us money,” the employee stated on Reddit. He also dismissed rumors of a Windows Phone app for the PlayStation Store and also stated that they have no plans to develop one as the user base is too small.
Bookmarks