Ναι την έβαλα κιόλας![]()
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγαίνει σήμερα το 5.00.
Ανανεώθηκαν επίσης οι εφαρμογές Messages/Communities.
- - - Updated - - -
https://asia.playstation.com/en-sg/l...e-500-out-now/
BillyFlo81 (03-10-2017),Christos33 (03-10-2017),Giorgos78 (03-10-2017),Nek_Food (03-10-2017)
Επιτέλους Ελληνικά παντού...
Slay ευκαιρία να γίνουν επιτέλους ban τα greeklish από το φόρουμ...
Τι; Δεν έχεις PS4 αλλά ακόμη είσαι με PS3; Τι δικαιολογία είναι αυτή; Να πας να πάρεις ένα...![]()
Απο αυτά που διαβάζω απο 'δω και απο εκεί, ολίγον τι πανικός, παίζει να 'μαι ο μόνος που δεν θα αλλάξει σε ελληνικά..![]()
jk_blue_tiger (03-10-2017),mihalis13 (03-10-2017)
Ούτε εγώ δεν θα αλλάξω. Για κάποιο λόγο τα αγγλικά μου κάθονται παντού καλύτερα. Και στο κινητό για παράδειγμα, πάλι στα αγγλικά το έχω.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
jk_blue_tiger (03-10-2017),mihalis13 (03-10-2017),nikosgnr (03-10-2017)
Δεν ξέρω τι διαβάζετε και που τα διαβάζετε, αν είναι θετικά ή αρνητικά (δεν το νομίζω) αυτά που διαβάζετε, αλλά αλλάξτε τα μενού και το πληκτρολόγιο σε Ελληνικά και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει. Σας λέω μετά από τόσο καιρό χρήσης ότι είναι εξαιρετική η δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι και δεν θα δείτε τίποτε περίεργο ή χαζό. Άλλωστε τα περισσότερα τα κάνουμε ολίγον μηχανικά με τα εικονίδια κλπ αλλά τόσο καιρό περιμέναμε και το ζητούσαμε, είναι άδικο και κρίμα να μην κάνουμε χρήση των ελληνικών παντού εφόσον έχουμε επιτέλους αυτή τη δυνατότητα. Μην κολλάτε σε παλιές συνήθειες, είναι απίστευτη η αίσθηση του να μπαίνεις στο PS4 και να είναι τα πάντα στα Ελληνικά.
trabakoulas (03-10-2017)
@nek Δε ζήτησα εγώ ποτέ ελληνικά ούτε έκανα παράπονα ποτέ
Θα κάνω τώρα παράπονα όμως να τα βγάλουν!![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Καθαρά θέμα συνήθειας αυτό που λέτε ότι "κάθονται καλύτερα στο μάτι". Χρόνια και εγώ δεν έβαζα Ελληνικά σε υπολογιστές, κινητά και λοιπά ηλεκτρονικά μηχανήματα "επειδή ήξερα που βρίσκεται τι και τα είχα συνηθίσει". Τώρα πλέον παντού όπου μου δίνεται η δυνατότητα βάζω Ελληνικά, κινητά, ταμπλέτες, τηλεοράσεις, πλυντήρια, τοστιέρες, παντού. Στο PS4 στην αρχή αλήθεια το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά μετά από πολύ λίγο τα συνήθισα και μου αρέσουν πολύ. Μου κάθονται υπέροχα στο μάτι, φανταστρουμφικά θα έλεγα. Από 'κει και πέρα, σαφώς και καθένας κάνει ό,τι γουστάρει αλίμονο, απλά εγώ το αναφέρω γιατί πολλές φορές η συνήθεια μας αποτρέπει από κάτι αξιόλογο ή μας προκαταβάλει αρνητικά σε κάτι νέο. Από την άλλη, δεν θα ήθελα εφόσον δόθηκε επιτέλους η δυνατότητα αυτή, να μην την χρησιμοποιήσει κανείς, να το δουν και μετά στο επόμενο PS να μην βάλουν Ελληνικά και να επιστρέψουμε πάλι στην "νεολιθική εποχή" (μην πω πιο πίσω).
Περίοδος λειτουργίας (ή κάπως έτσι)
Είμαστε 6-7 μαντραχαλάδες στο party chat και είχαμε ΚΛΑΣΕΙ στα γέλια.
Σε κάποια φάση πετάχτηκα και είπα "σταματήστε ρε όλη την ώρα με αυτό το περίοδος και περίοδος, νομίζω ότι είμαι σε κομμωτήριο και γυναίκες λένε τα κουλά τους με τις περιόδους τους".
Λιώσαμε.
Christos33 (04-10-2017)
Χάχα Λευτέρη.......... Πιστεύω τώρα με το update να στρώσει πάλι το δίκτυο γιατί της τελευταίες μέρες κάθε μία ώρα έβγαζε εκτός δικτύου κ δεν μπορούσες ούτε μήνυμα να στείλεις.
Βέβαια στα παιχνίδια δεν είχε θέμα.
Edit
Έχουν μπει κ ελληνικά κ στην εφαρμογή από το κινητό.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με αποσυνδέσεις από το PSN και πριν μπει στην συζήτηση ότι είχα και έτρεχα την beta και ίσως αυτό να είχε κάποια σχέση, έπαιζα με φίλο που δεν είχε την beta αλλά ήταν στην τελευταία επίσημη έκδοση και δεν είχε ούτε αυτός κανένα πρόβλημα. Μαζί παίζουμε συνήθως αρκετά, το ίδιο συνήθως παιχνίδι (σαν squad), είμαστε και σε πάρτι (ή γκρουπ μετά το update) χωρίς να έχουμε προβλήματα στον ήχο ή αποσυνδέσεων από αυτό. Τώρα αν μετά το update πιστεύεις ότι αυτά τα όποια προβλήματα είχες διορθώθηκαν είσαι μια χαρά.
nikosgnr (05-10-2017)
Εγώ πάντως άλλαξα σε Ελληνικά και όλα μια χαρά.
Και γω δεν τρελλαινομαι για ολες τις μεταφράσεις στα ελληνικα αλλα θα το κρατήσω για να υποστηριξω την προσπάθεια
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Spoiler!
Όπως και νά χει είναι άλλη αίσθηση και πριν από λίγα χρόνια θα γελάγαμε: ανοίγω το ps4 και καπάκι βάζω uncharted 4 και στελνω μνμ....όλα στα Ελληνικά!
_____________________________________________
Οι άνθρωποι δεν σταματούν να παίζουνε επειδή γερνάνε.
Γερνάνε επειδή σταματούν να παίζουνε.
__________________________________________________
Εντοπισε και καποιος αλλος οτι τελικα δεν εχουν ελληνοποίηση πληρως τα μενου της κονσολας?
Καποια μενου που σου βγαζει οταν κανεις καποιες επιλογες στα δειχνει Αγγλικα παρολο που εχεις επιλέξει Ελληνικα.
Bookmarks