Πραγματικά ειναι πολυ αθλιος ο browser. Και ενα tab να εχεις ανοιχτο που να ειναι λιγο βαρύ κολλάνε τα παντα και μετα απο λιγο τρώει και crash. Ειναι λες και ξεμένει απο μνήμη ενα πραγμα
Αν μπορεί, ας κάνει κάποιος τον κόπο να αλλάξει το όνομα του θρεντ σε Beta 4 (έως την στιγμή που γράφω αυτό το ποστ δείχνει Beta 3).
ΥΓ: Άλλαξε ο τίτλος σε Beta 4. Προς όποιον το έκανε, θενξ!
Last edited by Lefteris_X; 01-09-2017 at 19:49.
Leon_DiZ (01-09-2017)
Την beta της καθε νεας εκδοσης firmware update την παιρνει οποιοσδηποτ συμπληρωσει την φορμα ή οσοι επιλεξει η ιδια η sony?
Απο τη στιγμη που συμπληρωσεις τη φορμα για να δεχτεις π.χ. τν 5.00 system update beta θα εχεις και ολες τις μελλοντικες beta system updates π.χ. την 5.01 ή ειναι μονο για την 5.00 και τελος μετα θα παιρνει μονο τις τελικες?
Πως σας φαινεται το Ελληνικο μενου στη κονσολα? Εχετε δει καμια αλλη ουσιαστικη διαφορα εκτος απο το Ελληνικο μενου?
Όταν τελειώσει η beta θα παίρνεις μόνο τις τελικές εκδόσεις έπειτα.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
@fits
είναι πιο εύκολο να την διαβάσεις παρά να κάνεις κόντρα ερωτήσεις. Διάβασε και θα καταλάβεις.
@Χάρης
Αφρούς φίλε μου. ΑΦΡΟΥΣ έχω βγάλει. Όχι απλώς γούρλωσα τα μάτια μου.
Οπως καταλαβαινεις δεν μπορει ο καθε νεος που μπαινει σε ενα τοπικ με 92 σελιδες να καθετε να διαβαζει το τοπικ απο την αρχη του για να δει αν εχει απαντηθει η ερωτηση που θα κανει ή οχι.
Και τελικα αποδειχτηκε οτι ειχες αδικο γιατι μολις διαβασα ολη την προηγουμενη σελιδα(Οπως μου ειπες να κανω) του τοπικ(Χωρις κανενα λογο οπως αποδείχτηκε) και απλα δεν απανταει κανενα ποστ στις ερωτησεις που εκανα ποιο πριν.
Και τελικα η απαντηση ηταν εδω ενα ποστ κατω απο την ερωτηση μου.
Και μου δημιουργηθηκε και αλλη μια απορια. Δεν μπορεις να επιλεξεις τα Ελληνικα σαν γλωσσα μενου αλλα σαν προεπιλεγμενη γλωσσα πληκτρολόγησης κειμενων που γραφης να ειναι τα Αγγλικα?
Αν εννοεις για εμενα γιατι το λες?
Επειδη δεν καθησα να διαβασω ολες τις σελιδες του τοπικ(Δεν μπορει να ηξερα οτι ειναι στην προτελευταία σελιδα που τελικα οπως αποδείχτηκε δεν ηταν)
Last edited by fits79; 07-09-2017 at 14:03.
Τυφλός είσαι αγόρι μου και στο λέω στα ίσια.
Σου υπογράμμισα και έκανα bold στο πόστ σου που ρωτούσες για τα ελληνικά (περί του firmware σου είχαν απαντήσει ήδη επαρκώς).
Στα φόρουμ δεν μπαίνουμε έτσι χύμα, στην τελευταία σελίδα και βαράμε αβέρτα ερωτήσεις. Δεν είναι helpdesk τα φόρουμ. Όχι, δεν είναι.
Μπαίνουμε στο τόπικ, διαβάζουμε τις προηγούμενες σελίδες και μόνο αν δεν έχει ήδη απαντηθεί αυτό που ψάχνουμε, κάνουμε την ερώτηση.
Έχω ποστάρει φωτογραφίες με όλο το PS4 OS στα ελληνικά.
Αν δεν ήσουν επιπόλαιος και ευκολάκιας, θα είχες μπει στον κόπο να διαβάσεις πιο πριν και εκεί θα τελείωνε το θέμα.
Αλλά όχι: θέλεις να σε πάρουμε από το χεράκι και να σου δίνουμε τις απαντήσεις στο πιάτο, εύκολα, άμεσα και χωρίς κόπο από μεριάς σου.
Κάνε ότι γουστάρεις. Από εμένα πάντως, δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι, αν δω ότι ρωτάς κάτι που ήδη έχει απαντηθεί 2-3-4 (το πολύ) σελίδες πιο πίσω, απλώς θα σε αγνοώ. Αν η απάντηση είναι 10 σελίδες πίσω, θα σε βοηθήσω.
Τους ευκολάκηδες ποτέ μου δεν τους γούσταρα.
1ον Δεν νομιζω να σε προσβαλα οπως κανεις εσυ.
2ον Για πες μου που υπογραμισες τι?
3ον Δειξε μου ποιο ποστ της προηγουμενης σελιδας αυτου του τοπικ απανταει στην 1 μου ερωτηση
4ον Συγνωμη που ΔΕΝ καθησα να διαβασω 92 σελιδες για να δω αν θα κανω 2 απλες ερωτησεις που θα μπορουσαν να ξανα-απαντηθουν πολυ γρηγορα οπως και εκανε το παιδι ποιο πανω. Εσυ δηλαδη οταν μπαινεις σε ενα τοπικ και θελεις να κανεις μια ερωτηση καθεσε και διαβαζεις ολοκληρο το τοπικ ακομα και αν εχει 90 και σελιδες? Αν το κανεις μπραβο σου εγω και πολυς κοσμος ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
5ον Την χολη σου αλλου
6ον Απο ατομα σαν εσενα ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. Οποτε κανε απο τωρα ignore ποσος με ενδιαφερει και καλο θα κανεις και στους δυο μας.
7ον Οσο αφορα την δευτερη μου ερωτηση ηξερα ηδη οτι το νεο λογισμικο θα επαιρνε τα Ελληνικα απλα ηθελα να μαθω πως φανηκε στα ατομα που ηδη την ειχαν οχι να δω φωτογραφιες κ.τ.λ.
Last edited by fits79; 07-09-2017 at 14:16.
@fits
Η εγγραφή σου στην φόρμα αίτησης συμμετοχής στην beta ΔΕΝ σε κατοχυρώνει για την τελική επιλογή σου να συμμετέχεις. Εάν επιλεγής συμμετέχεις σε όλες τις εκδόσεις της συγκεκριμένης beta, ήτοι FW 5.00 beta 3, FW 5.00 beta 4 κλπ
Η εγγραφή σου στην φόρμα για την νέα beta της επόμενης έκδοσης υλικολογισμικού και η επιτυχής επιλογή σου για συμμετοχή σε αυτή ΔΕΝ σε κατοχυρώνει για την συμμετοχή σε μεθεπόμενες εκδόσεις, στις οποίες θα πρέπει να δηλώσεις εκ νέου ενδιαφέρον συμμετοχής. Ήτοι εάν επιλεγείς για συμμετοχή στην έκδοση beta 5.00 θα λάβεις κωδικό με τον οποίο έχεις το δικαίωμα να κατεβάσεις μόνο το συγκεκριμένο beta firmware (και τις υποεκδόσεις του), εάν μετά από ένα χρόνο βγει νέο beta firmware ΔΕΝ θα λάβεις νέο κωδικό αυτόματα λόγω της προηγούμενης συμμετοχής σου.
Η έκδοση 5.00 βετα 3 & 4 είναι διαφορετική τελείως από την 5.01. Συνήθως από την πείρα μου beta εκδόσεις του υλικολογισμικού βγαίνουν μόνο σε "μεγάλες" αλλαγές - εκδόσεις που προσθέτουν (ή και αφαιρούν ίσως) κάποια πράγματα και όχι στις ενδιάμεσες υποεκδόσεις που συνήθως διορθώνουν προβλήματα της μεγάλης αυτής έκδοσης.
Σε σχέση με τα Ελληνικά και το ερώτημα σου για εντυπώσεις ο Λευτέρης σου είπε ότι δεν θα είχες ανάγκη να κάνεις αυτό το ερώτημα αν είχες διαβάσει την προηγούμενη σελίδα με τα σχόλια μας σχετικά με τις προσθήκες και εμπειρίες μας από το τελευταίο beta firmware. Δεν σου είπε κανείς να διαβάσεις όλο το θέμα από την αρχή, είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό, αλλά συνήθως (τις περισσότερες φορές δηλαδή) με λίγο διάβασμα στα τελευταία posts πριν κάνεις το δικό σου συνήθως μπορεί να βρεις κάποιες ή όλες τις πληροφορίες που ίσως ζητάς.
Στο άλλο σου ερώτημα για τα Ελληνικά:
Μπορείς να έχεις πλήρως εξελληνισμένο μενου που είναι μια χαρά και μετά από λίγο το συνηθίζεις και παράλληλα να έχεις ενεργά δύο (ή και παραπάνω) πληκτρολόγια το βασικό σου (της ενεργής γλώσσας) και το Αγγλικό όπως και στους υπολογιστές ένα πράγμα. Το ίδιο ισχύει και με το Αγγλικό μενού, μπορείς να έχεις και Ελληνικά. Στην πρώτη περίπτωση έχεις Ελληνικό μενού/Ελληνικό πληκτρολόγιο και σαν επιπλέον επιλογή το Αγγλικό. Στην δεύτερη περίπτωση έχεις Αγγλικό μενού/Αγγλικό πληκτρολόγιο και σαν επιπλέον επιλογή το Ελληνικό. Στα παιχνίδια όσο έχω δει, ακόμη και αν έχεις Ελληνικό μενού/γλώσσα ΔΕΝ έχει υποστήριξη Ελληνικών εκτός και αν το υποστηρίζει το ίδιο το παιχνίδι.
fits79 (07-09-2017)
Τυφλός ΑΒΕΡΤΑ. (δεν σε προσβάλω, σου λέω στα ίσια τι είσαι από την συμπεριφορά σου)
Φωτογραφίες με όλο το PS4 στα ελληνικά. Δεν χρειάζεσαι να σου πει κανείς "πως του φάνηκε" γιατί δεν είναι μουσακάς/μπακλαβάς = θέμα γεύσης. Άνοιξε τα μάτια σου, δες τις φωτό και κρίνε μόνος σου.
Ακριβολογώ και ποτέ δεν είπα 92 σελίδες. Take the bird now.
Την χολή μου την ρίχνω όπου γουστάρω και σε άτομα που κατά γενική ομολογία έχουν πρήξει τα @@ του φόρουμ με τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις ενός ευκολάκια.
Την βοήθειά μου αν έχεις παρατηρήσει την έχω χεσμένη προς το άτομό σου. Όπως και πολλοί άλλοι. Απλώς δεν μπαίνουν στον κόπο (σε αγνοούν) να σε ξεχέσουν. Ε, εγώ το έκανα.
Ευκολάκιας μέχρι θανάτου.
σόρρυ προς τους υπόλοιπους συνφορομίτες και admin για το θυμικό και λεξιλόγιό μου, αλλά ειλικρινά είμαι στο αμήν με αυτό το άτομο, ελπίζω να με νιώθετε.
Αρχικα σε ευχαριστω για τις απαντησεις.
Αφετερου μπορεις να εχεις Ελληνικο μενου με αγγλικο πληκτρολογιο σαν προεπιλογη μιας και το Ελληνικο πληκτρολογιο οπως ηδη ειπατε δεν υποστηριζεται σχεδον πουθενα.
- - - Updated - - -
Επειδη συνεχιζεις και βγαζεις χολη χωρις λογο απεναντι μου θα σου απαντησω κατι τελευταιο και απλα δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου ακομα και αν μου απευθυνης το λογο(Εκτος αν με βριζεις)
Το πως φαινετε στο καθε εναν το Ελληνικο μενου αλλαζει και θα ηθελα να μαθω την γνωμη αυτων που το δουλεψαν ΟΧΙ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟΣ(Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο?)
Δεν θα πεσω στο ποταπο επιπεδο σου να σου απαντησω με ύβρεις οπως εσυ κανεις εδω και 2-3 ποστ.
Όπου δεν υποστηρίζεται το Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, γυρίζει αυτόματα σε Αγγλικό. Εγώ προσπάθησα να κάνω χρήση των Ελληνικών σε παιχνίδι που παίζω και δεν δέχτηκε τους χαρακτήρες (ακόμη και αν κάποιοι υπάρχουν σαν σύμβολο όπως το όμικρον που είναι κοινό) προφανώς τα θεωρεί σαν εντελώς διαφορετική κωδικοσελίδα.
Ήτοι σε μενού, μηνύματα, κοινότητες, browser (δεν το δοκίμασα να πω την αλήθεια πρόσφατα αλλά το θεωρώ αυτονόητο - να θυμηθώ όταν πάω σπίτι να το δοκιμάσω) που δουλεύουν τα Ελληνικά, το βασικό σου πληκτρολόγιο είναι το Ελληνικό και έχει ένα κουμπάκι που μπορείς να το γυρίσεις σε Αγγλικό. Σε παιχνίδια και εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν Ελληνικά, δεν σου βγάζει το ελληνικό πληκτρολόγια αλλά αυτόματα έχει γυρίσει στο Αγγλικό και δεν μπορείς καν να επιλέξεις Ελληνικά ή να κάνεις copy (από το μενού π.χ.) /paste στο παιχνίδι κάτι στην γλώσσα αυτή.
fits79 (07-09-2017)
τα ελληνικα λειτουργουν κανονικα και σε browser και σε καποια forum,σε αυτο ομως το forum τα βγαζει κινεζικα
σε αλλο ελληνικο forum που ειμαι,τα ελληνικα λειτουργουν κανονικα
![]()
Ειναι αρχη ακομα και σε beta δωστε λιγο χρονο στην sony μπορει να το διορθωσει στην τελικη εκδοση 5.00
Τον οκτωμβριο δεν περιμενουμε την τελικη εκδοση του 5.00?
Εμένα γράφει μια χαρά τα Ελληνικά από τον browser του PS4. Απόδειξη, το μήνυμα μου αυτό.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Bookmarks