Page 69 of 113 FirstFirst ... 195965666768697071727379 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 2250

Thread: PS4 Firmware Updates (Current Version 8.50)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Παπάρια. Οι δοκιμές έγιναν μέσω USB Stick. Μέσω PS3 Media Player, που συνεργάζεται μια χαρά με τον Μακ μου (άλλους που δοκίμασα δεν καταφέρνω stream με καμία Παναγία) και με το PS3 εδώ και ΧΡΟΝΙΑ, με το PS4 δεν γίνεται απολύτως κανένα stream.

Με USB Stick, όπως και πριν οι αγγλικοί υπότιτλοι παίζουν μια χαρά, είτε με default ρυθμίσεις (Accesibility, Closed Captions, Closed Captions Settings), είτε με οποιεσδήποτε δοκίμασα.

Αντιθέτως, οι ελληνικοί υπότιτλοι παραμένουν κινέζικοι. Τι UTF-8, τι Greek code page, τι UTF-8 with (ή without) BOM, τι παίζοντας με πολλαπλές ρυθμίσεις στο Accessibility / Closed Captions.........ΠΑΝΤΑ βλέπω "κινέζικα".

Απογοήτευση. Τόσο με τα ελληνικά μέσω USB Stick, όσο και με την αδυναμία "ρουφήγματος" stream από τον Mac μέσω PS3 Media Player.
    Κρίμα.
    Το PlayStation 3 παραμένει αρχηγός.
    Για δοκίμασε να τρέξεις και το Universal Media Server... Δε ξέρω αν θα σου παίξει σωστά τα ελληνικά αλλά έχω την εντύπωση πως σαν επικοινωνία με το PS4 είναι πολύ πιο γρήγορο και σωστό. Από mac το τρέχω επίσης.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Το έχω δοκιμάσει ρε γαμώτο αρκετές φορές, αλλά είτε δεν συνεργάζεται με τίποτα (με PS4), είτε μου τρώει πάρα πολλούς πώρους συστήματος (μιλάμε ότι γονατίζει το σύστημα + τρώει άνω των 2GB RAM, με αποτέλεσμα να εισέρχεται Virtual Memory = σέρνεται το σύμπαν)

Ευχαριστώ πάντως για τη πρόταση Βασίλη.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Παπάρια. Οι δοκιμές έγιναν μέσω USB Stick. Μέσω PS3 Media Player, που συνεργάζεται μια χαρά με τον Μακ μου (άλλους που δοκίμασα δεν καταφέρνω stream με καμία Παναγία) και με το PS3 εδώ και ΧΡΟΝΙΑ, με το PS4 δεν γίνεται απολύτως κανένα stream.

Με USB Stick, όπως και πριν οι αγγλικοί υπότιτλοι παίζουν μια χαρά, είτε με default ρυθμίσεις (Accesibility, Closed Captions, Closed Captions Settings), είτε με οποιεσδήποτε δοκίμασα.

Αντιθέτως, οι ελληνικοί υπότιτλοι παραμένουν κινέζικοι. Τι UTF-8, τι Greek code page, τι UTF-8 with (ή without) BOM, τι παίζοντας με πολλαπλές ρυθμίσεις στο Accessibility / Closed Captions.........ΠΑΝΤΑ βλέπω "κινέζικα".

Απογοήτευση. Τόσο με τα ελληνικά μέσω USB Stick, όσο και με την αδυναμία "ρουφήγματος" stream από τον Mac μέσω PS3 Media Player.
    Κρίμα.
    Το PlayStation 3 παραμένει αρχηγός.
    να εισαι καλα , με γλυτωσες απο τον κοπο να δοκιμασω την παραπανω διαδικασια, απο την στιγμη που μεσω plex και ps4 browser βλεπω τα παντα χωρις προβλημα.
    Quote Originally Posted by lak100 View Post
    Σε εμένα δουλεψε πάντως και αρχεία που δεν έπαιζε πριν Τώρα τα παίζει

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    θελεις να μας πεις με τι DNLA server σου δουλευει?

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

ναι δουλευει ενω πριν δεν επαιζει τιποτα δουλευω universal media server με καιει γιατι εναι κατι που δουλευω συχνα και μεχρι τωρα δουλευα τον media player του xbox one που απο την αρχη δουλευε απροβληματισμα

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

Οταν θέλουμε να δούμε εξωτερικούς υποτίτλους παμε στον φάκελο transcode και επιλέγουμε αυτο. Που έχει την ελληνική σημαία και την λεξη subrip στο τέλος. Σε μένα έτυχε να μην μου παίζει κάτι που δεν είχε υποτίτλους το έπαιξε όμως μέσα από τον φάκελο transcoder εκεί επιλεγω συνήθως τον Mencoder αλλά και τα υπόλοιπα κάνουν την ίδια δουλειά

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1.καθε φορα που θα ανοιξω την κονσολα βγαινει το μνμ του discover για το power options.

2.αν εχεις μπει σε μια κοινοτητα απο μονος σου και καποιος σου στειλει προσκληση για την ιδια κοινοτητα τοτε αυτο το μνμ θα το βλεπεις καθε φορα που ανοιγεις την κονσολα,αρα εχουμε 2 μνμ με το καλημερα.

3.αν φτιαξεις κλειστη κοινοτητα και δεχεσαι μελη μονο μετα απο αιτηση,η μοναδικη επιλογη που εχεις ειναι το accept σε αυτους που κανουν αιτηση,αν δεν θελεις καποιον δεν υπαρχει επιλογη για απορριψη.

4.στο live on playstation οταν θελεις να δεις καποιο stream γινεται ενας χαμος,το παιχνιδι που θελεις να δεις υπαρχει 3-4 φορες.δλδ μπορεις να δεις π.χ. το mad max 1ο με 400 ατομα να στριμαρουν,να κατεβεις πιο κατω και να το ξαναβρεις με 50 ατομα να στριμαρουν και να το ξαναβρεις και παλι με 15 ατομα να στριμαρουν.

5. το καλυτερο και πιο σημαντικο προβλημα για το τελος,μετα την αναβαθμιση το κλεισιμο της κονσολας δεν γινεται ομαλα,πριν την αναβαθμιση μου ειχε γινει ολο και ολο τοσο καιρο 2-3 φορες,αυτο που γινεται ειναι να κραταει το κλεισιμο πολυ ωρα και τελικα να ακουγονται τα 3 μπιπ για να κλεισει.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εμενα γιατί δεν βγάζει κανένα μήνυμα όταν ανοίγω την κονσόλα και την ανοίγω πολύ συχνά.

xbox:Christoforo7s

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Εμενα γιατί δεν βγάζει κανένα μήνυμα όταν ανοίγω την κονσόλα και την ανοίγω πολύ συχνά.
    Ειλικρινά θες να ανταλλάξουμε κονσόλες ;

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Ειλικρινά θες να ανταλλάξουμε κονσόλες ;
    Πραγματικά βλέπω τόσο καιρό που λετε γιαυτό και δεν καταλαβαίνω τι ενοχλεί, εγω ανοιγω κονσόλα και δεν βγάζει τίποτα.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    1.καθε φορα που θα ανοιξω την κονσολα βγαινει το μνμ του discover για το power options.

2.αν εχεις μπει σε μια κοινοτητα απο μονος σου και καποιος σου στειλει προσκληση για την ιδια κοινοτητα τοτε αυτο το μνμ θα το βλεπεις καθε φορα που ανοιγεις την κονσολα,αρα εχουμε 2 μνμ με το καλημερα.

3.αν φτιαξεις κλειστη κοινοτητα και δεχεσαι μελη μονο μετα απο αιτηση,η μοναδικη επιλογη που εχεις ειναι το accept σε αυτους που κανουν αιτηση,αν δεν θελεις καποιον δεν υπαρχει επιλογη για απορριψη.

4.στο live on playstation οταν θελεις να δεις καποιο stream γινεται ενας χαμος,το παιχνιδι που θελεις να δεις υπαρχει 3-4 φορες.δλδ μπορεις να δεις π.χ. το mad max 1ο με 400 ατομα να στριμαρουν,να κατεβεις πιο κατω και να το ξαναβρεις με 50 ατομα να στριμαρουν και να το ξαναβρεις και παλι με 15 ατομα να στριμαρουν.

5. το καλυτερο και πιο σημαντικο προβλημα για το τελος,μετα την αναβαθμιση το κλεισιμο της κονσολας δεν γινεται ομαλα,πριν την αναβαθμιση μου ειχε γινει ολο και ολο τοσο καιρο 2-3 φορες,αυτο που γινεται ειναι να κραταει το κλεισιμο πολυ ωρα και τελικα να ακουγονται τα 3 μπιπ για να κλεισει.
    1.Μπες στα υπολοιπα account που εχεις στη κονσολα σου. Οσο δεν μπαινεις, τοσο θα στο βγαζει.

2.Προφανως και θα εχουν δει το προβλημα αυτο.

3.Δεν πατας accept και τα αφηνεις να υπαρχουν.

4.Αυτο συμβαινει γιατι δεν stream-αρει μονο ενας ανθρωπος στο πλανητη το συγκεκριμενο παιχνιδι. Λογικο.

5.Σε μενα για παραδειγμα συνεβαινε συχνα πριν το 3.00 update. Τωρα κλεινει μια χαρα.

εννοειται οτι εχω μπει και στους αλλους λογαριασμους μου,εκανα παντως rebuild database και ηδη 2 φορες που ανοιξα την κονσολα δεν μου εχει βγαλει μνμ ουτε για την κοινοτητα και ουτε για το power options,για να δουμε μηπως εφτιαξε.

για την κλειστη κοινοτητα δεν ειναι τοσο προβλημα αλλα καλο θα ηταν να ειχε επιλογη να μην δεχεσαι καποιον.

οσο για το στριμ θα σου δειξω 2 φωτογραφιες,στην 1η δειχνει τρεις φορες το metal gear ενω θα επρεπε να ηταν ολα σε ενα οπως ηταν πριν την αναβαθμιση,η 1η σκεψη παει στο οτι εχουν χωρισει τα στριμ του twitch,ustream,youtube σε ξεχωριστα,μονο που δεν ισχυει,η 2η σκεψη ειναι να τα εχουν χωρισει ανα περιοχη,επισεις και αυτο δεν ισχυει,ειναι λιγο χαζο παντως ετσι που το εκαναν.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    Περιγράφω μία προτεινόμενη λύση για αυτό το θέμα σε προηγούμενο μου post η οποία εμένα μετά από μήνες και αρκετά updates τελικά δείχνει να έδωσε την λύση. Έχω γυρίσει σε αυτόματο log in εδώ και αρκετά shut downs / power ons και συνεχίζει να μην το εμφανίζει πια. Ίσως να βοηθήσει κάποιους, εμένα πάντως με "έφτιαξέ".

δες εδώ και αν θέλεις μας μεταφέρεις τις εμπειριλες σου αν το δοκιμάσεις
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post592912

οπως εγραψα ενα ποστ πανω απο το δικο σου, μετα απο το rebuild database που εκανα δεν μου ξαναεβγαλε κανενα μνμ και εχω ανοιξει την κονσολα 5-6 φορες απο εχθες,επιτελους ηρεμια.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Τόσο πολύ σας ενοχλούν ρε παιδια; εμένα καθόλου. Μια στην αρχή βγαίνουν και τέλος.

Sent from my m1 note using Tapatalk
    NBA 2K LIKE A BOSS!

μετα και απο το σημερινο update στο store και αφου κατεβασα οτι δωρεαν ειχε,μπορω να πω οτι το firmware 3.00 μου διορθωσε ολα τα προβληματα που ειχα τοσο καιρο,τελος το μνμ στο discover και επιτελους στο download εχω το max στην ταχυτητα απο το 1ο sec και δεν χρειαζεται να περιμενω να κατεβασει πρωτα 100ΜΒ για να στρωσει.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Από την ημέρα κυκλοφορίας της 3.00 μετράω 3 force close με τριπλό μπιπ. Με την παλιότερη δεν είχα κανένα

Sent from my m1 note using Tapatalk

NBA 2K LIKE A BOSS!

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Θελει 1-2 stability updates μεχρι να στρωσει παλι...

Moderator odytsak's Avatar

To τριπλό μπιπ έχει να κάνει με την σύνδεση γενικότερα και όχι με καθεαυτό το PS4,
    με CYTA και ZTE μου το έκανε μια στις δυο/τρεις φορές κατά το κλείσιμο,
    έχω μόλις δυο μέρες με Forthnet, χθες με το Technicolor που δίνουν δωρεάν και σήμερα με TP-Link
    και δεν μου το έχει κάνει ούτε μια φορά στα πέντε/έξι κλεισίματα μέχρι τώρα.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    To τριπλό μπιπ έχει να κάνει με την σύνδεση γενικότερα και όχι με καθεαυτό το PS4,
    με CYTA και ZTE μου το έκανε μια στις δυο/τρεις φορές κατά το κλείσιμο,
    έχω μόλις δυο μέρες με Forthnet, χθες με το Technicolor που δίνουν δωρεάν και σήμερα με TP-Link
    και δεν μου το έχει κάνει ούτε μια φορά στα πέντε/έξι κλεισίματα μέχρι τώρα.
    Πριν 3 μηνες ειχα Forthnet με Netgear, τωρα Cyta με Technicolor. Μια στο τοσο το εκανε πριν, μια στο τοσο το κανει και τωρα.

Ειναι θεμα του τι τρεχει στο background και σε ποια στιγμη κλεινεις την κονσολα. Δεν υπαρχει καποιο μοτιβο που θα στο εμφανισει.

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Πριν 3 μηνες ειχα Forthnet με Netgear, τωρα Cyta με Technicolor. Μια στο τοσο το εκανε πριν, μια στο τοσο το κανει και τωρα.

Ειναι θεμα του τι τρεχει στο background και σε ποια στιγμη κλεινεις την κονσολα. Δεν υπαρχει καποιο μοτιβο που θα στο εμφανισει.
    Εγώ έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει όταν πρωτοβάλω κάποιο firmware που συνήθως οι σέρβερ έχουν γονατίσει (την μέρα που βγήκε η 3.0 μου το έκανε συνέχεια) και σταματά να το κάνει όταν επιλέξω να μην συνδέεται η κονσόλα με το δίκτυο. Άρα τείνω προς την άποψη του odytsak ότι σε κάποιο βαθμό επηρεάζει και το δίκτυο.

Bookmarks

Bookmarks