Page 68 of 113 FirstFirst ... 185864656667686970717278 ... LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 2250

Thread: PS4 Firmware Updates (Current Version 8.50)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Μπαίνει για να ξελαμπικάρει ο άνθρωπος και ασχολείται πάλι με τα ίδια και τα ίδια.

Για μένα το ίδιο ήταν για το ps4forums community αν θυμάμαι καλά και πριν μπω και αφού μπήκα... Nevermind, θα περάσω μία βόλτα άμα είναι και από το επίσημο να αφήσω τον οβολό μου, σήμερα έριχνα bugs reports στα φόρουμ του warframe. Να δω αν έχει και τίποτε άλλο το PS4 και θα σκάσω μύτη αν και να πω την αλήθεια τα community stuff με βρίσκουν μάλλον αδιάφορο.

τελικά το discover power settings επανήλθε στα παλιά γνωστά κόλπα, με φρέσκια ώρα και όχι όπως τις πρώτες δυο φορές που έλεγε την ώρα της πρώτης φοράς. Δεν νομίζω ότι με καίει κιόλας ιδιαίτερα, απλά θυμάμαι κάποιος είχε πει ότι θα μπορούμε να απενεργοποιούμε τα discover notifications αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Κι εγώ δεν βρήκα τίποτα περί απενεργοποίησης των discover notifications.

Τα δικά μου "κουλά".

Ανάβω PS4, μήνυμα ότι ξεκινά το download του 3.00.
    Κατεβαίνει, πάω στο notifications / download, όπου κάνω κλικ επάνω του και ξεκινά η εγκατάσταση.

Τελειώνει η εγκατάσταση κάνει restart το PS4.

Εμφανίζεται το discover / power notification.
    Δεν υπάρχει πουθενά το νέο εικονίδιο του PS+, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είναι στο PDM τέρμα πάνω αριστερά.

Παίζω λίγο και αφού τελειώνω κάνω Shut Down το PS4.

Αργότερα, ανάβω πάλι το PS4.
    Δεν εμφανίζεται το discover/power notification, αλλά μου εμφανίζεται το discover / communities (που δεν είχε εμφανιστεί πριν καθόλου).
    Το εικονίδιο του PS+ βρίσκεται κανονικά πλέον, τέρμα πάνω αριστερά.

Έκτοτε δεν έχω ξανανάψει το PS4, για να δώσω περαιτέρω feedback.

Α, ρε Sony. Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν στον προγραμματισμό. ΤΟΣΟΙ μήνες για το 3.00, πόσες μέρες beta testing από χρήστες (μια ΠΟΛΥ σοβαρή δουλειά που κανονικά πληρώνεται) και τι κατάφερες; Bugs ολέ.

ακριβως το ιδιο που γραφεις λευτερη εγινε και σε εμενα,με το 3ο ανοιγμα της κονσολας θα αρχισει παλι το μνμ με το power

PSN ID
    Lefteris_X

ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ

ΔΕΝ.
    ΤΟ.
    ΕΧΩ.
    ΜΕ.
    ΤΟΝ.
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.

Sony

Το ίδιο θέμα είχα με το discover και στην beta αλλά κάνοντας rebuilt database και μετά πατώντας σε κάθε ένα notification ξεχωριστά (όχι απλά mark all as read) έστρωσε. Μπορεί να ήταν σύμπτωση μπορεί και όχι αν θέλετε δοκιμάστε το. Μετά το rebuild database θα πετάξει ξανά όλα τα notification οπότε μην απογοητευτείτε και απλά ξεκινήστε να τα ανοίγεται ένα ένα.

Και μια ερώτηση για όσους είχαν την beta. Εμένα ακόμα εμφανίζεται η beta στο system update απλά δεν μπορώ να την επιλέξω. Έτσι θα είναι από δω και πέρα; Μόνο με φορμάτ θα αφαιρείται;

PSN ID
    Lefteris_X

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, τίποτα δεν γίνεται (ναι, και ούλτρεξ δοκίμασα).

Τι restart, τι rebuild, τι τα κέρατά μου, ένα @ και ένα μύδι το αποτέλεσμα.

Μήνες τώρα.

Sony και καλά να βλέπω το discover.

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Μετά το update πάντως έχει βελτιωθεί πολύ το download σε συνδυασμό να παίζεις, τώρα κατεβάζει 1,8-2,0 mb/s πριν κατέβαζε από 250-400kb/s, πολύ χρήσιμο και στο destiny που παίζω κανένα πρόβλημα.

Last edited by pgp69; 01-10-2015 at 00:22.

Spoiler!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω εκανα μετρηση (internet connection test) και εβγαλε αντι για 33/3.5 (παλια), 41.5mbps και 4+up. Τυχαιο λεω ειναι, μακαρι να δουμε και στην πραξη αν limitαρει

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Στα community πως περνάτε wallpaper και background;

Sent from my m1 note using Tapatalk
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Moderator odytsak's Avatar

Βγάλε screenshot από τον browser.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Μάλιστα

Sent from my m1 note using Tapatalk
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Έχω δοκιμάσει τα πάντα, τίποτα δεν γίνεται (ναι, και ούλτρεξ δοκίμασα).

Τι restart, τι rebuild, τι τα κέρατά μου, ένα @ και ένα μύδι το αποτέλεσμα.

Μήνες τώρα.

Sony και καλά να βλέπω το discover.
    Χμ... Δοκίμασε αν θέλεις και το παρακάτω και μου λες. Οι πρώτες ενδείξεις από μέρους μου είναι για την ώρα θετικές.

α. Έχεις δύο τουλάχιστον λογαριασμούς.
    β. Ένας από αυτούς έχει ενεργοποιημένο το automatic log in, είναι αυτός που δέχεται το μήνυμα μονίμως.

πήγαινε στον λογαριασμό που έχεις ενεργό το auto loggin και απενεργοποίησε το.
    Settings > users > login settings > log in to PS4 automatically
    κάνεις shut down

Θεωρητικά αν συμπεριφερθεί όπως το δικό μου την επόμενη φορά που θα κάνεις log in θα σε ρωτήσει ποιος λογαριασμός... Να του πεις τον άλλο και όχι αυτόν που έκανε μέχρι τώρα αυτόματα log in. Θα βγάλει τα απαραίτητα notifications του συστήματος που δεν έχει βγάλει. Μάλλον τελευταίο πρέπει να είναι αυτό με το power settings. Εάν δεν το βγάλει κλείσε και ξανάνοιξε την κονσόλα σε αυτόν το λογαριασμό πάλι. Θα το βγάλει και πατάς ΟΚ. Το σύστημα "καταχωρεί" ότι ο χρήστης αυτός έχει δεχτεί όλα τα "απαραίτητα" notifications και παύει να ενοχλεί τον άλλο λογαριασμό με αυτό. Εάν έχεις παραπάνω λογαριασμούς κάνε log in και με τους άλλους μέχρι να δεχθούν και αυτοί το μήνυμα και να πατήσεις ΟΚ.

Δεν έχω γυρίσει ακόμη σε αυτόματο log in όπως παλιά, αλλά για την ώρα δεν μου έχει βγάλει το μήνυμα ξανά. Θα δείξει... Μας λες και εσύ τι έγινε.

δεν θελω να χαρω γιατι θελω να το δοκιμασω 2-3 φορες ακομα,αλλα νομιζω οτι φτιαχτηκε το θεμα με την ταχυτητα του download,αν θυμαστε εμενα μετα το firmware 2.00 οταν ξεκινουσα να κατεβασω ειχε την ελαχιστη ταχυτητα και επρεπε να περιμενω μεχρι να κατεβασει περιπου 100ΜΒ ωστε να πιασει το ΜΑΧ,εχθες και σημερα που εχω βαλει να κατεβασω κατι,τωρα εβαλα την ΒΕΤΑ του need for speed,κατεβαζει απο το 1ο sec με το μεγιστο της ταχυτητας.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ νόμιζα πως τα group είναι για να κατηγοροποιείς λίγο τους φίλους σου(πχ ps4forums,2kfriends κλπ) αλλά όπως καταλάβατε αρκετοί από εδώ σκάει σε όλους noficiation
    Πιστεύω θα ήταν καλή μελλοντική προσθήκη να μπορούμε να βάζουμε σε κατηγορίες τους φίλους μας ώστε να τους βρίσκουμε πιο εύκολα.
    Προς το παρόν προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύουν τα communities.
    Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

Tεστάρισα δυο πραγματάκια με φίλο που έχει Forthnet adsl αλλά με σταθερή ip που δίνει διπλάσιο upload (κάπου στο 1.7)

Μπορεί να κάνει broadcast σε αρκετά καλή ανάλυση με την ρύθμιση στο High, πραγματικά βλέπεται ευχάριστα αλλά δεν μπορεί να κάνει share play.

Με το ίδιο παιχνίδι (Project CARS) κάνοντας διαδοχικά broadcast σε youtube και twitch στο πρώτο διαπίστωσα καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

ευχαριστα νεα o media palyer παιζει πλεον τα παντα δοκιμασα με mkv με εξωτερικους υποτιτλους τους επαιξε μια χαρα πλεον δεν ειναι broken παιζουν μια χαρα ολα αν και δεν ανεφεραν τιποτα το βελτιωσαν

17. The Following 2 Users Say Thank You to lak100 For This Useful Post:

odytsak (02-10-2015),spartan (02-10-2015)

Μεγάλο troll

19. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

PDS (02-10-2015),teras1 (03-10-2015)

Cool Member dismal's Avatar
    PSN ID
    dismal_gr

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    ευχαριστα νεα o media palyer παιζει πλεον τα παντα δοκιμασα με mkv με εξωτερικους υποτιτλους τους επαιξε μια χαρα πλεον δεν ειναι broken παιζουν μια χαρα ολα αν και δεν ανεφεραν τιποτα το βελτιωσαν
    Όντως;;

PSN ID
    Lefteris_X

Παπάρια. Οι δοκιμές έγιναν μέσω USB Stick. Μέσω PS3 Media Player, που συνεργάζεται μια χαρά με τον Μακ μου (άλλους που δοκίμασα δεν καταφέρνω stream με καμία Παναγία) και με το PS3 εδώ και ΧΡΟΝΙΑ, με το PS4 δεν γίνεται απολύτως κανένα stream.

Με USB Stick, όπως και πριν οι αγγλικοί υπότιτλοι παίζουν μια χαρά, είτε με default ρυθμίσεις (Accesibility, Closed Captions, Closed Captions Settings), είτε με οποιεσδήποτε δοκίμασα.

Αντιθέτως, οι ελληνικοί υπότιτλοι παραμένουν κινέζικοι. Τι UTF-8, τι Greek code page, τι UTF-8 with (ή without) BOM, τι παίζοντας με πολλαπλές ρυθμίσεις στο Accessibility / Closed Captions.........ΠΑΝΤΑ βλέπω "κινέζικα".

Απογοήτευση. Τόσο με τα ελληνικά μέσω USB Stick, όσο και με την αδυναμία "ρουφήγματος" stream από τον Mac μέσω PS3 Media Player.
    Κρίμα.
    Το PlayStation 3 παραμένει αρχηγός.

22. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

odytsak (02-10-2015),Slay (02-10-2015)

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

Σε εμένα δουλεψε πάντως και αρχεία που δεν έπαιζε πριν Τώρα τα παίζει

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks