Tα θιμς είναι σαν σκιν, τα πάντα αλλάζουν ακόμη και η εμφάνιση των εικονιδίων, έτσι ήταν και στο PS3 και στο Vita.
Θα βγούνε και καλύτερα αλλά θα έχουνε 2-3 ευρώ έκαστο.
Επιτέλους κόκκινο χρώμα στο φόντο να είχε και τον δαφνοστεφανωμένο θα ήταν ακόμα πιο ωραίο αλλά ok και έτσι τη βγάζουμε.
Το ότι στο youtube η επιλογή gaming δεν δουλεύει υπάρχει λόγος ή πάλι πατάτα έκαναν;;;
katalanos_7 (28-10-2014),KOUROS-7- (28-10-2014),Nek_Food (28-10-2014),spartan (29-10-2014)
Παιδιά... Αυτό που έλεγαν σχετικά με το online status που επιβεβαιώθηκε απο το ps4 της Γερμανίας ισχύει η όχι γιατί δεν μπορώ να το βρώ ? 8(
Ε ναι ρε συ τερας.. Οταν αγορασεις το Game ομως θα εισαι ετοιμος να παιξεις! Αφου δεν σου κατεβαζει ολοκληρο το παιχνιδι και να εχει λουκετο μεχρι να το αγορασεις, ευχαριστω να λες! :Ρ
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Viper (28-10-2014)
συγνωμη αλλα εχει παρατηρησει κανεις μετα το update καποιο "προβλημα" με τα downloads ?
π.χ. βαζω να κατεβασω ενα ντεμο που ειναι 2,5 γιγα και αντι να λεει 40-45 λεπτα γραφει 6-7 ωρες και κατεβαζει με 0,2.
η ταχυτητα μου ειναι τωρα στo 12 περιπου και κατεβαζω με 1 εως 1,5 στα καλα του,οταν κανω test connection στο ps4 το δειχνει σωστα,αλλα στο κατεβασμα τραβαει ζορια,τωρα για να κατεβασω το ντεμο το αρχισα και το σταματησα 3-4 φορες μεχρι να μου δειξει οτι κατεβαινει με την σωστη ταχυτητα και χρονο.
Το μονα που θα ξεχωρισω απο αυτό το update και εχουν σημασία στο πραγματικο gaming (και ειδικα multiplayer) ειναι το PS button στα notifications που σε παει κατευθειαν και την friends list που φορτωνει πλεον γρηγορα!
το share άχρηστο, δεν εχω vdsl, το usb player εντελως αχρηστη υλοποιηση.
Εχουμε 500gb δισκο και πρεπει να παιζουμε μουσική απο usb stick!? Sony εχεις σαλέψει τελειως! (η μας δουλευει, ενα απο τα δυο γινεται)
teras1 (28-10-2014)
Δεν έχω καταφέρει να κάνω sign in στο YouTube. Anyone else?
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Νομίζω πως ο Αποστολης λέει για sign in. Οχι απλα να ανοίξει την εφαρμογή.... Μαλλον...
Bookmarks