Παιδες... υπαρχει επιλογη αν σε δειχνει offline?
Ωρες ωρες νομιζω χρησιμο ειναι!
Παιδες... υπαρχει επιλογη αν σε δειχνει offline?
Ωρες ωρες νομιζω χρησιμο ειναι!
panos74gr (23-10-2014)
Ειμανε!!!
Νταξ οταν παιζεις single player και θελεις να γινεις ενα με τον ηρωα καλο ειναι να μην εχεις αντιπερισπασμους!!!
Βγαινεις offline θα μου πεις και καθαριζεις. (αν το επιτρεπει το game φυσικα)
Η κονσολα δεν ειναι για ιντερνετ, μηνυματα, chat και τετοια... Πρεπει να το χωνεψουμε επιτελους καποια στιγμη... Γιατι η Sony αναφερει συνεχεια 4ThePlayer και 4ThePlayers και μας τα εχει κανει τζουρεκια;(!)
Trololol....
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Είπα πως, βάζοντας ports στο router αν έχουμε το ίδιο κάνε ότι λέει εδώ.
alexadrinos (21-10-2014)
Είχα σετάρει όμορφα και ωραία το ρούτερ με όλες τις πόρτες κλπ και φυσούσε κυριολεκτικά ώσπου έσκασαν μύτη οι lizard. Έκτοτε ούτε πόρτες καταλαβαίνει ούτε τίποτα, εντελώς διχασμένη προσωπικότητα. Το πρωί που είναι άδειο το PSN πριν φορτώσει το PS4 μενού έχει ήδη συνδεθεί και κατεβάσει όλα τα feeds κλπ. Το απόγευμα/βραδάκι που πήζουν οι servers από τους $#@^$&# που παίζουν destiny () παλεύω να μπω με test connection κλπ (το οποίο είναι πιο πολύ ψυχολογικό μου φαίνεται παρά ουσιαστικό ίσως). Δηλαδή δεν παίζει να έχω σετάρει τέλεια όλα τα ports και να είμαι με καλώδιο επάνω και να μου βγάζει fail στην σύνδεση (ενώ στο υπόβαθρο κατεβάζει ήδη updates ή ακούω ήχους από μηνύματα που έρχονται στην κονσόλα) και με το που αλλάζω σε ασύρματη όλα αυτόματα να μπαίνει στα καπάκια. Δεν παίζει θέμα ports να μπαίνω σε πάρτυ και να μην ακούω τον Πέτρο (συνήθως) και με το που βγω εγώ μία (ή αυτός ανάλογα) και ξαναμπώ στο πάρτυ τσουπ να σου η γλυκιά φωνούλα του. Να χέσω και τις πόρτες και όλα τους. Δηλαδή στο test connection κάνει fail και ένα δεύτερο μετά σε νέo test μπαίνει στα καπάκια; Απλά τον παίρνουν οι σέρβερς. Πάντως γενικά δεν έχω πρόβλημα άλλο, ούτε να με πετάει εντελώς έξω, όπως έκανε σε πολλούς προχθές πότε εμένα με πέταξε και καλά από το PSN αλλά όλα συνέχισαν να δουλεύουν κανονικότατα και το πάρτυ και το παιχνίδι που έπαιζα Online και μηνύματα κλπ. Απλά είναι αυτή η καθυστέρηση που παρατηρείται στο log in που άλλες φορές δεν είναι ούτε ms και άλλες θέλει και 5λεπτο με τρία test connections. Καλώδιο (κόκκινο), πόρτες (ασφαλείας), παράθυρα (όχι τέτοια δεν έχω κακιά MS) είτε έτσι είτε αλλιώς τον παίρνει και γέρνει και μου την σπάει ώρες - ώρες, μόνο αυτό το log-in βασικά. Άντε και που αργεί πολύ να κατεβάσει τις επισυναπτόμενες εικόνες στα μηνύματα κάτι που ισχύει από ότι είδα κάποιες φορές και στο PS Vita.
Τα χρόνια που παίζω online (από το 2007 με το xbox360) δεν έχω σετάρει ποτέ ports σε router ή οτιδήποτε άλλο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Μάλλον είμαι από τους τυχερούς...Και τώρα στο PS4 το μόνο που δεν έχω αφήσει αυτόματο είναι τα DNS settings. Με το που ανοίξω την κονσόλα συνδέομαι αυτόματα και αμέσως. Ταχύτητα έχω περίπου 6mbps (μένω μακριά από το κέντρο του ΟΤΕ) αλλά όσες φορές έχω παίξει live κυρίως fifa δεν είχα κανένα πρόβλημα ή κόλλημα. Δεν μου συνδέεται μόνο όταν το psn είναι κάτω απ΄ότι έχω τσεκάρει. Περιμένω και το ps vita και θα σας πω και από κει τις εντυπώσεις μου.
PS4 2.0 Firmware Translated ScreenshotsSpoiler!
http://www.dualshockers.com/2014/10/...play-and-more/
chronohill (23-10-2014),Nerven (23-10-2014),nickolas82 (23-10-2014),odytsak (23-10-2014),Starlord (23-10-2014),Viper (23-10-2014)
Ειμαι πολυ περιεργος. Μια friend list δεν φορτωνει σωστα και πανε και δινουν share play. Θα γελασει ο καθε πικραμενος μεχρι να γινει η συνδεση μεταξυ 2 παιχτων. Εδω με το ζορι να παιξουμε 1 αγωνα μεταξυ μας, με τις προσκλησεις και τα friend request να μην φτανουν ποτε.
Προσωπικα, αλλο ενα αδιαφορο update. Πολλα φρου φρου κι αρωματα και ουσια καμια. Να υποθεσω οτι αυτο το ρημαδι, η ειδοποιηση οταν κανει login καποιος φιλος σου, θα το δωσουν στο PS5. Ειναι πολυ πρακτικο να εχεις κλεισει ραντεβου για μπαλα και να μπαινοβγαινεις καθε 2 λεπτα απο το παιχνιδι που παιζεις να δεις αν μπηκε ο αλλος...
Ηταν το 360 πολυ μπροστα!!! Με απλα πραγματακια ειχες τα παντα ολα οτι χρειαστει...!!! ναουμε!
katalanos_7 (23-10-2014),WolfRathmA (24-10-2014)
PlayStation Europe @PlayStationEU 20 λεπ.Πριν από 20 λεπτά
NEWS: PS4 software update 'Masamune' (2.0) available Tuesday 28 October. Includes SharePlay, USB Music player + more!
http://blog.eu.playstation.com/2014/...41023_34259077
KOUROS-7- (24-10-2014)
^^ αλλο ενα ανεξήγητο φαινόμενο, made by sony!
Καλημέρα!
το είχα ξαναπεί και παλαιότερα, αρκετές φορές, ώστε να έχουμε υπόψη μας το μέγεθος του μπάχαλου που υφίσταται:
υπάρχουν 2 PSN. Ένα για το PS3 και ένα για τα PS4 - PS Vita, εξ ου και οι όποιες ασυμβατότητες και διάφορα "περίεργα" φαινόμενα, πχ. κατά περιπτώσεις το PSN PS4 σέρνεται την ίδια στιγμή που το PSN PS3 πετάει, ή που δεν φαίνονται οι χρήστες PS4 στην friends list του PS3 κλπκλπ.
χο χο χο είμαστε ανώτεροι ρε.......με 50 ευρώ το χρόνο γινόμαστε συνδρομητές σε ΔΥΟ υπηρεσίες, ποια άλλη εταιρεία παρέχει τέτοια τελειότητα;
(άσχετα αν η παλαιότερη υπηρεσία πάει γρήγορα, ενώ η νεότερη σέρνεται.)
To δινει Τριτη, για να μπορεσουμε Τεταρτη να παρουμε τηλεφωνο το σερβις για να το στειλουμε γιατι τα περισσοτερα μπορει να γινουν "τουβλα" μετα το update. Το κανει για να μη μας χαλασει το τετραημερο...
Trololol.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
three_brothers1 (24-10-2014)
Bookmarks