Πάντως προσωπικά μιλώντας, τα μισά από όσα είχαν αποκαλύψει πέρυσι για το όραμα τους για το PS4 και κάποια από αυτά που ήδη υπάρχουν μου ήταν πάντοτε αδιάφορα, καθώς πρωτίστως ήθελα μία καθαρόαιμη next-gen κονσόλα και όχι PC/tablet alike apps που να μου κλέβουν πόρους (που ήδη γίνεται αυτό). πλην όμως, κάποια από αυτά που λείπουν, σίγουρα με ενοχλούν όπως αυτό το περιβόητο game suspend που εγώ ο "διαβασμένος" την πάτησα την πρώτη φορά, βγαίνοντας στο μενού και κλείνοντας την κονσόλα (standby μάλιστα), για να διαπιστώσω ότι είχα χάσει την πρόοδο μου. Το άλλο με το broadcast & remote play από φίλο σε κάποιο boss, κλπ μάλλον αδιάφορο το κόβω επί του παρόντος και μάλλον μεγαλεπήβολο σαν σχέδιο με τις γραμμές που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο (άσε στην Ιαπωνία μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα δεν ξέρω). Λείπουν πράγματα; Σαφώς και μάλιστα αυτονόητα που τα βρίσκεις σε δεκάδες άλλες πιο φτηνές και απλές συσκευές κι ας μη σχετίζονται άμεσα με το gaming που εγώ επικεντρώνω, θα έπρεπε όμως να είναι εκεί και ευελπιστώ ότι αργά ή γρήγορα θα έρθουν. Στο gaming τα πάει καλά; Για την ώρα νομίζω τα πάει καλά, παρά τα όποια μικροπροβληματα έχει αλλά δείχνει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Για να δούμε...