Page 73 of 113 FirstFirst ... 236369707172737475767783 ... LastLast
Results 1,441 to 1,460 of 2250

Thread: PS4 Firmware Updates (Current Version 8.50)

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by teopanta1 View Post
    Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Sony δεν κάνει κάτι πάρα πολύ απλό. Όταν είναι σε rest Mode η κονσόλα και κάνει download το οτιδήποτε, σε περίπτωση όπου για κάποιο λόγο γίνει διακοπή της σύνδεσης του ίντερνετ πρέπει να ανοίξουμε πάλι την κονσόλα για να ξανά ξεκινήσουμε το download. Πραγματικά τραγικό να μην έχει διορθωθεί αυτό το θέμα.
    Στο παρουσίασε σήμερα? έχει πολύ καιρό να μου το κάνει και νόμιζα ότι διορθώθηκε.

Από την στιγμή που βγήκε η κονσόλα έχει αυτό το θέμα στο software. Όπου αν κάποιος έχει συχνές αποσυνδεσεις στο δίκτυο του πραγματικά είναι αδύνατο να αφήσει την κονσόλα και να φύγει. Αυτό δεν συμβαίνει με το one όπου το download λειτουργεί σαν torrent και έτσι σε περίπτωση αποσυνδεσης της σύνδεσης. Αφότου ξαναερθει το δίκτυο αυτόματα ξεκινά και το download.

Στάλθηκε από το XT1068 μου

Quote Originally Posted by chrisgewrgi View Post
    γιατι εχω την εντυπωση οτι σε μενα αν κανει διακοπη το ιντερνετ ξεκιναει παλι μονο του το dοwnload. το λεω αυτο γιατι ειμαι πολυ σιγουρος οτι εχω κανει restart to ρουτερ την ωρα που κατεβαζει και μετα συνεχιζει μονο του.με βαλες σε αμφιβολιες ομως τωρα,
    Δεν γίνεται αυτό. Βάλε να κατεβαίνει κάτι στην κονσόλα και μπες σε rest Mode κάνε αποσυνδεση το ίντερνετ και ξανά σύνδεση μπες στην κονσόλα και θα δεις ότι πρέπει να κάνεις retry για να ξεκινήσει.

Tώρα που είπες για δίκτυο όντως πρέπει να έχεις δίκιο,
    με CYTA και ZTE μου το παρουσίαζε συνέχεια,
    έχει κάτι μήνες που πήγα Forthnet κι έβαλα ένα TP Link και δεν μου το ξαναπαρουσίασε και υπέθεσα ότι έχει λυθεί το θέμα από την ίδια την Sony.
    Σε καταλαβαίνω πάντως απόλυτα, μου έσπαγε και μένα τα νεύρα όταν άνοιγα το PS4 και αντίκρυζα σταματημένο download.
    Να λέμε και του στραβού το δίκιο, κάποια πράγματα στο XB1 δουλεύουν καλύτερα.

Εμένα με forthnet μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Είναι θέμα software της κονσόλας καθαρά. Άκουσα ότι το ίδιο θέμα είχε και στο ps3 το οποίο λύθηκε προς το τέλος της κονσόλας. Ελπίζω να μην φτάσουμε και εδώ στα τελειωματα της κονσόλας για να διορθωθεί.

Default PS4 firmware updates (current version 3.15)

Quote Originally Posted by teopanta1 View Post
    Από την στιγμή που βγήκε η κονσόλα έχει αυτό το θέμα στο software. Όπου αν κάποιος έχει συχνές αποσυνδεσεις στο δίκτυο του πραγματικά είναι αδύνατο να αφήσει την κονσόλα και να φύγει. Αυτό δεν συμβαίνει με το one όπου το download λειτουργεί σαν torrent και έτσι σε περίπτωση αποσυνδεσης της σύνδεσης. Αφότου ξαναερθει το δίκτυο αυτόματα ξεκινά και το download.

Λαθος και στο one το ιδιο ακριβως γινεται.

Η διαφορα ειναι οτι οταν ανοίξεις την κονσολα το one συνεχίζει να κατεβάζει μονο του (δίνοντας σου την ψευδαίσθηση οτι κατέβαζε απο πριν)ενω το ps σου δείχνει το error code και πρεπει να το επανεκκινήσεις ο ιδιος.

Αναλυτικό και επεξηγηματικό βίντεο:

Το lan 3 του ρουτερ ειναι το καλώδιο του Xbone το εκανα restart ενω κατέβαζε,το άφησα και 15 λεπτα αφότου επανήλθε η γραμμή κ οπως βλέπετε το φωτάκι δεν αναβοσβήνει οπως συμβαίνει οταν κατεβάζει.

(Το διπλα που αναβοσβήνει ειναι του ps4 που ειναι ανοιχτό)

Κατοπιν οταν ανοίγω την κονσολα κατεβάζει κανονικα.
    Χ.... Μητσο να κανουμε παστίτσιο και οι 2 κονσόλες στο συγκεκριμενο θεμα για μας που δεν εχουμε σταθερές γραμμες

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 06-02-2016 at 20:39.

7. The Following 6 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Axilleas_GR (18-02-2016),djpar (06-02-2016),odytsak (07-02-2016),Slay (06-02-2016),Starlord (07-02-2016),teopanta1 (07-02-2016)

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Sign Up for the Next PS4 System Software Beta

The beta program will kick off in early March, and if you’re part of the program, you’ll receive an email with instructions on downloading the system software. You can roll back to the previous system software at any time, so don’t worry about downloading the beta. In order to sign up, you’ll need a PS4 with an Internet connection and a master account. We’ll share more details on the new features you’ll be able to test when the beta begins.
    EU - https://www.surveymonkey.co.uk/r/7P

https://www.playstation.com/en-us/legal/playstation-4-firmware-35-beta-registration/

9. The Following 5 Users Say Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Christos33 (17-02-2016),De-lee_GR (17-02-2016),odytsak (17-02-2016),spartan (17-02-2016),Viper (17-02-2016)

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλές προσθήκες,
    την τελευταία φορά είχαμε τα communities, για να δούμε τι θα δούμε τώρα.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μαλιστα, εκανα εγγραφη, να δουμε αν θα μπω στην Beta για το 3.5

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

για να δούμε θα μας πάρουν και αυτή την φορά

Δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται εγκυρος ο Tidux.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Πολυ εγκυρος. Στις 100 προβλεψεις/φημες, τουλαχιστον στις 2 θα πεσει μεσα...

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

16. The Following 2 Users Say Thank You to litanies For This Useful Post:

odytsak (25-02-2016)

Επιτελους.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Beta for PlayStation 4’s 3.50 Update Starts Soon – Key Features Detailed

New Social Features

• Friend Online Notification – Want to know the moment your friends come online? With this update, you can, as we’ve added an option to be notified when members of your friends list sign on the network.
    • Appear Offline – Sometimes you want to play a game or watch a movie without being bothered by friends. Now it’s easier to go incognito as we’ve added the option to appear offline. You can designate if you would like to appear offline when you log-in or at any time from your Profile or the Quick Menu.
    • User Scheduled Event – Time for a play date! We’ve added the ability to schedule a future gameplay session with your friends on the system. When your event starts, users who registered for the event will automatically be added to a party so you can start playing right away.
    • Play Together – This features allows all members of a Party to see what each person is playing so that you can easily join a friend’s game, or start a new game together.

Other New System Features

• Remote Play (PC/Mac) – We’re bringing PS4 Remote Play to Windows PC and Mac. This feature won’t be available to test in the beta, but you can look forward to it soon.
    • Dailymotion – With this update, you’ll be able to live stream directly to Dailymotion on PS4. We’ll also support archiving live broadcasts, like we do for other streaming services.

http://blog.us.playstation.com/2016/...ures-detailed/

19. The Following 3 Users Say Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

odytsak (01-03-2016),Viper (01-03-2016)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Δεν τους εμπιστευομαι και πολυ γιατι το εχουν ανακοινωσει απο περυσι αλλα το remote play ΠΡΕΠΕΙ να το δωσουν συντομα. Να δουλευει ομως οχι να σερνεται. Στο one το χρησιμοποιω πολυ και ομολογω οτι μου λειπει στο ps4 , οταν η τηλεοραση ειναι πιασμενη.

Spoiler!

21. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Christos33 (01-03-2016)

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Πολυ εγκυρος. Στις 100 προβλεψεις/φημες, τουλαχιστον στις 2 θα πεσει μεσα...
    Σαν να επεσε μεσα μου φαινεται.

23. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

teras1 (02-03-2016),Viper (01-03-2016)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Σαν να επεσε μεσα μου φαινεται.
    Ε ειπα, στις 2 θα πεσει μεσα. Ψαχνουμε την 2η τωρα

Δεν βλεπω κατι το τρομερο παντως, εκτος απο το remote play σε PC. Εβαλαν και Friend Online Notification με επιλογη για on/off οποτε ολοι ευχαριστημενοι.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Δεν τους εμπιστευομαι και πολυ γιατι το εχουν ανακοινωσει απο περυσι αλλα το remote play ΠΡΕΠΕΙ να το δωσουν συντομα. Να δουλευει ομως οχι να σερνεται. Στο one το χρησιμοποιω πολυ και ομολογω οτι μου λειπει στο ps4 , οταν η τηλεοραση ειναι πιασμενη.
    Αυτό κοιταγα και εγω τώρα πιστεύω να δουλεύει στο xbox όχι απλά βολεύει κοντεύω να παιζω αποκλειστικά xbox στο pc την μέρα, εντάξει το βράδυ ολη κοιμούνται

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

26. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

james9 (01-03-2016)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Friend Online Notification:

28. The Following 2 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

BillyFlo81 (01-03-2016),spartan (01-03-2016)

Bookmarks

Bookmarks