Λιγα δευτερολεπτα διαρκει... και εγω για καφε πηγα και το πετυχα να το κανει στα μισα και σκεφτηκα... damn ποτε δε το ειχε κανει αυτο!!!
Viper (30-10-2014)
Λοιπον εμενα την πρωτη φορα που το εβαλα σε rest mode , εκλεισε κανονικα, και ανοιξε κανονικα απο πορτοκαλι φως. Την δευτερη φορα εκλεισε σε πορτοκαλι, και το πρωι το βρηκα σβηστο (3 ωρες ον) αλλα ανοιξε και παλι κανονικα. Οταν το εβαλα στο USB charge always, και να κραταει την συνδεση με το internet αρχισε να κανει τα κολληματα του. Σκεφτομαι να τα γυρισω παλι στα default και να δοκιμασω, αν και απ'οτι καταλαβαινω, δεν θα κατεβαζει σε rest mode οπως εκανε παλια.
Eμενα μου εκανε διαφορα κουλα μετα το update, κολλησε 1 φορα ενω προσπαθουσα να συνδεθω στο PSN και μια φορα σταματησε απλα να λειτουργει το χειριστηριο ενω επαιζα και αναγκαστηκα να κανω hard reset.
Απροβληματιστα οπως παντα τα updates απο την Sony.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει και πολύ αυτές τις μέρες, ειδικά μετά το update αλλά πλην των πρώτων ωρών με το πρόβλημα σύνδεσης κλπ που υπήρχε, δεν έχω αντιμετωπίσει τίποτα κουλό μέχρι τώρα όσο έχω ασχοληθεί. φτου φτου μην το ματιάσω σκόρδο και χάντρα για το κακό μάτι κάτι μπλε κατι δανεικό κατ... σόρυ αυτό το τελευταίο είναι αμερικανιές για τους γάμους.
KOUROS-7- (30-10-2014)
chronohill (30-10-2014)
Standby Mode (Με το Firmware 2.0 αλλαξε σε REST MODE)
What is Standby Mode?
When the system is in Standby Mode, the screen is turned off and the PS4 consumes very little power. You can set the system to perform actions such as download files, or charge the controller from a USB port. To adjust functions available in Standby Mode, select (Settings) > [Power Save Settings] > [Set Functions Available in Standby Mode].
With the default settings, when your system has not been operated for a certain period of time it will automatically enter standby mode or turn off. To change this setting, select (Settings) > [Power Save Settings] > [Set Time Until PS4 Turns Off] from the function screen, and then select [Media Playback] or [General (Games)].
Απαράδεκτο το update στο firmware, μετά την εγκατάσταση στο ps4 μου κόλησε το ps2 που έχω στο αυτοκίνητο...
Spoiler!
Last edited by Melnibonian; 30-10-2014 at 14:54.
Now I hear "THEM" again, singing
Twilight symphony, twilight
να ενημερωσω και εσας μιας και μιλησα με την sony πριν λιγο,οσοι εχετε προβληματα οπως εγω που αφορα την ταχυτητα του download που εχει μεγαλες αυξομειωσεις,αυτο συμβαινει διοτι εχουν προβλημα οι σερβερ της sony και οχι η συνδεση σας μιας και μιλησα και με τον οτε,θα λυθει το προβλημα σημερα/αυριο οπως τους ενημερωσαν απο τα κεντρικα.
Εμένα μου αρέσει ο ήχος στο rectangular theme
Για να μην ψάχνεστε άδικα με το Rest Mode έκανα κι άλλες δοκιμές.
Rebuild Database -> Τζίφος
Επανεγκατάσταση του FW 2.0 από safe mode -> Τζίφος
Συνδιασμός των δύο -> Τζίφος
Usb ports always on -> Τζίφος
Παρατήρησα ότι για να φανεί το πρόβλημα πρέπει να περιμένετε κανένα μισάωρο αφού το βάλετε σε Rest Mode.
Επίσης μετά από την επανεγκατάσταση του firmware το Rest Mode δούλεψε κανονικά την πρώτη φορά. Μετά εμφανίστηκε πάλι.
Ρε παιδιά, please help...!!!
Προσπαθώ καθημερινά να κάνω sign in στο YouTube app και πάντα μου βγάζει το μήνυμα:
"This feature is temporarily unavailable.
Please try again later.
(WS-37313-7)"
Τί διάολο γίνεται μ' αυτό το θέμα;;; Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...
PSN ID: Manos_GR
Tόλη θυμήθηκα που έλεγες προχθές ότι δεν σου ανέβαζε βιντεάκι απ'ευθείας στο youtube από το PS4 αλλά δεν είχα βιντεάκι να το δοκιμάσω,
σήμερα που έφτιαξε το DriveClub με το patch 1.05 το δοκίμασα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα,
ένα μικρό ανέβασα, χωρίς καν discription, έναν τίτλο έβαλα έτσι για την δοκιμή κι ανέβηκε μια χαρά.
alan sirer (30-10-2014)
μολις το δοκιμασα και επιτελους λειτουργει και σε εμενα οδυσσεα,αντε να φτιαξουν τους σερβερ του στορ τωρα να κατεβαζουμε ανθρωπινα και οχι με αυξομειωσεις στην ταχυτητα.
chronohill (30-10-2014),Starlord (30-10-2014)
Έχουμε πάρει ΚΛΑΣΜΕΝΟ feedback από την κοινότητα γενικότερα και το έχουμε επικοινωνήσει στα πιο πάνω κεφάλια με ότι αφορά το 2.00 και το Share Play.
Desmond (30-10-2014),jk_blue_tiger (31-10-2014),katalanos_7 (30-10-2014),Melnibonian (01-11-2014),modecris (31-10-2014),Nek_Food (30-10-2014),Starlord (30-10-2014),teras1 (30-10-2014),Viper (30-10-2014)
Bookmarks