Page 79 of 84 FirstFirst ... 2969757677787980818283 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 1678

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

Παίδες ΒΟΗΘΕΙΑ!!
    Έκανα τεραστίων διαστάσεων χαζομάρα και καπάκωσα το save που είχα με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού (συμπεριλαμβανομένων όλων των collectibles και με το μεγαλύτερο μέρος των trophies). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχω πλέον την δυνατότητα να επιλέξω συγκεκριμένα Chapter και να ολοκληρώσω στο 100% τα trophies!!
    Μπορεί κάποιος που έχει ολοκληρώσει το παιχνίδι να μου στείλει με ένα mail τo SAVE του για να μπορέσω να παίξω για το Platinum??
    Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλώ, και τον ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο του!!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Δεν γίνεται αυτό που λές, το κάθε save έχει στοιχεία απο το account, αν έχεις plus δοκιμασε να κατεβάσεις το save του παιχνιδιού.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Δεν γίνεται αυτό που λές, το κάθε save έχει στοιχεία απο το account, αν έχεις plus δοκιμασε να κατεβάσεις το save του παιχνιδιού.

Πακέτο έφαγα... δεν το γνώριζα αυτο για τα στοιχεία του account στα saves..
    Δεν εχω plus αυτόν τον καιρό αλλά αν παίζει να βρω save του παιχνιδιού μπορώ να κάνω μια συνδρομή..
    Παίζει να μου δώσεις info για το τι παίζει με το download των save παιχνιδιών? Είναι εξτρά προνόμιο των κατόχων plus?? (άσχετος..)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Chris_ View Post
    Πακέτο έφαγα... δεν το γνώριζα αυτο για τα στοιχεία του account στα saves..
    Δεν εχω plus αυτόν τον καιρό αλλά αν παίζει να βρω save του παιχνιδιού μπορώ να κάνω μια συνδρομή..
    Παίζει να μου δώσεις info για το τι παίζει με το download των save παιχνιδιών? Είναι εξτρά προνόμιο των κατόχων plus?? (άσχετος..)
    Μάλλον εννοεί να κατεβάσεις κάποιο δικό σου save επειδή έχεις την επιλογή να τα ανεβάζεις στο plus για backup. Οπότε μάλλον πρέπει να το ξαναπαίξεις

Quote Originally Posted by muku View Post
    Μάλλον εννοεί να κατεβάσεις κάποιο δικό σου save επειδή έχεις την επιλογή να τα ανεβάζεις στο plus για backup. Οπότε μάλλον πρέπει να το ξαναπαίξεις
    Ήλπιζα να μην εννοούσε αυτό...

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Δυστυχώς αυτο έλεγα και εγω το backup απο το plus.

xbox:Christoforo7s

καλησπερα 1 ερωτηση και απο μενα γιατι μπερδευτηκα με τα save ο αδελφος επαιζε στο δικο μου ps4 και τωρα πηρε δικο του πσ4 στο σπιτι του , δεν μπορω να αντιγραψω το save που ειχε στο δικο ps4 se usb και να το συνεχισει στο δικο του πσ4?

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Μπορεί αρκεί να το παίζει στον ίδιο λογαριασμό με τον οποίο έπαιζε στο δικό σου ps4

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Μπορεί αρκεί να το παίζει στον ίδιο λογαριασμό με τον οποίο έπαιζε στο δικό σου ps4
    οταν λες στον ιδιο λογαριασμο δεν καταλαβαινω πως δηλαδη τι να κανει ? να εχει 2 users?

PSN ID
    Spyroni

Στο δικό σου ps4 είχε ο καθένας δικό του λογαριασμό/account/user ή παίζατε στον ίδιο; Αν παίζατε στον ίδιο τότε θα πρέπει να δημιουργήσει στο ps4 του τον ίδιο λογαριασμό/account/user για να μπορεί να αναγνωρίσει το save του.

το ιδιο λογαριασμο . στο ps4 που πηρε δεν μπορει να κανει 2 λογαριασμους εναν δικο του και 1 τον δικο μου μονο για το termatisei το παιχνιδι ?και μετα να τον διαγραψει η θα εχω προβλημα εγω ? να μου απαγορευει να παιζω ταυτοχρονα κτλ? και αν τον διαγραψει θα διαγραφει και στον δικο μου πσ4? ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας

PSN ID
    Spyroni

Θα φτιάξει το δικό σου λογαριασμό στο ps4 του και θα το τερματίσει και μετά θα σβήσει το λογαριασμό. Θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά οnline όταν παίζει με το λογαριασμό σου και εσύ δεν θα μπορείς να παίζεις ταυτόχρονα. Αλλάζοντας θέμα, υπάρχει τρόπος να μοιράζεστε τα παιχνίδια. Κοίτα εδώ
    Παρακαλώ

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Θα φτιάξει το δικό σου λογαριασμό στο ps4 του και θα το τερματίσει και μετά θα σβήσει το λογαριασμό. Θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά οnline όταν παίζει με το λογαριασμό σου και εσύ δεν θα μπορείς να παίζεις ταυτόχρονα. Αλλάζοντας θέμα, υπάρχει τρόπος να μοιράζεστε τα παιχνίδια. Κοίτα εδώ
    Παρακαλώ
    σε ευχαριστω παρα πολυ

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

To ποσταρε και ο viper στο thread με τις πωλησεις, 8.7 εκατομμυρια το Uncharted 4. Αρκετα απο αυτα λογικα ειναι bundles αλλα δεν εχει να κανει, το παιχνιδι για το ειδος του και για exclusive εχει πουλησει εξωπραγματικα καλα.
    Kαι μιας και το επαιξα (καθυστερημενος κλασσικα) τωρα στο break των διακοπων εχω να πω well deserved στην ND για αλλο ενα εξαιρετικο παιχνιδι στο ενεργητικο τους. Το οτι πηραν το Uncharted που φυσικα ηταν μια πολυ καλη αλλα ψιλοmindless σειρα με εμφαση στην light hearted διασκεδαση και με εκαναν να ενδιαφερθω για τους χαρακτηρες και την ιστορια τα λεει ολα νομιζω. Καταπληκτικη δουλεια με τους χαρακτηρες και απολυτος σεβασμος στoν χαρακτηρα του franchise, ουτε last of us το εκαναν, ουτε drama ουτε τιποτε, απλα αστειο και συναμα ωριμο και ανθρωπινο.
    Με τεραστια διαφορα το κορυφαιο της σειρας και εναν τελειος επιλογος/tribute για να προχωρησουν σιγα σιγα σε αλλα πραγματα.
    Για το τεχνικο κομματι δεν εχω τιποτα να πω, τα εχετε πει ολα αλλωστε και εχουν αναλυθει απο ειδικους. Απλα wow για το τι μπορουν να κανουν με αυτα τα specs καποιοι θεουληδες του προγραμματισμου σε συνεργασια με καλλιτεχνες. Ωρες ωρες αν δεν ειχα το χειριστηριο στο χερι να κουναω τον Drake θα ορκιζομουν οτι προκειται για pre rendered footage.
    Μετα απο αυτο αναρωτιεμαι τι αλλο θα μας δωσουν (τεχνικα) με το Last Of Us 2 και με βελτιωμενη μηχανη.
    Θα το ξαναπω βεβαια αλλη μια φορα, θελω να δω αυτη την ομαδα να κανει ενα καινουριο IP (sci fi please) μετα το LOU2.

15. The Following 6 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

Axilleas_GR (05-01-2017),BillyFlo81 (05-01-2017),king2009 (06-01-2017),panos74gr (05-01-2017),PDS (05-01-2017),toninio (27-01-2017)

σχετικα με το τελευταιο που ειπες,δεν θα ηταν ασχημη ιδεα.dead space με last of us μπασταρδεμα! εξαιρετικο!!!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Με τι μερακι και αγαπη φτιαχουν αυτοι οι ανθρωποι παιχνιδια...πραγματικα απιστευτο...
    Spoiler!

18. The Following 3 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

BillyFlo81 (27-01-2017),Sparrow71993 (30-01-2017),toninio (27-01-2017)

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Ωραιο video. Αρκετες λεπτομεριες απο αυτες τις ειχα ανακαλυψει και σιγουρα υπαρχουν ακομα περισσοτερες οπως το δαγκωμα του μηλου απο τον Drake στην αγορα, αλλα και αρκετα διαφορετικα animations κυριως στις εκρηξεις.

Πραγματικα το απολαψα το photo mode στο uncharted 4 οπως και ολο το παιχνιδι. Επι τη ευκαιρια, ας ανεβασω και ενα screenshot που τραβηξα με το σκοινι μπλεγμενο στα ποδια του Drake.

Spoiler!

Πιστευω πως θα ρθει συντομα η ωρα του για ενα ακομα playthrough.

20. The Following 3 Users Say Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

panos74gr (27-01-2017),Sparrow71993 (30-01-2017),toninio (27-01-2017)

Πολύ ωραία το βίντεο και η φώτο με το σκοινί παραπάνω, και σίγουρα πολλές από τις λεπτομέρειες δεν τις είχαμε προσέξει την ώρα του παιχνιδιού, ενώ άλλες έκαναν μπαμ και άφηναν πολύ ωραίο συναίσθημα (πχ το dialogue resuming). Παρόλο που συνολικά την σειρά κάπως την "βαρέθηκα" με τη συγκεκριμένη συνταγή, δεν αξίζει παρά μόνο ένα μεγάλο Respect για αυτήν την ομάδα, με τα 4 πανέμορφα και αρτιότατα παιχνίδια (δεν είναι εύκολο να κάνεις 3 sequel και να είναι όλα παιχνιδάρες και με βελτιώσεις) και με τις καλές αλλαγές που έκαναν στο 4ο μέρος, όσον αφορά το ότι ήταν πιο ώριμο συνολικά, χωρίς να παύει να είναι Uncharted.
    Θσ συμφωνήσω ότι θα είχε φοβερό ενδιαφέρον η Naughty Dog, μετά και το TLoU 2, να προχωρήσει σε κάτι νέο. Θα το περιμένουμε όλοι με φοβερό ενδιαφέρον.....

22. The Following 2 Users Say Thank You to toninio For This Useful Post:

BillyFlo81 (30-01-2017),panos74gr (27-01-2017)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Εβαλα παλι το παιχνιδι να το παιξω στο Pro και να δω πως παιζει με HDR + οτι ηθελα να δοκιμασω και τα Platinum Headset για το 3D audio. Για αλλη μια φορα εμεινα με το σαγωνη στο πατωμα. Απο HDR μεχρι τωρα, οτι καλυτερο εχω δει! Μιλαμε οτι η λεπτομερεια δεν υπαρχει! Τα χρωματα ειναι αλλου. Και παμε τωρα στον ηχο. Που αν δε το ακουσει καποιος δεν μπορει να καταλαβει τι ακριβως εννοω. Απλα θα πω οτι καταλαβαινεις την καθε λεπτομερεια του ηχου απο παντου. Σε ενα σημειο ειχα κατσει και χαζευα το τοπιο και ο Drake κανει τον χαρακτηριστικο με το κεφαλι του για να κανουν "κρακ" τα κοκκαλα (αριστερα / δεξια δηλαδη). Ακουγετε ο ηχος απο τον λαιμο! Δεν υπαρχει λεμε! Εννοειται οτι το ξαναπαιζω τωρα απο την αρχη! Τελειως διαφορετικη εμπειρια.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

24. The Following 2 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

Axilleas_GR (31-01-2017),toninio (01-02-2017)

Παιδια τα τροπαια με cheats & glitches ισχυουν πλεον? Διαβασα οτι με το 1.20 patch πλεον δεν μπορεις να παρεις τα τροπαια crushing & speedrun παιζοντας μονο το πρωτο και τελευταιο chapter. Επισης στο crushing τελειωσα το 18 chapter και επειδη χρησιμοποιησα παραλλαγες του παιχνιδιου, δεν μου αναγνωριζει το κεφαλαιο ολοκληρωμενο με αυτην τη δυσκολια(οπως συμβαινει με τα προηγουμενα) Παρολα αυτα η δυσκολια στις ρυθμισεις παραμενει η ιδια. Τι συμβαινει τελικα, η naughty dog με τα updates εκλεισε καποιες "τρυπες"? Το λεω γιατι παλιοτερα επαιρνες ανετα τα τροπαια με cheats. Ειμαι σε αμφιβολια αν πρεπει να ξαναπαιξω το campaign απο την αρχη η να συνεχισω...

Bookmarks

Bookmarks