Page 75 of 84 FirstFirst ... 2565717273747576777879 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 1678

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

gia na alaksi ligo to still tha boruse na dosi akoma perisoteri emfasi sto stealth, opos ixe kani to last of us. ilpiza na pai pio poli pros to last of us to gameplay

gia na ine apla kalitero boruse na miosi askopes periplanisis ke skinothetika atopimata

Quote Originally Posted by nikosgnr View Post
    Αυτό το 18ο κεφάλαιο με

Spoiler!

Δε θέλω να φανταστώ πως θα είναι στο Crushing. Στο τσάκ τη γλύτωσε το χειριστήριο.
    ego to evgala crushing me kamia 50aria prospathies. epidi den ime ke kalos sta shooting. imun etimos na to paratiso. ala epidi tin psiliastika me ta pola, an vris tis sostis sira ke thesis vgeni strota

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Συγνωμη αλλα θεωρω οτι εσυ εισαι μίλια μακρια απο τη σωστη αντίληψη.

Συγκρίνεις 2 παιχνιδια που δε γινεται να συγκριθούν,και 2 αν θες συνεχόμενη δράση παίξε call of duty.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    pos orizete i sosti antilipsi? den iparxi auto pu les. iparxun mono gusta

an den boris na sigrinis 2 cinematic action adventure apo tin idia eteria tote ti boris?
    Last edited by georgios; 08-06-2016 at 01:52.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ειναι διαφορετικα παιχνίδια.
    Το The Last Of Us είναι ενα survival game με περιορισμένα πυρομαχικά που το stealth ειναι αναγκαίο για να προχωρήσεις το story.
    Τα Uncharted ειναι action παιχνίδια και έχουν βαπτιστεί στην κινηματπγραφικότητο τους και γενικα στο πιο ανάλαφρο story.
    Παρόλα αυτά το U4 ειχε αρκετό stealth κομμάτι και σχεδόν τις μισές μάχες του παιχνιδιού μπορούσες να τις αποφύγεις.
    Εμένα μου αρεσε αυτό όπως και επίσης οτι ειχε πολυ εξερεύνηση. Ήταν μεγαλύτερα τα επίπεδα και μπορούσες να ψάξεις παντού.
    Τώρα για να πήγαινε ακόμα πιο κοντά στο TLOU το gameplay θα ήταν λαθος για μένα μιας και θα μιλάγαμε για διαφορετικό παιχνιδι.
    Άλλο παιχνιδι το ενα, άλλο το άλλο.
    Όταν και άμα βγει TLOU 2 τότε να το συγκρίνουμε με τον προκάτοχο του.
    Το να μην αρέσει σε κάποιον το Uncharted ή να τον χαλάσουν κάποια πράγματα ειναι λογικό (όπως πολυ σωστά ανέφερες Γιώργο αυτό με το σχοινί) αλλα μην το συγκρίνουμε με το TLOU που αν δεν το ειχε κανει η ND δεν θα μπαίναμε ποτέ στη διαδικασία σύγκρισης.
    Spoiler!

Cool Member andapo's Avatar
    Name
    Ανδρέας

Πόσο μεγάλη ξενέρα είναι να φτάνεις σε ένα απο τα καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού και να το έχεις δει από την E3! Υπέρτατο spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by andapo View Post
    Πόσο μεγάλη ξενέρα είναι να φτάνεις σε ένα απο τα καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού και να το έχεις δει από την E3! Υπέρτατο spoiler!
    Για αυτό και εγώ μετά το πρώτο gameplay trailer δεν ξαναείδα τίποτα. Λογικά αυτό θα κάνω και με το Horizon Zero Dawn.
    Spoiler!

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    μην το συγκρίνουμε με το TLOU που αν δεν το ειχε κανει η ND δεν θα μπαίναμε ποτέ στη διαδικασία σύγκρισης.
    an to xan kani diaforetikes eteries ke kikloforusan mazi. ke itan dipla dipla sto rafi, den tha benes sti sigrisi gia na dialeksis?

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by georgios View Post
    an to xan kani diaforetikes eteries ke kikloforusan mazi. ke itan dipla dipla sto rafi, den tha benes sti sigrisi gia na dialeksis?
    Το Uncharted 4 το έχω δει δίπλα δίπλα στο ράφι με το Dark Souls 3. Σαφώς και κάποιος που θέλει και τα 2 αλλά μπορεί να πάρει το ένα θα μπει στη διαδικασία να διαλέξει με βάση τα γούστα του.
    Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι παρόμοια παιχνίδια και πως θα τα συγκρίνω.
    Spoiler!

PSN ID
    georgios78

se kathe periptosi anikun sto idio idos. pexnidiu. den ine ute rpg ute racing kanena tus

ine ke ta 2 kathara action adventure se pistes. kanena den ine open world ke kanena den ine ksiliki. ke ta 2 exun opla. to pososto tu migmatos alazi

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Άρα μαζί με αυτά είναι ίδια τα: Metal Gear, Splinter Cell, Dead Space, Resident Evil, DEvil May Cry, Evil Within, Hitman κλπ...
    Όλα αυτά όπλα έχουν, το ποσοστό του μίγματος αλλάζει.
    Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Axilleas_GR (08-06-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Έπειτα από τόσα ποστ είπες αυτό που απλά βαριέμαι να εξηγήσω περαιτέρω. Για αυτό και δεν απαντώ πλέον περισσότερο.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Άρα μαζί με αυτά είναι ίδια τα: Metal Gear, Splinter Cell, Dead Space, Resident Evil, DEvil May Cry, Evil Within, Hitman κλπ...
    Όλα αυτά όπλα έχουν, το ποσοστό του μίγματος αλλάζει.
    alo idia, ke alo to idio idos. den ginete na ine idia. tha ipirxe mono ena game

an su aresun ta action adventure 3u prosopu, omos, se aforun ola auta ta games

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Οκ εσυ θεωρείς πως ανήκουν στο ίδιο είδος. Δεν θα κάτσω παραπάνω να το συζητήσω.
    Αν εσύ θεωρείς παρόμοια παιχνίδια το TLOU με τα Uncharted δεν θα κάτσω να στο χαλάσω.
    Κουράστηκα....

Spoiler!

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Καλά, ελληνικά δεν μπορείς να γράψεις φίλε μου; Μας έχεις κουράσει...

Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Καλά, ελληνικά δεν μπορείς να γράψεις φίλε μου; Μας έχεις κουράσει...

Αν θυμάμαι καλά γράφει απο Playstation και δεν μπορεί να γράψει Ελληνικά.
    Οπότε δικαιολογημένος
    Spoiler!

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

ΟΚ, μόνο έτσι.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Και σκέψου ότι έχω παίξει ελάχιστα (μόλις μια ώρα?) το TLOU και εχω πάθει σοκ.
    Παρόμοιο immersion προσπαθεί και το καταφέρνει, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, και το U4. Απλά οχι στο βαθμό και στο εύρος που το καταφέρνει το TLOU.

Ατόπημα η μόλις μία ώρα στο tlou!!! Παίξε και το dlc και πάμε στο αντίστοιχο νήμα για κουβέντα.
    Οσον αφορά το immersion που αναφέρεις, ναι το tlou μπόρεσε να με βάλει περισσότερο μέσα του συγκριτικά με το U4 που για το story του τα πάει περίφημα.

17. The Following 3 Users Say Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

Axilleas_GR (08-06-2016),mihalis13 (08-06-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Ατόπημα η μόλις μία ώρα στο tlou!!! Παίξε και το dlc και πάμε στο αντίστοιχο νήμα για κουβέντα.
    Οσον αφορά το immersion που αναφέρεις, ναι το tlou μπόρεσε να με βάλει περισσότερο μέσα του συγκριτικά με το U4 που για το story του τα πάει περίφημα.
    Δύο παιδιά, εργαζόμενοι γονείς + ότι γυρνάω αργά το βράδυ + ότι φρόντισα και πήρα το U4 άφησα το TLOU στην αρχή του. Ατόπημα δεν είναι ότι ασχολήθηκα μόνο 1-1,5 ώρα. Ατόπημα είναι ότι το έχω πάνω από χρόνο και δε το είχα βγάλει ούτε από το κουτί του.
    Μόλις τελειώσω το uncharted θα το πιάσω από την αρχή και σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας και όχι στο νορμάλ που είναι τώρα.
    Και έχω και άλλο ένα στη ζελατίνα του ακόμη να φανταστείς που πρέπει κααααποια στιγμή να ξεκινήσω. (Ico and Shadow of the Colossous collection )

19. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

Starlord (09-06-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

^
    Κάτι αντίστοιχο είχα κάνει και εγώ με το tlou, το είχα από εποχή ps3 στην ζελατίνα του και το έπαιξα πριν κανά χρόνο στο 4 και φυσικά "έπαθα"...

Θέλω να ξεκινήσω πάλι το U4 (το τελείωσα σε hard) σε δύο εκδοχές.
    -Μία στο πιο δύσκολο επίπεδο να ξανακάνω τις μάχες.
    -Μία στο πιο εύκολο για να κάνω περίπατο και να θαυμάσω τις τοποθεσίες.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    ^
    Κάτι αντίστοιχο είχα κάνει και εγώ με το tlou, το είχα από εποχή ps3 στην ζελατίνα του και το έπαιξα πριν κανά χρόνο στο 4 και φυσικά "έπαθα"...

Θέλω να ξεκινήσω πάλι το U4 (το τελείωσα σε hard) σε δύο εκδοχές.
    -Μία στο πιο δύσκολο επίπεδο να ξανακάνω τις μάχες.
    -Μία στο πιο εύκολο για να κάνω περίπατο και να θαυμάσω τις τοποθεσίες.
    Τελικά τώρα που το τερμάτισες πως σου φάνηκε;;
    Θυμάμαι πως είχες κάποια "παράπονα"
    Spoiler!

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    ......................................
    .................................................. ......
    Και έχω και άλλο ένα στη ζελατίνα του ακόμη να φανταστείς που πρέπει κααααποια στιγμή να ξεκινήσω. (Ico and Shadow of the Colossous collection )
    Aυτό είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ατόπημα, και απο ΤLoU που καθόταν και από οτιδήποτε άλλο...

Δεν υπάρχουν ατοπήματα, εννοείται, εφόσον έχεις οικογένεια, υποχρεώσεις κλπ. Όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε διακόψει\αναβάλει παιχνίδια για διάφορους λόγους, και μετά ανακαλύψαμε "τί παιχνιδάρα ήταν, και το είχα και καθόταν ο βλάκας". Θυμήσου με, μόλις παίξεις Ico&Shadow of the Colossus, η λέξη "ατόπημα" θα μετατραπεί σε "έγκλημα που είχα αυτά τα διαμάντια στο περίμενε" μέσα στο μυαλό σου, μιλάμε για άλλη εντελώς φάση.
    Από την άλλη, σε ζηλεύω που έχεις την παιχνιδάρα TLoU να σε περιμένει να το παίξεις (εφόσον έπαιξες μόνο λίγο στην αρχή, είσαι οκ, θα είναι σαν να παίζεις καινούριο παιχνίδι).

Back to topic, ελπίζω κι εγώ σύντομα να αποκτήσω Uncharted 4. Ήταν δύσκολος μήνας (οικονμικά) ο Μάιος, και αυτός εδώ (καλά, και ποιός δεν είναι), αλλά ελπίζω να τα καταφέρω........

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Μιχάλη
    Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό αλλά υποκειμενικά υπάρχουν τα θέματα που έλεγα..
    Θέλω να παίξω το πιο δύσκολο επίπεδο μήπως δω φανερές διαφορές στις μάχες και θα προσπαθήσω να τις αποφεύγω κιόλας -το stealth μειώνεται αυξάνοντας τη δυσκολία?- γιατί "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ"
    Puzzles kai platforming ίδια.

Bookmarks

Bookmarks