Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
Σεβαστή λοιπόν η άποψή σου και ας μην σέβεσαι εσύ την δική μου θέλοντας να επιβάλλεις την δική σου.
Οταν μου συγκρινεις τους γριφους με adventure παιχνιδια πως θελεις να αντιδρασω? γιατι δεν συγκρινεις και το shooting με καποιο 2d side scroller για παραδειγμα?
Και φυσικά δεν είμαι προκατειλημένος με το παιχνίδι, το κρίνω όπως και όλα τα άλλα. Πρόκειται υποκειμενικά για ένα τέλειο τεχνικά game με μετριότατο gameplay.
καλα αυτη ειναι η αποψη σου, που φυσικα διαφωνει το συνολο σχεδον (αν οχι ολα) των reviews, Καθως και η συντριπτικη πλειοψηφια οσων το επαιξαν.

Θα ηθελα ομως μερικα παραδειγματα παιχνιδιων που θεωρεις οτι εχουν κορυφαιο gameplay.
Quote Originally Posted by nikon View Post
Αυτό που σίγουρα δεν είναι υποκειμενικό είναι ότι το gameplay του είναι επαναλαμβανόμενο και σε σχέση με το ίδιο το παιχνίδι και σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς, τέλεια γραφικά αλλά μέχρι εκεί και στην τελική όλοι γι'αυτά μιλάνε σε αντίθεση με το TLOU που όλοι μιλούσαν για το παιχνίδι.
Μαλλον εχεις ξεχασει πολλα πραγματα, μιλαγαν ΚΑΙ για τα γραφικα του LoU, απλα δεν ηταν τοσο μεγαλη η διαφορα τοτε με τα uncharted. Επισης θα ηθελα και απο εσενα μερικα παραδειγματα παιχνιδιων που θεωρεις οτι δεν εχουν επαναλαμβανομενο gameplay.