-
Εγώ βρίσκομαι στο 14ο κεφάλαιο hard επίπεδο και το πηγαίνω χαλαρά χωρίς να βιάζομαι. Δεν βρίσκω τον εαυτό μου να αδημονώ να επιστρέψω για να παίξω U4.
Ok, γ@μ@ει κούκους στα τεχνικά αλλά θα γκρινιάξω λίγο για κάποια πράγματα.
1. Σύστημα μάχης.
Καταρχάς οι μάχες για hard μου φαίνονται εύκολες. Δεν είναι πάντως εκεί το θέμα μου. Είναι στην αληθοφάνεια της μάχης.. εκεί μου τα χαλάει. Το να θέλει 3 σφαίρες στο κούτελο ο αντίπαλος για να πέσει στο hard αντί 1 σφαίρα στο easy δεν δείχνει σοβαρό σύστημα.. Μου θυμίζει -όχι σε τέτοιο βαθμό φυσικά- το τρισάθλιο σύστημα μάχης του U3 που είναι και ο λόγος που το θεωρώ μετριότατο game.
2. Puzzles.
Χάνει την έννοιά της η λέξη, τόσο εύκολα που δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να μπουν με αυτή την ευκολία στο game. Puzzles είχαν το Riven, το Gabriel Knight το Riper και άλλα που βαριέμαι να αναφέρω (προφανώς άγνωστα στους πιο πολλούς) Δεν λέω να είναι τέτοιας δυσκολίας φυσικά αλλά εδώ μιλάμε για σχεδόν ανύπαρκτης δυσκολίας.
3. Σενάριο.
Για μένα δεν έχει σενάριο. Να το πω αλλιώς, είναι τόσο κλισέ κοινότυπα μπλαμπλαδιάρικο που το βαριέμαι.
Μακάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να αλλάξουν τα δεδομένα και να βρεθώ εδώ να ξαναγράφω για την λάθος εκτίμηση που έχω κάνει στα ανωτέρω έως τώρα.
(H Elena από τα U1-2-3 στο U4 ομόρφυνε?)