Ας μην ξεχνάμε ότι υπαρχουν παιχνίδια που είναι μόνο online...
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας μην ξεχνάμε ότι υπαρχουν παιχνίδια που είναι μόνο online...
Γιατι το animation? Ειλικρινα δειτε τα παρακατω gifs (σποιλερ για οσους δεν εχουν τελειωσει το παιχνιδι) και προσεξτε το animation... μου φαινεται απιστευτο το ποσο λεπτομερες και απιστευτο ειναι. Επισης απλα δειτε το πως μπορει να παιχτει το παιχνιδι... μιλαμε για κανονικο gameplay, οχι setpieces... μοιαζει τοσο απιστευτο που νομιζεις οτι ειναι προκαθορισμενο setpiece!
Spoiler!
Μεγαλη μαγκια το encounter select που προσθεσαν!
chronohill (20-05-2016),dlevel (20-05-2016),hakoo (20-05-2016),isildur83 (20-05-2016),mihalis13 (20-05-2016),Sparrow71993 (21-05-2016),teras1 (20-05-2016),Viper (20-05-2016)
Δοκιμασα έτσι λιγο το μουλτι με μιση καρδια αφου δεν παιζω γενικα και κολλησα!πολυ διασκεδαστικό!
2 ερωτησεις:
1.Υπάρχει καποιο απλο και γρηγορο guide για τα trophies? Αφου δεν ειμαι trophy hunter και τα βαριεμαι;
2.αυτο με το 6ωρο speedrun ισχυει;ξεκιναω και μετα κανω load τον επιλογο;
Spoiler!
chronohill (20-05-2016)
Τελος απο εμενα το Uncharted 4, πλακα ειχε ο τιτλος της πλατινας, γιατι για εμενα ηταν το πρωτο που πλατιναρησα. Γενικα τα τροπαια ηταν λογικα, και εβγαιναν με λογικα επιπεδα skill, βεβαια υπηρχαν και τα χαζα τροπαια, που απλα πρεπει να τα κυνηγησεις για να τα παρεις. Για παραδειγμα το leapfrog δεν υπαρχει περιπτωση να το παρει καποιος κατα λαθος, στα θετικα ομως ειναι και το γεγονος οτι παροτι εχει online τροπαια, ειναι και λιγα, και τα παιρνει καποιος ευκολα.
Βεβαια τοσο το chapter select, οσο και το encounter select κανουν την αποκτηση μερικων χαζων τροπαιων, σημαντικα ποιο ευκολη υποθεση, σημαντικο ρολο επισης σε αυτο παιζει και το γεγονος οτι τα cheats δεν παιζουν ρολο στο να παρει καποιος τροπαιο.
Axilleas_GR (20-05-2016),chronohill (21-05-2016),spartan (20-05-2016),Starlord (20-05-2016)
αλλο ενα μπραβο σε αυτη τη μοναδικη ομαδα...
Εχω και γω στην οικογενεια μου ενα ατομο με ειδικες αναγκες,μπορει να μην παιζει αλλα το βρηκα πολυ συγκινητικο και αξιεπαινο απο μερους τους...
Spoiler!
Eγω παιδια δεν μπορεσα να το τελειωσω,ειμαι στο 12ο chapter και το παράτησα.Συμφωνώ με τα περισσότερα που εχουν αναφερθεί,στον οπτικο τομέα το παιχνιδι θέτει νέα στανταρτς (ισώς αυτος ειναι ο λόγος που το επαιξα τόσο πολύ) αλλα μέχρι εκεί.Για μένα στον τομέα gameplay που ειναι και ο σημαντικότερος χωλαίνει σε μεγαλο βαθμό ...λιγότερο ομως σε συγκριση με τα προηγούμενα uncharted.
Το "πιστολίδι" του ειναι απιστευτά ρήχο και βαρετό,οι γρίφοι παιδαριώδεις,η μεταφορά του χαρακτήρα απο ενα σημειο στο άλλο εκτος του οτι ειναι τις περισσότερες φορές προφανής χρειαζεται μηδενικο skill για να πραγματοποιηθεί και τέλος συγνώμη αλλα βολτες και κυνηγητα με κοτερα,τζιπ και μηχανακια δεν με εντυπωσίαζουν.Το μονο που μου αρεσε ειναι η παρουσια του stealth στοιχείου που στο στο crushing καποια σημεία δεν περνιουνται διαφορετικά.
Ακόμη βρήκα την ιστορία-υπόθεση πολύ καλή για video game
Last edited by Nikos326_GR; 22-05-2016 at 14:05.
Όσον αφορά τα γραφικά, το Metal Gear δεν έχει σαφώς καλύτερα;
Αυτά που αναφέρεις με βρίσκουν σύμφωνο. Περισσότερο μου άρεσε το TLOU. Παιδικό είναι αυτό.
Εγώ βρίσκομαι στο 14ο κεφάλαιο hard επίπεδο και το πηγαίνω χαλαρά χωρίς να βιάζομαι. Δεν βρίσκω τον εαυτό μου να αδημονώ να επιστρέψω για να παίξω U4.
Ok, γ@μ@ει κούκους στα τεχνικά αλλά θα γκρινιάξω λίγο για κάποια πράγματα.
1. Σύστημα μάχης.
Καταρχάς οι μάχες για hard μου φαίνονται εύκολες. Δεν είναι πάντως εκεί το θέμα μου. Είναι στην αληθοφάνεια της μάχης.. εκεί μου τα χαλάει. Το να θέλει 3 σφαίρες στο κούτελο ο αντίπαλος για να πέσει στο hard αντί 1 σφαίρα στο easy δεν δείχνει σοβαρό σύστημα.. Μου θυμίζει -όχι σε τέτοιο βαθμό φυσικά- το τρισάθλιο σύστημα μάχης του U3 που είναι και ο λόγος που το θεωρώ μετριότατο game.
2. Puzzles.
Χάνει την έννοιά της η λέξη, τόσο εύκολα που δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να μπουν με αυτή την ευκολία στο game. Puzzles είχαν το Riven, το Gabriel Knight το Riper και άλλα που βαριέμαι να αναφέρω (προφανώς άγνωστα στους πιο πολλούς) Δεν λέω να είναι τέτοιας δυσκολίας φυσικά αλλά εδώ μιλάμε για σχεδόν ανύπαρκτης δυσκολίας.
3. Σενάριο.
Για μένα δεν έχει σενάριο. Να το πω αλλιώς, είναι τόσο κλισέ κοινότυπα μπλαμπλαδιάρικο που το βαριέμαι.
Μακάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να αλλάξουν τα δεδομένα και να βρεθώ εδώ να ξαναγράφω για την λάθος εκτίμηση που έχω κάνει στα ανωτέρω έως τώρα.
(H Elena από τα U1-2-3 στο U4 ομόρφυνε?)
Eντάξει πιο κάτω δυσκολεύουν λίγο οι μάχες (και εγώ στο hard το τερμάτισα) πάντως συμφωνώ σε όλα όσα λες, από το δεν θα το παίξω για 2η φορά μέχρι το ότι ομόρφυνε η Έλενα![]()
Δεν ειναι αληθοφανεις οι μαχες σε ενα VIDEO GAME? αληθεια? μολις περιεγραψες ΟΛΑ τα παιχνιδια που εχουν shooting, και οχι μονο.
ΗΜΑΡΤΟΝ, σοβαρα τωρα? σου φεναιται ελειπες σε σχεση με Point and click adventures? που οι γριφοι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ gameplay στοιχειο τους?2. Puzzles.
Χάνει την έννοιά της η λέξη, τόσο εύκολα που δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να μπουν με αυτή την ευκολία στο game. Puzzles είχαν το Riven, το Gabriel Knight το Riper και άλλα που βαριέμαι να αναφέρω (προφανώς άγνωστα στους πιο πολλούς) Δεν λέω να είναι τέτοιας δυσκολίας φυσικά αλλά εδώ μιλάμε για σχεδόν ανύπαρκτης δυσκολίας.
Θα ελεγα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα εχοντας διαβασει τα δυο προηγουμενα σχολια, και βλεπω απλα διαθεση για bashing, δεν μπορω να το παρω ουτε αυτο στα σοβαρα.3. Σενάριο.
Για μένα δεν έχει σενάριο. Να το πω αλλιώς, είναι τόσο κλισέ κοινότυπα μπλαμπλαδιάρικο που το βαριέμαι.
Δεν προκειται να αλλαξεις γνωμη, προφανως και εισαι προκατειλειμενος με το παιχνιδι, τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου.Μακάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να αλλάξουν τα δεδομένα και να βρεθώ εδώ να ξαναγράφω για την λάθος εκτίμηση που έχω κάνει στα ανωτέρω έως τώρα.
(H Elena από τα U1-2-3 στο U4 ομόρφυνε?)
teras1 (22-05-2016)
Γιατί γίνεσαι επιθετικός; Προσπαθείς εμμέσως να επιβάλλεις την άποψή σου...
^^Δεν είναι και τόσο άποψη βέβαια όσο fact. Δες digital foundry.
Γενικά θεωρείται τεχνολογικά ότι καλύτερο σήμερα. Το κορυφαίο.
Σαφως ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα γραφικά, άλλα η τεχνολογία του δεν είναι κάτι αμφισβητήσιμο.
Μπορεί να μην σου αρέσει όμως το art direction, οκ δεκτό.
.
Bookmarks