Giannis1979 (10-05-2016)
Christos33 (10-05-2016)
Βλεπω πολλοι εχουν παρει ηδη την πλατινα οποτε πρεπει να ειναι ευκολη.
http://psnprofiles.com/game-leaderbo...4-A-Thiefs-End
Οντως προς το παρον κι εγω περιμενα θόρυβο απο τον ανεμιστήρα αλλα δουλευει νορμαλ μη το ματιάσω
Εβαλε κανεις το mode το δικο του στο headset? Παρατήρησα οτι εχει πολυ δυνατα τον ηχο και κανει και σα παρεμβολές ωρες ωρες χρατσα χρουτσα. Συνεβει και σε αλλον;
Είναι απο οτι ειδα και εγω, αν πας γρήγορα θα τελειώσεις εύκολα τα κεφάλαια.
Το πολύ δύσκολο είναι κλειδωμένο,οπότε είσαι αναγκασμενος να παίξεις ενα παλι,τώρα δεν νομίζω να χτυπήσεις 6 ωρες στο πολύ δύσκολο, οπότε θες και μια φορά ακόμα
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Axilleas_GR (10-05-2016),mihalis13 (10-05-2016)
Μαλλον δεν κρατιοσουν και το ετρεξες πριν προλαβει να κανει την πληρη εγκατασταση στον δισκο. Το εχω δει και με αλλα παιχνιδια αυτο.
νομιζεις.... και εγω αμεσως εκανα την συνδεση.Λεπτομέρειες που μονο Καμμένοι με τη σειρα σαν εμενα θα προςεξουν.
Λίγοι.ελαχιστοι.Μονο εγω.![]()
Και ομως δεν ειναι κλειδωμενο, ειναι μεν γκριζαρισμενο και δειχνει κλειδωμενο, αλλα δεν ειναι. Κατα τα αλλα ναι θα συμφωνησω και εγω οτι θελεις τουλαχιστον 2 playthroughs για πλατινα, αλλα κανονικα για εμενα θελεις 3. Το πρωτο το παιζεις για να το ευχαριστηθεις 100%, για εμενα αυτο δεν θα ηταν στο crushing με τιποτα, το δευτερο ειναι στην μεγαλυτερη δυσκολια, μαζι με συλλογη collectibles, και το τριτο ειναι το speedrun στο explorer.
Axilleas_GR (10-05-2016),Christos33 (10-05-2016)
Giannis1979 (10-05-2016)
Και εγώ ετσι το έτρεξα αλλά δεν είχα το παραμικρό θέμα εχτες. Μου έβγαλε στην αρχή και αντίστροφη μέτρηση χρόνου μέχρι να περάσει τα βασικά αρχεία στον δίσκο.
Μετά αφού κατέβηκε και το patch το έκανα restart για να μπει και αυτό!
Το μόνο θέμα που είδα ειναι ένα κόλλημα που έφαγε σε κάποια φάση και δεν αποκρινονταν καθόλου το παιχνίδι και το χειριστήριο. Χρειάστηκε να πατήσω το eject button για να γυρίσει το ps4 στο μενού. Αρχικά φοβήθηκα για υπερθέρμανση, αλλά συνέχισα κανα 2 ωρα στο καπάκι χωρίς θέμα.
Πολύ ωραίο το παιχνίδι και νομίζω ότι τα γραφικά όσο περνάνε τα κεφαλαία γίνονται και πιο εντυπωσιακά.
Εννοείται το πηρα κ εγω. Βασικά έστειλα τη γυναίκα να το πάρει μιας και μολις γύρισα απο το πρωί που έφυγα για δουλεια!
5 gb update με το καλημέρα όμως οποτε με βλέπω αύριο να παίζω λίγο αν βρω χρόνο!
Όμορφη η έκδοση με το steel book!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για πιο λογο τοσο μεγαλο θαψιμο του παιχνιδιου στο metacritic????????? http://www.metacritic.com/game/plays...d/user-reviews
Bookmarks